mama05
prrrryy szaaaalona :))
MIKUSIA- U NAS TEZ PELNA OSTROZNOSC,we wtorek ide do ginek.bo chyba mam torbiela i teraz mi to potwierdzi(albo nie;-)) i dopiero jak sie go pozbede to moge z czystym sumieniem dzialac bo jak pierwsza dzidzie stracilam w 9t.c. to okazalo sie na badaniu w szpitalu,ze mam 5 cm torbiel na jajniku,wiec teraz wole niczym nie ryzykowac. nasza JULIA21- juz za chwile sie dowie co i jak
MARYLA-jak idzie robienie fotek butelek???
witam ANIA77- super,ze staranka zaczete i ze maz taki chetny;-)
pewnie spontan jest wskazany bo jak sie za bardzo chce to... trzymamy kciuki za ten cykl
MARYLA-jak idzie robienie fotek butelek???witam ANIA77- super,ze staranka zaczete i ze maz taki chetny;-)

pewnie spontan jest wskazany bo jak sie za bardzo chce to... trzymamy kciuki za ten cykl
Ostatnio edytowane przez moderatora:

AGUS KULA- dzieki,matka-polka czuwa
MIKUSIA- dzieci niestety czasem maja takie dni i nic nie poradzimy,choc wiem jak ciezko wtedy utrzymac nerwy-moje tez czasem maja gorsze dni.niech juz wiosna przyjdzie bedziemy wiecej spedzaly czasu na powietrzu,dzieci sie wyszaleja to im sie fochow odechce
no nic jak bedzie zobaczymy-AGUS luty jest krotki,potem marzec i kwiecie zleca i ...do pracy rodacy