reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MIKUSIA- U NAS TEZ PELNA OSTROZNOSC,we wtorek ide do ginek.bo chyba mam torbiela i teraz mi to potwierdzi(albo nie;-)) i dopiero jak sie go pozbede to moge z czystym sumieniem dzialac bo jak pierwsza dzidzie stracilam w 9t.c. to okazalo sie na badaniu w szpitalu,ze mam 5 cm torbiel na jajniku,wiec teraz wole niczym nie ryzykowac. nasza JULIA21- juz za chwile sie dowie co i jak:tak:MARYLA-jak idzie robienie fotek butelek???

witam ANIA77- super,ze staranka zaczete i ze maz taki chetny;-):tak::laugh2: pewnie spontan jest wskazany bo jak sie za bardzo chce to... trzymamy kciuki za ten cykl:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
butelki już mozna podziwiać na blogu na większości widac cene specjalnie dla was butelki -3% gdyby któraś zechciała zamówić :):)

Oj i 200 strona za nami:-D:-D:-D Idziemy jak burza:-D:-D Mama05 to by dobry pomysł z tymi butelkami... Marylka a nie masz ubranek do chrztu?? Tak się pytam z ciekawości... bo jak co to możesz też zrobić zdjęcia i dodać na bloga. A co do butelek to nie wiedziałam że z Nuka są takie ładne kolorowe bo te co mam z Avant i Tommee Tippee są tylko z napisem a z Lovi mam w jednym kolorze a te z Nuka takie wzorki fajne mają:-):-) Może przy kolejnym dziecku... Julia21 czekamy na Ciebie i na nowinki:tak::tak: Już niedługo się dowiemy...

Moje dziecko jest dzisiaj tak nieznośne, że zaraz odjadę chyba z nerwow, mąz poszedł po 17 do pracy a Mała marudzi okropnie:wściekła/y:

Lovely co brat nawywijał??

LOVELY- wywala-a co sie stalo,egzaminow niepozaliczal,czy rodzice dawali na studia a On przehulal:zawstydzona/y: AGUS KULA- dzieki,matka-polka czuwa:tak::laugh2:a Maryla dobrze sie spisala i piekne zdjecia porobila i rabatem kusi:rofl2: MIKUSIA- dzieci niestety czasem maja takie dni i nic nie poradzimy,choc wiem jak ciezko wtedy utrzymac nerwy-moje tez czasem maja gorsze dni.niech juz wiosna przyjdzie bedziemy wiecej spedzaly czasu na powietrzu,dzieci sie wyszaleja to im sie fochow odechce:-Dale juz blizej niz dalej do wiosny,zaraz 18 wybije to pewnie JULIA do nas zawita z wiadomosciami.

...
mama05
- nom albo testuje, albo okrutna @ przyjdzie :(
a Tobie miłej zabawy na śniegu życzę z synkiem ;)
...
agus_kula
- a ogólnie co tam u Ciebie?
...
/
lovely nie martw się co ma być to będzie. Jak się nie udało tym razem to może w następnym albo następnym ale na pewno kiedyś się uda:tak::tak: A denerwowanie się nie jest dobre dla dzidziusia... A co u mnie hmm no w sumie nic nie ma. Siedzę w domku z małą bo jeszcze smarka jak to mówi mama05 Emi zagilana wiec z domu nie wychodzimy na razie. No więc kontakt ze światem prawe zerowy mam. Mężulek już 3 dzien pracuje od 6 do 22 bo bizi w firmie... A tak to nic nie ma. Grzecznie czekam do maja-czerwca na staranka no ale od treningu nie stronie:-D:-D Choc już mnie kręci żeby zacząć:-D:-D A co do brata to może nie będzie tak źle, a mamy zawsze panikują i powiększaja sprawy:eek::eek::eek:

Marylka zna się na chwytach marketingowych:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGUS KULA- to Ty tez od czerwca zaczynasz-fajowo bedziemy sie razem na duchu podnosic w razie niepowodzen i kolejnych prob:tak:ja oczywiscie licze na szybkie efekty,ale.....zycie pokazuje swoje:sorry:no nic jak bedzie zobaczymy-AGUS luty jest krotki,potem marzec i kwiecie zleca i ...do pracy rodacy:rofl2:

Tak mama05 czerwiec szybko przyjdzie i zaczniemy w końcu staranka i będziemy się wspierać w tych naszych starankach a później będziemy pisać o brzuszkach i dolegliwościach (oby jak najmniej ich było) a jak dobrze pójdzie to będziemy się razem na porodówkę szykować i pakować hehe Ok ja muszę lecieć bo prawie Tomek dzwonił że jedzie do domku coś zjeść i spowrotem do pracy wraca... ma godzine na zjedzenie i dojechanie :angry::angry: Buziaki do potem pa:tak::tak:

reklama
AGUS-no pieknie byloby tak razem chodzic w ciazy-moze sie uda.a teraz lec i uszykuj swojemu chlopczykowi dobre papu,zeby mial sile pracowac:tak:do potem.pa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry