reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heh no nie zaliczył! a najgorsze jest to że on zawsze jeden z najlepszych matematyków i fizyków, dostał sie na uczelnię jako jeden z pierwszych, a teraz taki numer odwalił, że praktycznie nic nie pozaliczał :/ mama nasza załamana jest, stale ryczy, muszę ją pocieszać :(
Ja to mówię, że jak nie teraz zda, to pójdzie od nowego semestru na coś innego...

reklama
Nom czerwiec tuz tuż będziemy Was dopingować;-):-D :-D

Kurcze, ale media napędziły mi starchu, chodzi o sprawe gwałciciela z lubuskiego, ja co prawda mieszkam w dolnośl ale 60 km od ziel Góry, oj zaczynam się bac:sorry:

czesc! jetsem!!!! jeden dzien mnie nie maa tu kilka stron do nadrobienia :)
ja jestem padnieta... caly dzien na uczelni a jak wrocilam to bawilam sie z malym
dzien dobrze sie potoczyl, nie plakal. tylko jak wrocilam to przez pierwsze pare minut jak wychodzilam z pokoju to do mnie doskakiwal i bal sie ze znowu sobie pojde... biedne moje male... :(
ale zadnych dziwnychobjawow skutkow czy traumatycznych zachowan nie ma :)
ale jestem padnieta... boze... to z tych emocji chyba...
we wtorek dostaniemy odp co do londynu. no bo jak pojedizmey w 3 to bank musi wynajac mieszkanie, a tak by samego F. w hotelu przetrzymali... dla mnie w ogole to absurd bo hotel wychodzi drozej, ale dla nich to problem szukac agencji i w 3 tyg zalatwic mieszkanie, kontrakt kauccja i sranie sie z papierami
wiec moze byc tak ze wezma mlodziaka bez rodzinki albo kogos kto zdecyduje sie sam pojechac na 2 m-ce
a moj F. bez nas nie chce :)

ps. ja sie nie szczepilam na zoltaczke i nie bede. lovely : 3mam kciuki za brata zeby sie jakos ulozylo!

MIKUSIA-nie,nie jestem na wychowawczym,jak urodzilam Dominika bylam na macierzynskim 20tyg a wychowawcze mialabym bezplatne bo maz za duzo zarobia wedlug wyliczen ZUSu jak DOMI mial potrota roku poszlam do pracy,pracowalam rok-chcialam do ludzi:-D,ale potem za duzo kosztowalo to moja rodzine zwlaszcza dzieci i w grudniu zrezygnwalam.teraz jestem w domu z Domisiem i jak to sie mowi "na utrzymaniu meza"-choc maz sie cieszy,ze po tym roku ma zone w domu i widac,ze kobieta jest w domu i obiady i ciasto domowe i lepsza ,mniej nerwowa atmosfera.:tak: i co,JULIA nie zajrzala do nas:no:nu,nu.niedobra;-)

agus_kulka O super, ty też zaczynasz staranka w czerwcu:) Super, jest nas coraz więcej:)

A co z Julia?? Czekamy na wieści!

JOSEPHINE- ciesze sie,ze dzien Ci zlecial i ze Leopold dal rade-dzielny facet. czasem jak sie uwierzy w dziecko to nas pozytywnie zaskoczy:tak:

agus_kulka O super, ty też zaczynasz staranka w czerwcu:) Super, jest nas coraz więcej:)

A co z Julia?? Czekamy na wieści!
tak,fajnie-juz jestesmy 3 na czerwiec:tak:

ZAPMARTA- dziekuje;-)przyjelam:tak::tak: sciskam Cie!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie,

po przerwie ale jestem!
wracam po pracy zmęczona - nawet kompa nie odpalam tylko jedzonko, wycieczka do mieszkanka zobaczyć postęp prac i do łóżeczka!

i tak niepostrzeżenie kolejny tydzień minął ...

a co u Was? chyba nie nadrobię tylu stron ;(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry