reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:tak:MADA23- NAGLE POPOLUDNIU DOSTALAM silnego krwotoku i okropny bol,poszlam sie umyc i mielismy jechac do szpitala,krew byla wszedzie-i wtedy cialko wyplynelo mi na rece:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wpodlam w histerie,wiedzialam,ze to juz koniec. w szpitalu lekarz stwierdzil,ze to @ i dziwnie na mnie patrzyl-sobota malo lekarzy a tu przyjezdza taka i wymysla,dopiero po badaniu krwi okazalo sie,ze mowilam prawde 9/ 10 t.c ale przepraszam nie uslyszalam.polozyli mnie na oddzial z dziewczynami,ktore na dnich mialy rodzic i ja taka pusta w srodku-jednego dnia masz wszystko,drugiedo wszystko tracisz:-(po upokazajacym badaniu-bylo 5 studentow-okazalo sie,za macica jest czysta i zabieg nie potrzebny-dostalam relanium bo nie moglam sie uspokoic,maz plakal... po 4 dniach wyszlam.jedno co dobre to to,ze poznana tam dziewczyne bardzo polubilam i do dzis sie kumplujemy-bardzo mi pomogla. jesli chodzi o badania to lekarz zalecil zrobienie z krwi cytomegalowirus i toxoplazmoze a w ogole to w polowie czerwca mialam laparoskopie-torbiel na lewym jajniku 5 cm-wiec znow szpital,ale inny w tamtym moja noga juz nie stanie!!!tez sie balam kolejnej ciazy,ale mam CUDOWNEGO ginek.i dobrze poprowadzil mi obie ciaze,teraz tez bede u Niego jesli uda sie zajsc

reklama
mama05 tak mi przykro... na pewno wciąż boli. A ta nasza służba zdrowia to po prostu jest cudowna!!!:szok::szok::szok:
A ja miałam iść się myć a tu Emi nie śpi już....:no::no::no:

:tak:MADA23- NAGLE POPOLUDNIU DOSTALAM silnego krwotoku i okropny bol,poszlam sie umyc i mielismy jechac do szpitala,krew byla wszedzie-i wtedy cialko wyplynelo mi na rece:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wpodlam w histerie,wiedzialam,ze to juz koniec. w szpitalu lekarz stwierdzil,ze to @ i dziwnie na mnie patrzyl-sobota malo lekarzy a tu przyjezdza taka i wymysla,dopiero po badaniu krwi okazalo sie,ze mowilam prawde 9/ 10 t.c ale przepraszam nie uslyszalam.polozyli mnie na oddzial z dziewczynami,ktore na dnich mialy rodzic i ja taka pusta w srodku-jednego dnia masz wszystko,drugiedo wszystko tracisz:-(po upokazajacym badaniu-bylo 5 studentow-okazalo sie,za macica jest czysta i zabieg nie potrzebny-dostalam relanium bo nie moglam sie uspokoic,maz plakal... po 4 dniach wyszlam.jedno co dobre to to,ze poznana tam dziewczyne bardzo polubilam i do dzis sie kumplujemy-bardzo mi pomogla. jesli chodzi o badania to lekarz zalecil zrobienie z krwi cytomegalowirus i toxoplazmoze a w ogole to w polowie czerwca mialam laparoskopie-torbiel na lewym jajniku 5 cm-wiec znow szpital,ale inny w tamtym moja noga juz nie stanie!!!tez sie balam kolejnej ciazy,ale mam CUDOWNEGO ginek.i dobrze poprowadzil mi obie ciaze,teraz tez bede u Niego jesli uda sie zajsc

bardzo mi przykro,to przykra historia,ale widać że byłaś bardzo dzielna i odważna bo teraz masz dwójkę wspaniałych dzieciaczków,Bóg Ci to wynagrodził :happy:

minelo 6 lat-a to wciaz jest swieze i zawsze 1 maja ide do pokoju zamykam sie ,mysle o moim sloneczku i placze-taka mam potrzebe to silniejsze ode mnie i mimo,ze mam 2 wspanialych maluszkow to te dzieci nie sa zamiast tamtego tamto byloby inne tak jak kazdy jest inny,dlatego wciaz czuje,ze nasza rodzinka nie jest w komplecie i stad decyzja o 3 dzidziusiu. ale mamuski nie bede juz tom pisala bo po co sie tak dolowac. MADA23- WYPLACZ SIE ILE POTRZEBUJESZ bo to Twoja strata i Twoja zaloba i potem glowa do gory i dzialaj z wiara,ze wszystko bedzie dobrze-a wrazie co masz nas:tak:

minelo 6 lat-a to wciaz jest swieze i zawsze 1 maja ide do pokoju zamykam sie ,mysle o moim sloneczku i placze-taka mam potrzebe to silniejsze ode mnie i mimo,ze mam 2 wspanialych maluszkow to te dzieci nie sa zamiast tamtego tamto byloby inne tak jak kazdy jest inny,dlatego wciaz czuje,ze nasza rodzinka nie jest w komplecie i stad decyzja o 3 dzidziusiu. ale mamuski nie bede juz tom pisala bo po co sie tak dolowac. MADA23- WYPLACZ SIE ILE POTRZEBUJESZ bo to Twoja strata i Twoja zaloba i potem glowa do gory i dzialaj z wiara,ze wszystko bedzie dobrze-a wrazie co masz nas:tak:

...no tak takie wspomnienie zostanie do końca życia...

Hej wszystkim;)
Pisze dopiero teraz bo kolezanki siostra dowiedziala sie ze studiuje kosmetologie i juz mnie dorwala zeby przygotowac ja na jutrzejsze wesele. W zasadzie sama dalej nie wiem co myslec...Pani ginekolog zbadala powiedziala ze bole napewno nie wystepuja z przyczyn chorobowych bo pod tym wzgledem jest wszytko ok. Pomylilam troszeczke obliczenia i w zasadzie dzisiaj spoznia mi sie okres 2 dzien wiec to nie wiele...Jesli chodzi o testy mowila ze mogly nie wykryc bo jest zawczesnie bo to jedynie 15 ewentualnie 14 dni po stosunku. Oczywiscie co mogla powiedziec albo ciaza albo takie dlugie bole przed okresem... Dostalam skierowanie na badanie krwi( wybieram sie jutro rano), kazala kupic kwas foliowy i chyba tyle z nowosci he...a 80 zl poszlo:eek:. No nic jutro powinno sie wszytko wyjasnic:)
JULIA-jesli bole nie sa z przyczyn zdrowotnych to jest dobra wiadomosc a tak jak Ci pisalam -badanie z krwi rozwieje wszelkie watpliwosci,takze spij dobrze a jutro rano brykaj na krew i daj znac jaki wynik:tak:

kpi, szalona kobieto zwolnij trochę !!! do kiedy zamierzasz jeszcze pracować ???

.

kpi23 Ja w ciąży pracowałam do 37 tygodnia bo w domu nie mogłam usiedzieć a że wszystko było w porządku i dobrze się czułam to mogłam sobie na to pozwolić:-) Moja praca raczej fizyczna była i cały dzień na nogach ale dało się wytrzymać i wolałam to niż siedzenie w domu. A z czasem przenieśli mnie na "lżejsze" stanowisko. Więc rozumiem Cię i to że wolisz chodzić do pracy póki jeszcze możesz;-);-)

zamierzam pracować jak długo dam radę ... pracuję 5-6 godzin więc nie jest źle ;)
jestem typem osoby, która nie lubi bezczynnie siedzieć w domu ... i ciągnie mnie do ludzi i do pracy po prostu ....

moze jak się przeprowadzimy do nowego mieszkanka to zmienię zdanie ... wtedy trzeba będzie się urządzić i już zakupy dla maleństwa robić ...

mama05 - bardzo bolesne przeżycie - strata maluszka, moja przyjaciólka miała tzw. "puste jajo", wiec poniekąd wiem jak to jest ...

AGUS KULA- jak tam na froncie-Emilka juz spi??? nasze chrapia-Zuzia przed 20 a Domi o 20.30 takze bloga cisza ja skrobie z Wami a Tom oglada cos na kanale Polsat film. KPI23-to jest bardzo przykre,spada samoocena i ... dobra koniec bo nie pospie dzis-MADA23- przezyla utrate maluszka i stad ten temat ,ale jak wyplacze swoje to poczuje silna potrzebe starania sie i wtedy nic nie bedzie wazniejsze.takze MADA23-bedzie dobrze-mamuska Ci to mowi:tak:

Dziewczyny nie długo Walentynki co kupiłyście swoim mężom,narzeczonym,chłopakom...?
ja planuje romantyczna kolacyjke w domu bo nie mamy nikogo do dzieci wiec wyjscie z domku niemozliwe-ale bedzie milo,oj bedzie:tak:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry