MADA23- NAGLE POPOLUDNIU DOSTALAM silnego krwotoku i okropny bol,poszlam sie umyc i mielismy jechac do szpitala,krew byla wszedzie-i wtedy cialko wyplynelo mi na rece

wpodlam w histerie,wiedzialam,ze to juz koniec. w szpitalu lekarz stwierdzil,ze to @ i dziwnie na mnie patrzyl-sobota malo lekarzy a tu przyjezdza taka i wymysla,dopiero po badaniu krwi okazalo sie,ze mowilam prawde 9/ 10 t.c ale przepraszam nie uslyszalam.polozyli mnie na oddzial z dziewczynami,ktore na dnich mialy rodzic i ja taka pusta w srodku-jednego dnia masz wszystko,drugiedo wszystko tracisz:-(po upokazajacym badaniu-bylo 5 studentow-okazalo sie,za macica jest czysta i zabieg nie potrzebny-dostalam relanium bo nie moglam sie uspokoic,maz plakal... po 4 dniach wyszlam.jedno co dobre to to,ze poznana tam dziewczyne bardzo polubilam i do dzis sie kumplujemy-bardzo mi pomogla. jesli chodzi o badania to lekarz zalecil zrobienie z krwi cytomegalowirus i toxoplazmoze a w ogole to w polowie czerwca mialam laparoskopie-torbiel na lewym jajniku 5 cm-wiec znow szpital,ale inny w tamtym moja noga juz nie stanie!!!tez sie balam kolejnej ciazy,ale mam CUDOWNEGO ginek.i dobrze poprowadzil mi obie ciaze,teraz tez bede u Niego jesli uda sie zajsc