reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGUS KULA- jak tam na froncie-Emilka juz spi??? nasze chrapia-Zuzia przed 20 a Domi o 20.30 takze bloga cisza ja skrobie z Wami a Tom oglada cos na kanale Polsat film. KPI23-to jest bardzo przykre,spada samoocena i ... dobra koniec bo nie pospie dzis-MADA23- przezyla utrate maluszka i stad ten temat ,ale jak wyplacze swoje to poczuje silna potrzebe starania sie i wtedy nic nie bedzie wazniejsze.takze MADA23-bedzie dobrze-mamuska Ci to mowi:tak:
Tak śpi już:-) Obudziła się bo kupki się zachciało. Teraz już przebrana lżejsza poszła znów spać:-):-) Ale ja nie zdążyłam jeszcze zrobić koło siebie bo tak mnie wciąga BB:-D:-D
moze jakies przebieranki:ninja2:moze striptiz-haha:laugh2:pewnie bedzie mial taka mine:shocked2:
O Mamuśka!!! Szalejesz!!! Ale to dobrze bo tak powinno być:-) Ja jeszcze nie wiem co będzie w Walentynki ale będzie gorąco hehe mężulek już mi zapowiedział że jutro przy wolnym nie wypóści mnie z łóżka tak długo jak Emi pozwoli:-D:-D

reklama
AGNIESZKA- niezle,co-usmialam sie jak nie wiem:laugh2::laugh2: AGUS KULA- dobre podejscie meza:tak:powiem Wam,ze jak urodzilam Dominika to wieczorami kiepsko bylo z ochota na meza-zmeczenie i w ogole i ustalilismy,ze nasze beda ranki w sobote i w niedziele-dzieci jak sie budza to leza w swoich lozkach i gadaja po swojemu(tzn.Zuza juz wychodzi bo ma dorosle lozko,ale nie wychodzi z pokoju tylko "czyta":-D) i tak na poczatku dzialalismy zamim zycie wrocilo do normy-grunt to znalezc rozwiazanie w kazdej sytuacji:laugh2:a ostatnio moj mnie budzi o 5 i zaczyna a ja tu na polswiadoma-mowie Mu-normalnie gwalt,a On w smiech i do dziela-poki co nudy nie ma;-)

zapmarta - ja się nie obruszam tylko nie mogę usiedzieć w domu ....
ojej, nie słyszałam o czymś takim jak hipotrofik ... przykro, ze tak się stało ... nie czytałam o tym u Ciebie ... a z małym już wszystko w porządku?

ja mam spokojną pracę - siedzę przy biurku, do pracy dojeżdzam samochodem i tramwajem ... nie przemęczam się tam generalnie ... ;)

co do walentynek - mój mężus dostał już książkę o fotografii ale żeby mu nie było smutno kupiłam mu ... jabłko ... z napisem KOCHAM CIĘ .. nie naklejane ani napisane - jak rosło nakleili folię z wyciętymi literkami i tak urosło ...

my posiedzimy w domu ale gdzieś sie poszwędamy .... tak to jest jak się z rodzicami mieszka ... nie da rady ekstra bielizny założyć i romantyczną kolacyjkę zjeść ...

Oj tak!! A majteczki zajerzyste:-D:-D:-D "babcia" powinna produkcje masowa zacząć:-D:-D:-D
zapmarta dobranoc:-)

Babcia niezłą kasę by zarabiała :-D Ja na pewno bym takie kupiła dla swojego M chociażby dla jaj :rofl2::-D
A co do bb to Ja staram się siadać do komputera jak synek jest zajęty albo je,śpi czy ogląda bajkę bo szkoda mi młodego jak sam siedzi a mama przy laptopie :-(

a moj przed chwila zapytal-a TY dzis skonczysz czy masz dyzur 24 h:-Dpowiedzialam,ze mam dyzur-mnie tez wciaga,a co bedzie jak bedziemy czekaly rano na wiesci jak ktoras bedzie testowac:rofl2:

a ja jak na BB wejdę to nie mogę przestać ... więc coraz rzadziej siadam przed kompem... ;(
Dokładnie,wtedy skaczę się z wątku na wątek,czas mija,gadu gadu tu i tam...normalnie uzależnienie heh:-D
Choć nie ukrywam że fajne z was babki są i dobrze mi się z wami rozmawia :tak:

,a co bedzie jak bedziemy czekaly rano na wiesci jak ktoras bedzie testowac:rofl2:

...to już będzie boboholizm :tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry