reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kpi, jakbym słyszała samą siebie. Obruszałam się kiedy słyszałam "zwolnij". Ja wiecznie zapracowana, zalatana, mam siedzieć w domu, przecież ciąża to nie choroba.

Otrzeźwiałam, kiedy Karol urodził się hipotrofikiem. Pisałam wam o tym. Taki wcześniak o czasie;-) i te pytania lekarzy: paliła pani w ciąży ? piła alkohol? brała środki odurzające. A ja po prostu najzwyczajniej w świecie zachrzaniałam od świtu do nocy(praca 8 h plus dojazdy bo mieszkam poza Warszawą) , nie dając sobie czasu na zwykłe poleżenie, odpoczynek. Może więcej przez to bym dbała o siebie, chodziła na spacery itp. Dlatego dziś mówię wielkie NIE dla pracy w ciąży. Bo wiem co przeszłam. Karol wolniej się rozwijał niż rówieśnicy, lataliśmy po lekarzach. Nerwowo spał i jadł, może właśnie, że tak go wytrzęsłam przez całą ciążę.

mama, przytulam cię mocno.

reklama
ZAPMARTA- no widzisz tez swoje przeszlas i biedny Karolek,dlatego teraz w ciazy bedziemy madrzejsze:sorry::tak: AGNIESZKA-i sloiczek nutelli kupiony:rolleyes2:

moze jakies przebieranki:ninja2:moze striptiz-haha:laugh2:pewnie bedzie mial taka mine:shocked2:

oooo no to super :-D
Ja planuję kupić coś fajnego z pamiątek którą będzie mógł używać na co dzień.
Super czerwoną bieliznę już kupiłam.Mój M nic o tym nie wie także będzie bardzo zdziwiony i zachwycony mam nadzieję...;-)

u mnie tradycyjny wieczór: mąż w pracy:crazy:

uuu to nie ciekawie ale na pewno sobie odbijecie :tak:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ZAPMARTA- na szczescie kochamy naszych facetow kazdego dnia a nie tylko w ten jeden takze glowa do gory i jak pisze Aga-odbijecie sobie:tak:

kochane wejdzcie sobie na watek-starania by zostac mama w 2010 i wejdzcie na strone 2900 tam jest pewne zdjecie-moze to jest pomysl na prezent:-D:-D tylko,zebyscie sie nie posi....:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
...widziałam,niezłe majtki :-D:-D:-D
pokazałam to mojemu M i pytam się go.podobają Ci się? a on mi na to kup mi takie i się śmieje :-D:-D
niezłe są :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry