Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiu gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje że jak najszybciej uda się wam przeprowadzić i ze pan sklep otworzy, ciesze się że wszystko się tak dobrze układa
![]()
Przykro mi że stało jak się stało mam nadzieje że już niedługo będziesz paradować dumnie z brzuszkiem i bedziesz szczęśliwą mamąmama05 no tak właśnie jestpraca praca a później się żałuje
ja też ciężko pracowałam przed samą ciążą bo w tesco w ciągu dnia niestety sporo pale z piwem czy z napojami się prze rzuciło
i jak dowiedziałam się że jestem w ciąży okazało się że mam na jednym jajniku torbiela
no ale ciąża mi służyła i przy kolejnej wizycie torbiel się wchłonął
lekarz był bardzo zaskoczony i stwierdził że ciąża mi bardzo służy
byłam taka szczęśliwa
no a cd znasz
teraz robię te badania i czekam na wyniki w stresie i w nerwach
no ale mam nadzieje że nie długo to wszystko minie i będą same tylko dobre dni...
tego Tobie sobie i wszystkim przyszłym mamą życzę
jeśli będziesz miała chwilkę napisz mi tylko czy te badania robiłaś jakieś przed kolejną ciążą??? za wszystko jeszcze raz dziekuje :*
a nie długo wybieramy się na zakupy i po moją lustrzankę
także wpadnę poczytać was i popisać późnym popołudniem...wybaczcie ale teraz was nie dam rady nadrobić.agnieszka miłych zakupów bo ze będą udane to nie wątpiew końcu bedziesz miała swoją wymarzoną lustrzanke
pozdrawiam

Trzymam kciuki żeby wszystko było OK!! A jak przygotowania do ślubu???
Zachęcam do pisania
I życzę szybkich owoców starań;-);-)