reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asiu gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje że jak najszybciej uda się wam przeprowadzić i ze pan sklep otworzy :) , ciesze się że wszystko się tak dobrze układa :)

reklama
Asiu gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje że jak najszybciej uda się wam przeprowadzić i ze pan sklep otworzy :) , ciesze się że wszystko się tak dobrze układa :)

dziekuje kochana ja tez mam taka nadzieje :) a tobie jak idzie interes ?? jak zarobie moje 1 pieniazki to zaraz zamawiam en kibelek od ciebie ;)bo mamy w rodzinie jednego takiego ktory nie chce robic do nocnika

Ostatnia edycja:
cześć wszystkim
ja życzę julce aby to była fasolka , ale jak pamiętacie mój przypadek wszystkie książkowe obiawy a tu takie opóżnienie , więc tzrymam kciuki i czekamy na dobre wieści .
No fakt jutro słynne walentynki ,dzięki Bogu mój mężulek w domku będzie może jakiś wypad sobie zafundujemy , bo jak wiecie moja córcia ma 11lat i ja mam obie babcie w swojm mieście ,hura !!!!! czasem to super rozwjązanie , przyznam się że rzadko korzystałam z tego aby zajmowały się małą .

witam wszystkich bardzo serdecznie
zaglądam do was bo jak wiele z was zaczynam moją przygodę ze staraniami o mije maleństwo .

mama05 no tak właśnie jest :( praca praca a później się żałuje :( ja też ciężko pracowałam przed samą ciążą bo w tesco w ciągu dnia niestety sporo pale z piwem czy z napojami się prze rzuciło:( i jak dowiedziałam się że jestem w ciąży okazało się że mam na jednym jajniku torbiela :( no ale ciąża mi służyła i przy kolejnej wizycie torbiel się wchłonął :) lekarz był bardzo zaskoczony i stwierdził że ciąża mi bardzo służy :) byłam taka szczęśliwa :) no a cd znasz :( teraz robię te badania i czekam na wyniki w stresie i w nerwach :( no ale mam nadzieje że nie długo to wszystko minie i będą same tylko dobre dni...:) tego Tobie sobie i wszystkim przyszłym mamą życzę :) jeśli będziesz miała chwilkę napisz mi tylko czy te badania robiłaś jakieś przed kolejną ciążą??? za wszystko jeszcze raz dziekuje :*

mama99: witaj , kiedy zaczynasz staranka ?? odzywaj się często :) zapraszamy :)

mama05 no tak właśnie jest :( praca praca a później się żałuje :( ja też ciężko pracowałam przed samą ciążą bo w tesco w ciągu dnia niestety sporo pale z piwem czy z napojami się prze rzuciło:( i jak dowiedziałam się że jestem w ciąży okazało się że mam na jednym jajniku torbiela :( no ale ciąża mi służyła i przy kolejnej wizycie torbiel się wchłonął :) lekarz był bardzo zaskoczony i stwierdził że ciąża mi bardzo służy :) byłam taka szczęśliwa :) no a cd znasz :( teraz robię te badania i czekam na wyniki w stresie i w nerwach :( no ale mam nadzieje że nie długo to wszystko minie i będą same tylko dobre dni...:) tego Tobie sobie i wszystkim przyszłym mamą życzę :) jeśli będziesz miała chwilkę napisz mi tylko czy te badania robiłaś jakieś przed kolejną ciążą??? za wszystko jeszcze raz dziekuje :*
Przykro mi że stało jak się stało mam nadzieje że już niedługo będziesz paradować dumnie z brzuszkiem i bedziesz szczęśliwą mamą :) trzymam kciuki;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!
Ja tylko na chwilę wpadłam się przywitac i powiedzieć Dzień Dobry ;-)
Od rana stoimy z mężem w kuchni-gotujemy :tak: a nie długo wybieramy się na zakupy i po moją lustrzankę :happy: także wpadnę poczytać was i popisać późnym popołudniem...wybaczcie ale teraz was nie dam rady nadrobić.
Buźka
Miłego dnia!

agnieszka miłych zakupów bo ze będą udane to nie wątpie :) w końcu bedziesz miała swoją wymarzoną lustrzanke :):rofl2: pozdrawiam

reklama
Witam się w południe:-):-)
asiuasiu1
fajnie masz z tą przeprowadzką:-) tyle się dzieje że na pewno mało czasu masz ale i frajdę:-D:-D Trzymam kciuki żeby wszystko było OK!! A jak przygotowania do ślubu???
mama99 witaj wśród staraczek 2011:tak::tak: Zachęcam do pisania:tak::tak: I życzę szybkich owoców starań;-);-)
Mada23 tym razem na pewno wszystko potoczy się dobrze i dzidziuś się pojawi:tak::tak:
agnieszka.kk mile spędzonego czasu na zakupach życzę i czekamy na jakieś foteczki zrobione nową lustrzanką:tak::tak:
marylka nie dziwie się że już planujesz np. jakie butelki będziesz chciała używać bo po pierwsze to bardzo jest nęconcy temat a po drugie przy Twoim biznesie to się wcale nie dziwie:-D:-D
Pozdrawiam gorąco i wracam do mężulka papa:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry