reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JULIA-bedziesz mamusia jak nic:tak::-D ja tez mierzylam w ustach zawsze 5 minut i pod jezykiem. czekamy na wiesci od Ciebie wieczorkiem-tylko nie kaz nam za dlugo czekac bo ciekawe jestesmy czy bedziemy "ciociami":-) JULIA21-taki masz nik bo masz 21 lat-tak??? ja mam 30...ale czuje sie mlodo:-D:laugh2:

reklama
mama no ja tez myśle że to chodziki to nie dokońca są dobre i ja tez nie będe kupować bo według mnie to na krótko starcza a poza tym lekarze odradzają i mysle że przez to dzieciak sie wolniej zaczyna uczyć chodzić bo mu sygodnie jak dupką sobie siądzie :) ale niekturzy kupują to co sprowadzam u mnie sobie panie chwalą nuka - mówią że jakościowo są dobre i smoki i butelki ponoć lepsze od canpola ale te antykolkowe butelki to mają ładne takie kolorowe ale kurcze troche drogie - tak mi sie zdaje :)

i jak wrażenia z bloga?? jak myślicie co powinnam teraz wrzucić?? bo jakoś nie wiem sama i cięzko mi sie do tego zabrać ale jak podpowiedzie to może szybciej sie zbiore w sobie :):)

oj Maryla-kusisz,kusisz tymi ubrankami-piekne sa:rolleyes2:oczoplasu mozna dostac;-) skoro mowisz,ze testy kosztowaly tam pare zloty to ide na ta otronke i oblukam bo ja niepamietam tego:confused2::unsure: LOVELY-a na spacreku tak pisalam przed-syn naparzal mnie sniezkami i nial przy tym ubaw,ze hej-w stara matke tak,szacunku nie ma:laugh2::oo:

MARYLA mialas racje-testy ciazowe kosztuja tam grosze,zamowie jak bede kupowala te witaminy-dzis jak Tom wroci to zamowi. a jesli chodzi o bloga to moze wystaw wszystkie butelki jakie masz jesli chodzi o firmy i sprzety np.laktarory no i oczywiscie z cenami:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Napewno dam znac:) A co do bycia mamusia przyznam ze majac 21 lat czuje sie jeszcze za mloda na dzidziusia, no ale napewno pokacham z calego serca jesli okaze sie ze jestem:)

o dobry pomysł żeby te sprzęty pofotografować i butelki :) dzięki za podpowiedź jużbiore sie do pracy

Julia21: na pewno sobie poradzisz :) moja kolezanka pierwszą córe urodziła w wieku 19 lat a w wieku 22 drógą córe i skończyła licencjata a teraz robi magistra i nie robiła żadnej przerwy 1 córa urodziła jej się pod koniec września a druga w październiku albo listopadzie nie pamiętam :)

Napewno dam znac:) A co do bycia mamusia przyznam ze majac 21 lat czuje sie jeszcze za mloda na dzidziusia, no ale napewno pokacham z calego serca jesli okaze sie ze jestem:)
szykuj sie kobietko bo do 17.00 juz niedaleko i glowa do gory-wszystko da sie poukladac-najwazniejsze tak jak pisala MARYLA,ze Twoj chlopak bedzie sie cieszyl i ze Ty nie traktujesz tej sytuacji jak koniec swiata bo choc uwazasz,ze to za wczesnie to jednak stalo sie a w zasadzie o tym bedziemy debatowac jak wrocisz od lekarza bo moze to falszywy alarm,narazie musimy czekac na rozwoj wydarzen.to pa i czekamy:tak:

ANIA77-co taka cisza u Ciebie,jak starania,byly wczoraj przytulanki:tak::-D chyba o nas nie zapomnialas:no::sorry:pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o jacie ale tu tempo, dobrze, że na zwolnieniu jestem bo bym w życiu nie nadrobiła:-D:-D
U lekarza byłam, szcepionka w lodówce, ale się nie zaszczepiłam bo u nas przez trwające ferie punkt szczepień czynny do 12, w poniedziałek z rana muszę uderzyć

Julia21 ja też zaszłam w ciąze w wieku 21 lat a urodziłam 2 mce przed 22 urodz, uważam, że to super wiek na 1 dziecko, nic nie straciłam, zdązyłam pochodzic na dyskoteki, imprezy, a jak boniłam mgr to moja córa miała 2 latka, i co obrona na 5, a studiowałam dziennie, więc dasz rade na pewno

mama05 ja też mam dzisiaj owulkę i jajnik tez "daje mi w kość":-D, ale u mnie jak narzie pełan ostrożność

maryla najważniejsze by miec te plany, a życie je zweryfikuje

Julkia21 To czekamy, napisz koniecznie jak wrócisz od gina. Co by nie było będzie dobrze! Pamiętaj!

mama05 Dzięki za odpowiedź. Od jutra zaczynam mierzyć. Przetestuje ten miesiąc, w końcu muszę się nauczyć:-)

maryla86 Jak się ma wsparcie, nie tylko partnera, ale i rodziny to można sobie poradzić. Ale nie zawsze tak jest. Niektóre dziewczyny radzą sobie, a inne w ogóle nie. Ja dopiero teraz, mając 28 lat,. czuję że jestem gotowa. Wcześniej bym sobie tego nie wyobrażała.

Już z mężem zdecydowaliśmy się, gdzie jedziemy na wakacje. Padło na Bułgarie i termin jeszcze wybierzemy taki, żeby były to TE dni:P:P:P Już się nie moge doczekac:-)

kakik28: super z tymi wakacjami zazdroszcze my w tamtym roku byliśmy w Chorwacji w ramach prezentu rocznicowego bo po slubie byliśmy tylko na 2 dni na tropical island ale też było super i obiecalismy sobie że w 1 rocznice wyjedziemy za granice :) i udało się ;-) bo w tym roku to jak sie uda na weekend nad może wyskoczyć to będzie super bo przecież sklepu nie zamkne i sie smiejemy że teraz to dopiero za 2 -3 lata gdzieś wyjedziemy :) na szczęście mam duży ogród gdzie moge się opalać :)

reklama
cześć moje wszystkie kobitki
nie nie zapomiałam o was , tylko zanim nadrobię zaległości w czytaniu to się schodzi .
witam nasze nowe koleżanki bardzo serdecznie .
A moje staranki bardzo owocne mąż taki wygłodzony po kilku dniach że chch , hihihhihih..
no i zaczełam brać kwas foliowy już od teraz a więc może tym razem się uda , wiem że bez parci tylko na spontan i tak do tego podchodzę , ta cała praca nad fasolką jest nawet przyjemna więc czego sobie odmawiać .. hihi .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry