Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
julia ja Ci niestety w tym nie pomoge bo ja sie nie znam na tych temperaturkach ale jak mama05 wróci ze spacerku to napewno coś Ci podpowie![]()
bylismy godzinke,a teraz odgrzewam rosolek i zaraz klade Domisia i mam 3 godz.dla siebie
JULIA-fajnie,ze udalo Ci sie przyspieszyc wizyte-zawsze lekarz to lekarz
pewnie bedziesz miala zrobic to badanie z krwi o ktorym Ci pisalam;-)a jesli chodzi o mierzenie temper. to robi sie to zawsze po minimum 4 godzinach odpoczynku,zawsze o tej samej godzinie i w tym samym miejscu,przed wstaniem z lozka tak wiec takie mierzenie w dzien nie jest miarodajne.jak jest ciaza to wynik po nocy powinien byc 37.36,9 ,37,1- w okolicach 37 ogolnie. daj znac i czekamy na wiadomosci z niecierpliwoscia
ZAPMARTA- no tak,jeszcze u siostry impreza-jedni zaczynaja latka a inni wchodza w dorosle zycie
a mnie boli lewy jajnik bo jak widac na dolnym suwaczku jutro mam owulacje,wiec dzis naparza rowno
J Ciebie dobrze rozumiem ja też nie lubie żyć w niepewności i chciała bym zawsze wszystkow iedziec już natychmiastWiem ze tutaj nikt mi nie powie czy jestem czy nie...ale troszeczke taka nie pewność drazni w moim przypadku lepiej zebym jak najszybciej wiedziala. Jestem w tej chwili na 2 roku studiow a moj chlopak wyjechal na 2 miesiace za granice. On bardzo sie cieszy ze moglabym byc w ciazy, a ja no cuz chcialabym miec maleństwo ale wiem ze jeszcze odpowiednio do tego sie nie przydotowalam. Jednak jezeli sie okaze, ze mam juz mala fasolke bede sie bardzo cieszyc![]()

a inny mój znajomy kupuje maniakalnie lego ostatnio obliczył że rocznie 2 tysiące na lego wydaje i trzyma w piwnicy i po trochy znosi do domu żeby żona nie widziała że znowu lego kupił 

no i nie martw się wszystko się ułoży samo bo maleństwo tak naprawdę nie przeszkadza

Ale ta służba zdrowia daje czadu!! Przecież chyba powinni wiedzieć jakie roczniki były obięte programowym szczepieniem a które nie!!! Głowa boli normalnie!!!

Mnie najbliższy wyjazd czeka w kwietniu do PL;-);-)
I jeszcze u nas godzinka do tyłu niż u Was. Ale nie wiecie jak mi brakuje wstawania przed 7 do pracy... ale z drugiej strony nie zamieniłabym czasu spędzonego z Emi na czas spędzony w pracy chociaż mi tęskno do tych mordek z pracy

Tatuś kupił kolejkę bo sam chciał się pobawić nią pewnie:-) hehe Mój T mówi że jak mała podrośnie to kupi PlayStation żeby mała sobie pograła a mi się wydaje że to bardziej dla taty bo póki co mu nie pozwalam bo to pożeracz czasu a i tak go mało mamy....była u mnie znajoma i tak sobie rozmawiamy i wiecie co jej mąż kupił jak sie dowiedział że zostanie tatą ?????????????????????? kolejke z torami - duży zestawna szczęście syn im sie urodził
i niech ktos mi powie że faceci nie sa jak dzieci
a inny mój znajomy kupuje maniakalnie lego ostatnio obliczył że rocznie 2 tysiące na lego wydaje i trzyma w piwnicy i po trochy znosi do domu żeby żona nie widziała że znowu lego kupił
a jak kiedyś kupił i odrazu przyniusł do domu dał klocki synowi i mówi tak tylko nikomu nie mów to nasza tajemnica ledwo mama weszła do domu a maly sie drze mamo mamo dostałem lego w tajemnicy :
no i teraz piwnica mu została
![]()