maryla86
Fanka BB :)
witam wszystkich z rana i szczególnie nowe staraczki 
josephine: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! normalnie jak sie czyta Twoje posty to widać że jesteś szczęśliwa i tak powinno być zawsze trzymam kciuki żeby wszystko ułozyło sie po Twojej myśli i żeby dalej szło jak po maśle
udanych zajęć w szkole 
jeśli chodzi o żółtaczke to ja byłam szczepiona w szkole i byłam pewna że to taka szczepionka na 5 lat była i o zrobiłampierwszy zastrzyk bo teraz jest ta na całe życie - ale wtedy nie miałam książeczi i jak w tym tygodniu poszłam sie szczepić drugi raz już z książeczką to sie okazało że tamto szczepienie było na całe zycie i juz nie moge
, no ale generalnie mój lekarz powiedział że to szczepienie nie jest konieczne ale wogule warto zrobić bo w razie jakiegoś zabiegu albo coś to już będe miała z głowy a poza tym żłótaczką mozna sie głównie w szpitalu zarazić podzas różnych operacji i z tego co wiem to niektórych operacji nie chcą lekarze przeprowadzać ja nie ma tego szczepienia
ale sie rozpisałam
josephine: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! normalnie jak sie czyta Twoje posty to widać że jesteś szczęśliwa i tak powinno być zawsze trzymam kciuki żeby wszystko ułozyło sie po Twojej myśli i żeby dalej szło jak po maśle
jeśli chodzi o żółtaczke to ja byłam szczepiona w szkole i byłam pewna że to taka szczepionka na 5 lat była i o zrobiłampierwszy zastrzyk bo teraz jest ta na całe życie - ale wtedy nie miałam książeczi i jak w tym tygodniu poszłam sie szczepić drugi raz już z książeczką to sie okazało że tamto szczepienie było na całe zycie i juz nie moge
, no ale generalnie mój lekarz powiedział że to szczepienie nie jest konieczne ale wogule warto zrobić bo w razie jakiegoś zabiegu albo coś to już będe miała z głowy a poza tym żłótaczką mozna sie głównie w szpitalu zarazić podzas różnych operacji i z tego co wiem to niektórych operacji nie chcą lekarze przeprowadzać ja nie ma tego szczepieniaale sie rozpisałam
haha- napisz mi kobieto bo z geografii nigdy nie bylam najlepsza
gdzie jest Choszczno-tam gdzie mieszkasz-daleko to od Poznania??????????
pozdrawiam,trzymaj sie i zagladaj do nas no i daj znac;-)

;-)jak tam po imprezce???Karolek pewnie szczesliwy
troche nowych kobietek do nas zaglada i mam nadzieje,ze juz wkrotce bedzie tu cale mnostwo testujacych mamusiek
!!!!!!! LOVELY jeszcze tydzien z groszem i testujesz. ASIUASIU- gdzie Ty sie podziewasz,juz tak dawno Cie u nas nie bylo-juz nas nie kochasz