reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wszystkich z rana i szczególnie nowe staraczki :)

josephine: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! normalnie jak sie czyta Twoje posty to widać że jesteś szczęśliwa i tak powinno być zawsze trzymam kciuki żeby wszystko ułozyło sie po Twojej myśli i żeby dalej szło jak po maśle :) udanych zajęć w szkole :)

jeśli chodzi o żółtaczke to ja byłam szczepiona w szkole i byłam pewna że to taka szczepionka na 5 lat była i o zrobiłampierwszy zastrzyk bo teraz jest ta na całe życie - ale wtedy nie miałam książeczi i jak w tym tygodniu poszłam sie szczepić drugi raz już z książeczką to sie okazało że tamto szczepienie było na całe zycie i juz nie moge :crazy:, no ale generalnie mój lekarz powiedział że to szczepienie nie jest konieczne ale wogule warto zrobić bo w razie jakiegoś zabiegu albo coś to już będe miała z głowy a poza tym żłótaczką mozna sie głównie w szpitalu zarazić podzas różnych operacji i z tego co wiem to niektórych operacji nie chcą lekarze przeprowadzać ja nie ma tego szczepienia

ale sie rozpisałam :)

reklama
czesc Maryla:elvis:haha- napisz mi kobieto bo z geografii nigdy nie bylam najlepsza:no:gdzie jest Choszczno-tam gdzie mieszkasz-daleko to od Poznania??????????

Witam;);)
Mam pewien problem a raczej nie jasnosc i juz sama nie wiem co mam myslec. Mianowicie 28 i 29 stycznia w czasie dni plodnych( ktore poznaje po mojej wydzielinie glownie) doszlo miedzy mna i moim chlopakiem do stosunku, oczywiscie wystrysk do srodka. Powinnam dostac okres tak miedzy 8-10 lutym, a okres nie pojawił sie do tej chwili, fakt ze nie mam regularnych miesiączek co do dnia, jednakze dziwia mnie reakcje mojego organizmu. Okolo 5 dni po stosunku miałam dziwna lejaca widzeline bardzo wodnista o białawej barwie. Od okolo 7 dni wydzielina ustapila i zmienila sie w dosyc gestą biała. Od poniedzialku mam dziwne bole jajnikow głownie lewego. Bole nie trwaja cały dzien zazwyczaj odczuwam je dosyc mocno poznym popoludniem i w nocy przed spaniem. Wczoraj odczuwalam bardzo intensywny bol w dodatku dziwne uczucie jakby to okreslic "bobelkowanie w okolicy jajnikow" Piersi mam nabrzmiale od wczoraj czuje ze zaczynaja mnie pobolewa i sa takie ciezkie. Temperature wczoraj mialam miedzy 36,8 - 37 rano jak wtsalam dzisiaj wynosila 36,8. W tej chwili nie odczuwam specjalnie bolu jajnikow. Robilam 2 testy ciazowe jeden dzisiaj rano wyszedl negatywny, czy jest mozliwe ze po ok 15 dniach od stosunku test moze nie wykryc ciazy pomimo nie wystapienia okresu. Prosze bardzo o wymiane zdan co myslicie na ten temat. Denerwuje sie poniewaz moj chlopak jest w tej chwili za granica i chcielibysmy wiedziec na czym stoimy.
Ps w poniedzialek wybieram sie do ginekologa.
Pozdrawiam serdecznie;)

witam Cie Julia-objawy masz jak na ciaze,wiec sokro robilas test to albo za wczesnie albo mimo objawow nie jestes w ciazy-najlepiej jak masz niedaleko szpital to zrob badanie krwi na bhcg tam masz podany pozion hormonu i ewentualnie ktory to tydz.ciazy-to jest najpweniejsze.dobrze zrobilas,ze umowilas sie do lekarza chociaz na usg raczej nie bedzie nic widac jeszcze ,ale to juz lekarz Ci powie co i jak -jeszcze jest badanie szyjki macicy i lekarz tez po tym stwierdza. dziwne,ze test wszedl negatywny bo tyle dni po ewentualnym zapodnieniu to powinno juz wyjsc jesli jest ciaza,alt to tylko test...sproboj dzis zrobic krew:tak:pozdrawiam,trzymaj sie i zagladaj do nas no i daj znac;-)

Zapamnialam dodac ze od jakiegos czasu bardzo czesto musze robic siusiu...wczoraj az liczylam i 10 razy musialam skorzystac z toalety....
Hey! do you saw this? forex market
moim zdaniem a bylam w ciazy 2 razy to masz klasyczne objawy-moze jak nie dasz rady zrobic badania krwi to zrob jeszcze jeden test innej firmy-sa takie co wykryja ciaze juz w 6 dni po zaplodnieniu-powodzenia:tak:

pociągiem jakieś 2-2,5 godzinki obok stargardu szczecińskiego i szczecina - to większa miasta które mozesz kojarzyć , a co wybierasz sie do mnie na zakupy ?? :-)
musze dzis porobić zdjęcia i wkleić na bloga bo mi zaległości sie narobiły :)

Julia, ja jestem przykładem na to że będąc w ciąży, test wyszedł mi negatywny. Dobrze podpowiada ci mama (nasza mamuśka kochana;-):-)) zrób sobie betę z krwi. Zresztą mnie gin na pierwszej wizycie jak tylko mu zakomunikowałam, że jestem w ciąży, nawet na mnie nie spojrzał tylko kazał zrobić betę.

agnieszka, jeszcze nie masz tej lustrzanki ??? ja tu już na fotki wykonane nowym sprzętem czekam.

marylka, słońce, uporałaś się juz z towarem ???

jeśli chodzi o żółtaczkę, to ja się szczepiłam. Skorzystałam z akcji "żółty tydzień" i miałam sporą zniżkę.

Jest to bardzo ważne np. w przypadku cięcia cesarskiego. Ja uważam, że warto.

josephine, ale wieści. A jak napisałaś o nianiach-taxi to gęba mi się śmiała od ucha do ucha.
Powtarzam, że nasze kciuki działają cuda !!!

lovely gdzie się podziewasz???

witam nowe staraczki bardzo serdecznie.

ja się relaksuje w pracy po wczorajszych gościach, sprzątaniu i objadaniu się. !!!

mama, ja też wstaję wcześnie, bo na 8:30 jestem w pracy.:-)

co takie pustki ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pociągiem jakieś 2-2,5 godzinki obok stargardu szczecińskiego i szczecina - to większa miasta które mozesz kojarzyć , a co wybierasz sie do mnie na zakupy ?? :-)
musze dzis porobić zdjęcia i wkleić na bloga bo mi zaległości sie narobiły :)
no niewykluczone:tak:mam rodzicow w Szczecinku to zawsze moge bedac tam latem zostawic maluchy i razem z mezem podjechac,ale 2,5 godz to chyba nie bo 3 godz sie jedzie z Poz.do Szczecinka a SZczecin to jeszcze kawal od Szczecinka,ale oblukam na mapie i jau juz bedzie fasolka to latem moze sie do Ciebie wybiore-poznamy sie osobiscie i zakupy porobie-jak dac zarobic to znajomej:-D:-D:-Da Choszczno jest duze????znajde Twoj sklep bez problemu czy same ronda i skrzyzowania??????????:eek:

witam Cie ZAPMARTE-Sloneczko:laugh2:;-)jak tam po imprezce???Karolek pewnie szczesliwy:tak::-p troche nowych kobietek do nas zaglada i mam nadzieje,ze juz wkrotce bedzie tu cale mnostwo testujacych mamusiek:tak::tak::laugh2:ale bedzie sie dzialo-te objawy,to czekanie...no niech juz bedzie chocby kwiecien:rofl2:!!!!!!! LOVELY jeszcze tydzien z groszem i testujesz. ASIUASIU- gdzie Ty sie podziewasz,juz tak dawno Cie u nas nie bylo-juz nas nie kochasz:no::no:;-) zagladaj!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry