marma i mikusia : witajcie

fajnie, z ejest nas coraz wiecej
marma: mamy synkow w podobnym wieku, moj ur. sie 22/12/2008
do spisania
dziewczyny gdzie was wywialo????? ja nie zagaldalam po poludniu ale mam taka jazde ze szok...
boze ile sie dzieje: mama piszesz ze mi skrzydel dodalo: zebys ty tylko widziala jak

))
z 1 niani na jutro nagle zrobily mi sie 2 chetne i gotowe juz jutro na 8h30! i jeszcze gorszy dylemat, zachowalam ta z agencji, skoro dalam jej zielona swiatlo najpierw
ale tak w ogole to mam jeszcze innego mega newsa:
mojego F. chca wyslac na 2 m-ce do oddzialu w londynie...

)))) a mi sie tutaj akurat zaczynalo nudzic

wyjedzie akurat dzien po tym jak ja wyjade do PL na 3 tygodnie bo tak juz bylo w planie.
czyli zostanie nam 5 tyg.
po poworcie z Pl poczekam do piatku, pojde na zajecia piatkowe i wiecozrem pojedizmey z malym do londynu

dodam ze moj brat mieszka 3h pod londynu ze swoja rodzinka i kuzynkiem poldusia ktory urodzil sie we wrzesniu 2008!!!!! tak jak léopold
no i oprocz znajomych dobrych jest tam tez siostra mojego F. , czyli szwagierka

popilnuje nam czasem poludia wieczorem, a my sobie wyskoczymy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boze mam andzieje ze to sie uda!!!
jedyne co, to ze bede w czwartki po poludniu wracala z malym pociagiem pod kanalem i w piatek na zajecia i w piatek bede z powortem wracala do londynu. albo w sobote rano
ale zawsze lepiej 5-6 dni razem niz tylko na weekend ( gdyby to fred do nas tu wracal)
mam andzieje, ze nie wycofaja tej propozycji!!!!!! ide robic kolacje i ogarnac, bo maly znowu nabalaganil ( zbil kule wodna z figutrkamin i brokatem, zabawki wszedzie itp) po poludniowym sprzataniu nie pozostal slad....
witam

nieśmiało Was podczytuje, my co prawda starania mamy rozpocząc na począku 2011 roku, więc chyba bedę ostatnia

jak oczywiści starania nie przesuną się w czasie

jutro ide do lekarza po receptę na szczepionkę priorix-nie przechodziłam ani odry ani świnki, a boje się ze Mała może przynieść 'to" z przedszkola
wogóle chce się dobrze przygotować do ciąży, żeby później się mniej stresować
ps ale nas tu sporo
mikusia nie bedziesz ostatnia, my zaczynamy starania najwczesniej w grudniou 2010, ale normamnie to od stycznia 2011

a najlepiej jakbym zaciazyla miedzy styczniem a marcem, gora poczatkiem kwietnia, tak jak za poprzednim razem, bo chce rodzic pod koniec roku, miedzy wrzesniem, a grudniem