reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam:)
nieśmiało Was podczytuje, my co prawda starania mamy rozpocząc na począku 2011 roku, więc chyba bedę ostatnia:-p jak oczywiści starania nie przesuną się w czasie:-D
jutro ide do lekarza po receptę na szczepionkę priorix-nie przechodziłam ani odry ani świnki, a boje się ze Mała może przynieść 'to" z przedszkola

wogóle chce się dobrze przygotować do ciąży, żeby później się mniej stresować:happy:

ps ale nas tu sporo

reklama
marma i mikusia : witajcie :)
fajnie, z ejest nas coraz wiecej
marma: mamy synkow w podobnym wieku, moj ur. sie 22/12/2008

do spisania :)

dziewczyny gdzie was wywialo????? ja nie zagaldalam po poludniu ale mam taka jazde ze szok...
boze ile sie dzieje: mama piszesz ze mi skrzydel dodalo: zebys ty tylko widziala jak ;)))
z 1 niani na jutro nagle zrobily mi sie 2 chetne i gotowe juz jutro na 8h30! i jeszcze gorszy dylemat, zachowalam ta z agencji, skoro dalam jej zielona swiatlo najpierw

ale tak w ogole to mam jeszcze innego mega newsa:
mojego F. chca wyslac na 2 m-ce do oddzialu w londynie... :))))) a mi sie tutaj akurat zaczynalo nudzic ;)
wyjedzie akurat dzien po tym jak ja wyjade do PL na 3 tygodnie bo tak juz bylo w planie.
czyli zostanie nam 5 tyg.
po poworcie z Pl poczekam do piatku, pojde na zajecia piatkowe i wiecozrem pojedizmey z malym do londynu :)
dodam ze moj brat mieszka 3h pod londynu ze swoja rodzinka i kuzynkiem poldusia ktory urodzil sie we wrzesniu 2008!!!!! tak jak léopold
no i oprocz znajomych dobrych jest tam tez siostra mojego F. , czyli szwagierka :)
popilnuje nam czasem poludia wieczorem, a my sobie wyskoczymy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boze mam andzieje ze to sie uda!!!
jedyne co, to ze bede w czwartki po poludniu wracala z malym pociagiem pod kanalem i w piatek na zajecia i w piatek bede z powortem wracala do londynu. albo w sobote rano
ale zawsze lepiej 5-6 dni razem niz tylko na weekend ( gdyby to fred do nas tu wracal)
mam andzieje, ze nie wycofaja tej propozycji!!!!!! ide robic kolacje i ogarnac, bo maly znowu nabalaganil ( zbil kule wodna z figutrkamin i brokatem, zabawki wszedzie itp) po poludniowym sprzataniu nie pozostal slad....

witam:)
nieśmiało Was podczytuje, my co prawda starania mamy rozpocząc na począku 2011 roku, więc chyba bedę ostatnia:-p jak oczywiści starania nie przesuną się w czasie:-D
jutro ide do lekarza po receptę na szczepionkę priorix-nie przechodziłam ani odry ani świnki, a boje się ze Mała może przynieść 'to" z przedszkola

wogóle chce się dobrze przygotować do ciąży, żeby później się mniej stresować:happy:

ps ale nas tu sporo

mikusia nie bedziesz ostatnia, my zaczynamy starania najwczesniej w grudniou 2010, ale normamnie to od stycznia 2011 :) a najlepiej jakbym zaciazyla miedzy styczniem a marcem, gora poczatkiem kwietnia, tak jak za poprzednim razem, bo chce rodzic pod koniec roku, miedzy wrzesniem, a grudniem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj marma i mikusia ja tez jestem tu nowa, ale staranka zaczynam troszkę wcześniej. Jak pójdę do gina to się okaże, kiedy będziemy mogli zacząć.
Już się nie mogę doczekać tej wizyty:) Niech tylko @ sie skończy:-p

mikusia nie bedziesz ostatnia, my zaczynamy starania najwczesniej w grudniou 2010, ale normamnie to od stycznia 2011 :) a najlepiej jakbym zaciazyla miedzy styczniem a marcem, gora poczatkiem kwietnia, tak jak za poprzednim razem, bo chce rodzic pod koniec roku, miedzy wrzesniem, a grudniem :)

ja bym chciała urodzić na początku roku tak styczeń 2012:-D, no ale starania będą od pocz 2011 :tak:
z córką udało się za pierwszym razem, teraz zobaczymy

dzięki za miłe przyjęcie

JOSEPHINE-losie,ale u Ciebie faktycznie sie dzieje-szalejesz kobieto z nowinami za nas wszystkie:tak:ale jak czytam Twoje posty to dz ie z nich wczuc podniecenie i ogromna radoche-co mi pozostalo-ciesze sie razem z Toba!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-):laugh2::happy:poszalejesz w Londynie-fajnie,ze masz tam tyle rodzinki a i widze,ze Twojego Freda doceniaja w pracy,co;-)widzisz tak sie martwilas o opiekunke a tu masz dwie:-)mozesz sie smialo starac o drugie baby-tak Ci maz zalatwil,ze teraz masz wybor-gratulacje dla obrotnego taty:tak::tak: MIKUSIA- witam Ciebie i ja-rozgosc sie u nas,napisz cos o sobie i zagladaj do nas czesto:-)zapraszamy.jest nas sporo tylko dzis jakos ten wicher wywial nasze kobietki,moze jutro bedzie ich wiecej. KOBIETY MOJE-DOBREJ NOCKI:tak::laugh2:

agnieszka- czesc,dzis dzien pracujacy mialas,co:tak:pewnie zmeczona ale fajnie,ze choc na chwile zagladasz:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny czy któraś z Was szczepiła przeciw żółtaczce, bo ja jutro sczepie się priorixem, i zastanawiam się nad tą zółtaczką, ale słyszałam różne opinie.

agnieszka- czesc,dzis dzien pracujacy mialas,co:tak:pewnie zmeczona ale fajnie,ze choc na chwile zagladasz:-D

no jestem jestem,nie wybaczyłabym sobie gdybym do was nie zajrzała ;-):-D
ahhh zmęczona jestem na maksa,miałam iść już spać ale wzięłam prysznic i trochę mnie orzeźwiło :-D
co u Ciebie mama,jak dzieci zdrowe?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry