kakik28
Początkująca w BB
czesc kakikfajnie, ze do ans dolaczylas!
no ja kwas zaczelam brac krotko przed ciaza, kilka m-cy przed, 3 lub 4 dokladnie nie pamietam
moze jeszcze ( jesli nie robilas niedawno temu) zrob sobie cytologie, zeby miec pewnosc ze wszystko jest ok i standardowy bilans badania krwi i moczu ( czy czego tam nie brakuje w organizmie)
aha no i niech ejszcze ci witaminki jakes przepisze, poleci jelsi nie sa na recepte![]()
Witaj Josephine :-)
aha czyli tak jak myślałam o tym kwasiku foliowowym, krótko przed ciążą. cytologie robiłam w wakacje, ale nie zaszkodzi jeszcze raz, żeby się upewnić. dzięki za rady i proszę o więcej
maryla86 miło mi poznać
A do sklepiku na pewno zajrzę ;p A to staranka zaczynasz jeszcze później niż ja, a ja już myślałam, że za wcześnie zaczynam się przygotowywać, uffff
mama06 Hejka
O to fajnie, to będziemy się razem wspierać w naszych starankach
To daj znać, jak wrócisz od gina, ja będę szła w następnym tygodniu. Ale masz dużo maluszków w domku, jak ja ci zazdroszczę.
Ostatnia edycja:

pierwsze dzieciatko stracilisny a potem troche zeszlo zanim zobaczylam 2 kreski na tescie:-(no,ale najwazniejsze,ze sie udalo i teraz licze,ze w 2 lub 3 cukle sie uwiniemy i fasolka zagosci pod moim sercem
JOSEPHINE-no widze,ze skrzydel dostalas-posprzatalas i obiadek zrobiony-rewelacja,jak to dobre wiadomosci uskrzydlaja-chyba,ze reed bulla wypilas:-) jak tam kobiety=nadal na forum cisza,oj chyba nikt tu dzis weny nie ma do pisania

zapraszam z usprawiedliwieniami
a z synem zeszlo 4 m-ce;-)wiec o polowe mniej-wychodzi na to,ze teraz powinno sie udac za pierwszym razem
powodzenia Ci zycze i zagladaj do nas czesto