Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To było trochę pogmatwane - moja matka do dzisiaj nie wie - myślała że byłam u ojca w Warszawie przez całe wakacje. A że już wtedy preferowałam króciutkie włosy to nie zdziwiła się jak wróciłam z jeżykiem na głowieswoja droga to lekarze, radzili zeby ci to powiedziec???? przerazajaca strategia. kto mowi DZIECKu o tym, ze umrze??????????????
Boze drogi...
A uwierz mi że dzieci wiedzą więcej i są bardziej świadome niż się w dorosłym wieku wydaje. Jak mi zatrzymali chemię to sama zapytałam lekarza ile mi zostało i powiedziałam że jeśli potraktuje mnie jak dziecko to oberwie
zresztą u nas na oddziale dziecięcym mają taką zasadę - jeśli dziecko samo zapyta to lekarz nie owija w bawełnę niezależnie od woli rodziców - u nich liczy się pacjent a nie rodzic chociaż rodzice też mają pomoc psychologów zapewnioną.
A ja skorzystałam z nieobecności ojca i pogadałam sobie z lekarzem. Wytłumaczył mi dokładnie co i jak, opisał możliwe scenariusze i co może się dziać. Przedstawił 3 - totalny negatyw, mega pozytyw i neutralny negatyw
A był przy tym mega poważny aż się w pewnej chwili roześmiałam. Bo wyobraź sobie faceta ok czterdziestki z rudymi długimi włosami, rudą brodą i takimi ogromnymi brylami znad których na ciebie patrzy z taką mega poważną miną - wymiękłam mimo sytuacji 

wybaczył jak się dowiedział o co mi chodziło bo chyba miał mnie ochotę do psychiatry wysłać
Ale powiem Ci jedno - wiedząc co ci jest łatwiej to się znosi 
;-) Spadam coś się pouczyć bo w następny weekend mam zjazd i 5 zaliczeń i koniec studiów. No po za obroną 
tak wiec wlasnie wstawilam kuraka zaraz obieram wloszczyzne i niech sie n wolnym ogniu smaczny ugotuje
MARYLKO-juz 2 godziny jestes w sklepie i sie z nami nie przywitalas
;-) acha,przypomnialo mi sie-mialas towar metkowac i ukladac
no dobra to czek
am cierpliwie. a pomietalas zeby wziac folik???troche wczesnie zaczelas brac,ale lepiej wczesnie niz wogole
ja dzis na spacer nadal nie wychodze bo raz ze u nas bardzoooo wieje a dwa,ze jeszcze zagilana jestem i nie wiem juz kiedy sie to skonczy bo juz mnie to wkurza

. Muszę na razie kiblować w domku.