reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sorka że tak puźno ale od rana miałam zamieszanie w sklepie i nie dałam rady
jeszcze nawet ubrań nie zaczelam układać :(

SOL: jesteś chyba najdzielniejszą osobą jaką znam jestem pełna podziwu

mama no zaczełam brać szybciej folik bo okazało się że biorac antykonty jest on wskazany męzuś zaakceptował szypsze przerwanie tabletek więc jak skończą mi się opakowania które mam to po następne recepty już nie ide, a ja nie moge szybciej z nich zrezygnowac bo ja nie bardzo lubie gumke i długo mogła bym nie wytrzymać ostatnio ledwo 6 m-cy wytrzymałam - to chyba nie dla mnie :):)

reklama
Dzień dobry!! Mi odbija na punkcie ślubu już :P wczoraj do 3 w nocy przeglądałam ślubne portale :P ale w sumie to dobrze, bo im więcej myślę o ślubie tym mniej nakręcam się na fasolkę i jak sie nie będę nakręcać to może coś z tego będzie :D

Marylka wiadomo że jesteś w pracy i że jak masz czas to możesz pisać z nami ale nie zawsze tak jest bo musisz troszczyć się o biznes i o klientów a nie tylko o nas:-D:-D:-D

lovely nie dziwię się!! Przygotowywania do ślubu są takie podniecające nawet jak jeszcze jest trochę czasu do niego... a nawet samo przeglądanie sukni i bukietów i wystrojów kościoła czy sali no po prostu super sprawa!! A i na pewno odciągnie Twoje myśli od dzidzi i bardziej pozytywnie wpłynie to na starania.

josephine cieszę się że przyszła @ bo nie wiadomo jak mogłyby wpłynąć te lekarstw...

Dzisiaj zajrzałam na zamknięty... no już tyle naprodukowałyście że mi wstyd po prostu...

dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM NIANIE NA JUTRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szok... najpeirw mialam o 8h30 rano zawiezc malego do koleznaki 4àmin transportu ode mnie... zle wyjscie, ale jedyne. a dzis koelzanka dzwoni z emala jej ma grype zoladkowa... ale z emimo wszystko moge przywiesc malego, no tylko po prostu jest ryzyko ze zlapie...
nie wiedzialam co robic az TU:
dzwoni moj cudpwny maz, ktory po przerwie obiadowej doapdl wszystkie kobity w biurze dzieciate i obpytal sie ktora pozyczy niani lub wie jak zalatwic
no i jedna taka co pracuje czasem do 20 czasem do 24 a czasem jest 2 dni w delegacji dala mu nr agencji, kotra wysyla nianie sprawdzone gdzie chesz i na ile i na ktora chesz
i jutro pod moimi dzrzwiami bedzie nowa niania :) fakt, boje sie bo maly jej nie zna, ale ebde z nimi godzinke prawie jeszcze nim wyjde, no i poza tym on jest towarzyski i sam ludzi w kolejkac zaczepia itp
a w domu u siebie ebdzie lepiej niz u obcych, przynajmniej na swoim terenie
no i jakd ziewczyna bedzie ok i sie zgodzi to bede oczywisccie ja brac co piatek, zeby maly mial stala osobe :) jaka ulga ze udalo sie znalezc kogos!!!!!
dzownilam do tej agencji i wszystko jest ok :) sprawdzilam ich strone na necie i wszystko i dzialaja juz tak od 11 lat! a nianie-taksowki, czyli wyslanie w ciemno biotra tylko takie ktore maja najlepsze adnotacje i najdluzszy staz ( sa tez wowczas lepiej placone,; prze zto ze sie zgadzaja tak jezdzic rozne miejsca o roznych porach).
ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))

Sol - też myślę, że to dobre jest :)

agus_kula - ja mam jeszcze dużo czasu do wyboru sukni itp. ale juz się nie moge powstrzymać i oglądam różne :P a z sala to nie myślałam, że tak ciężko będzie... każda ma swoje plusy i minusy, trzeba wszystko przemysleć dokładnie...

josephine - cieszę się razem z Toba, że będziecie mieli nianie dla Leopoldka :D

Ja idę się wykąpać, umyc włosy, zrobie na szybko obiad i potem jadę na miasto :)

Dzień dobry wszystkim:)

Dzis będzie mój drugi post, pomału się rozkręcam;-);-);-)

Mam na imię Kasia, jestem z Wrocławia i już niedługo, czyli na wakacje zaczynamy się starać o małą fasolkę. Mąż jest troszkę przestraszony, boi się, że nie podołamy, ale pomału przyzwyczaja się do tej myśli. Mam już 28 lat, więc czas zacząć działać:)

Jak mi przejdzie @ to idę do gina i zacznę przygotowania. Chyba jeszcze za wcześnie na branie kwasu foliowego?? Bo ponoć nie magazynuje się w organizmie, więc jak chcemy zacząć czerwca, to dopiero w marcu zacznę brać. Na co jeszcze mam zwrócić uwagę, jak będę u gina?? Proszę o wszystkie uwagi:P

czesc kakik :) fajnie, ze do ans dolaczylas!
no ja kwas zaczelam brac krotko przed ciaza, kilka m-cy przed, 3 lub 4 dokladnie nie pamietam
moze jeszcze ( jesli nie robilas niedawno temu) zrob sobie cytologie, zeby miec pewnosc ze wszystko jest ok i standardowy bilans badania krwi i moczu ( czy czego tam nie brakuje w organizmie)
aha no i niech ejszcze ci witaminki jakes przepisze, poleci jelsi nie sa na recepte :)

mama co robisz??????????????? wcielo cie...
nie ma tu NIKOGO ??? HHHAAAALLLOOOO !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
josephine: GARTULACJEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK SIE CIESZE ŻE SIE UDAŁO ZNALESĆ NIANIE :rofl2::rofl2::rofl2:

agus_kula: ślicznie pięknie i cudownie dziękuje za zrozumienie, jestes kochana i wyrozumiała

kakik28: jeszcze sie z Tobą nie przywitałam więc WITAM SERDECZNIE :)
ciesze się że dołączas do naszego grona, ja zaczynam w grudniu staranka i mam sklep dla dzieci i niemowląt pod sówaczkami jest link jeśli masz ochote to zajrzyj :) zobaczysz będzie Ci z nami super :0

ja niestety musze dalej zmykac mam dziś zapracowany dzień :) ale nie mogłam się powstrzymać i musiałam choć na chwilke do was zajrzeć :):) ide dalej skręcać łóżeczko :):)

reklama
JOSEPHINE-tak mnie nawolujesz,ze odpalilam kompa i jestem:-Dbardzo,bardzo sie ciesze,ze wszystko sie ulozylo-jednak pomoc meza jest nieoceniona!!!!!!!!!!!!!:tak:znow tak jak pokazuje przyklad LOVELY trzymanie kciukow dalo efekt:laugh2::laugh2:super-mowilam,zebys nie tracila nadzieji i prosze ,sprawdzilo sie, matka-polka wie co mowi;-):happy: pewnie odzylas,co????? KAKIK-jak bedziesz na wizycie i powiesz ginek,ze zaczynacie za 4 m-ce starania to On Ci podpowie jakie badania warto by zrobic:tak:Josephine dobrze napisala o cytologii bo to b.wazne badanie,wiem ze warto tez zrobic badanie z krwi na toxoplazmoza-to choroba odzwierzeca(koty przenosza-czesto powoduje poronienia) no i na przeciwciala rozyczki czy przechodzilas. kwas foliowy ja tez zaczynam brac od marca i tez od czerwca zaczynamy dzialanie-ciesze sie,ze dolaczylas bo bedziemy razem w czerwcu starania zaczynac:tak::tak::laugh2:

ja staram sie nie nakrecac,zeby mi sie cykl niepoprzestawial,ale jak widac na moim najnizszym suwaczku mam 2 dni do owulacji i dzis mam taki piekny,klasyczny,ksiazkowy sluz plodny,ze hoho:rofl2:mam nadzieje,ze jak przyjdzie czas staran to tez bedzie tak jak dzisiaj z tym sluzikiem-tego bym chciala:tak: KAKIK ja mam wizyte u ginek teraz we wtorek 16-go i tez sie o rozne sprawy wypytam to napisze co mi doradzil a Ty jak bedziesz po swojej wizycie to tez napisz i zwerufikujemy:happy2::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry