reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGNIESZKA-tak,dziekuje dzieci zdrowe tylko ja jeszcze nadal zagilana i kaszel mi zostal:-(takze troche mnie juz to meczy bo to juz 3 tyg.sie ciagnie,no i glos mam przez to zmieniony bo wszystko w zatokach siedzi,ale najwazniejsze,ze juz goraczki nie mam.a poza tym jakos dzien do przodu tylko taki wicher tu u nas w Poznaniu,ze ani na krotki spacer nie wyszlam z Domisiem i do tego caly dzien sypie:angry:

reklama
Miejmy nadzieję że gile i ból gardła szybko minie :tak:;-)
U nas też jest zimno,nie ma śniegu ale wiatr wieje że nawet nosa się nie chce wytykać z domu.
Widzę że nasze forum się powiększa.
Ja dziś za bardzo na pisanie nie miałam czasu i jutro też wpadnę wieczorkiem bo po pracy jedziemy z mężem na tygodniowe zakupy,obiad itd.No ale od juta od 14 mam już weekend,nie wiem czy nie pójdę w ten weekend kupić lustrzankę...tak się zastanawiam jeszcze albo za tydzień wtedy już na pewno ehhh lenia mam :zawstydzona/y:

tak,nasze forum sie powieksza i super-my to juz tu weteranki,co:-p:tak:zakupy tygodniowe-hmm,ja robilam je we wtorek z Dominikiem,Zunia byla w przedszkolu, maz w pracy a ze Domis jest grzeczny na zakupach to pojechalam z Nim i w 2 godz.sie uwinelam:laugh2:a ta lustrzanka to przekladana widze:-Dmylalam,ze w tym tyg.badziesz juz szczesliwa posiadaczka:tak:a tu jeszcze tydzien,ale trzeba wygspodarowac czas zeby jechac,ja to rozumiem-najwazniejsze,ze juz upatrzona:tak:

Dokładnie my to jesteśmy już stare weteranki :tak::-D
Jak zakupię lustrzankę dam znać ;-)
Fajnie że możecie zakupy robić w tygodniu u nas to raczej nie przejdzie bo nie mamy na to czasu dlatego zostaje nam tylko weekend :tak:
No nic kochane Ja idę spać,odezwę się jutro późnym popołudniem.Bużka i Dobranoc wszystkim ;-)

ja tez sie klade,takze do napisania jutro i spokojnej nocki wszystkim:tak: ANIA77-owocnych przytulanek:-D buziaki,papapa.

Witajcie marma i mikusia84!! Miło widzieć nowe staraczki:-) Ale nas dużo się robi:-D:-D
Dziewczyny czy któraś z Was szczepiła przeciw żółtaczce, bo ja jutro sczepie się priorixem, i zastanawiam się nad tą zółtaczką, ale słyszałam różne opinie.
Ja też Ci nie pomogę bo na żółtaczkę typu B byłam szczepiona jeszcze w szkole ale Marylka jest na topie w tym temacie bo się szczepi albo szczepiła na nią. Ale pewnie będzie jutro dopiero...

kakik28 - witam Cie serdecznie wśród nas :D

maryla86 - ja dumna z siebie, bo tylko 1 paczek! i to tylko dlatego, że byłam u znajomego na kawce i mama jego poczęstowała i nie wypadało nie zjeść :P

marma - witamy kolejna forumowiczkę w naszym gronie :D

mikusia84r - o!! i kolejna nowa kobietka - ale fajnie :D

A ja tak tylko wpadłam dać znak, że żyje, bo coś nie mam weny...

Witam sie z rana-tak sobie mysle,ze nie liczac Agnieszki to chyba ja najwczesniej wstaje i sie z Wami witam bo prawie zawsze jestem pierwsza;-)ja codzien wstaje cwile przed 7,zeby wyszykowac Zuzie do przedszkola,potem Ja zawoze,wstepuje do piekarenki po cieple pieczywo i do domku.teraz jestesmy juz z Domisiem po sniadaniu,poodkurzalam i odpalilam forum:-Djak nastroje z rana???u nas dzis nie wieje ,ale od wczoraj caly czas pada.jest nawet dosc cieplo wiec moze kolo poludnia pojde z Dominikiem na spacer. halo dziewczyny WSTAWAC!!!!!!!!!!!:rofl2:

no hej mama05 witam :-) jednak jak wstaje się rano to można wiele pożytecznego zrobić :-) ja też nie tak dawno dołączyłam się do mam starających się mieć dzidziusia 2011 mam nadzieje że tym razem będzie wszytko w porządku :-) i bez żadnych problemów urodzę dzidziusia bo niestety w tamtym roku straciłam dziecko :-( no ale staramy się z mężem przestać myśleć o tym co było i zaczęliśmy chodzić do bardzo dobrego lekarza jak na razie mam stertę badań do zrobienia a potem to się zobaczy ... myślę że na wakacjach można już spokojnie starać się o dzidzie :-) o ile nie wyjdzie nic złego w tych badaniach ale trzeba mieć nadzieje prawda dziewczynki??? pozdrawiam gorąco i życzę miłego dnia :-)

reklama
Witam Cie MADA23- zagladaj do nas czesto tu nie ma nudy i smutki szybko przeganiamy:tak:wiem co czujesz bo tez przez to przeszlismy z mezem-to bylo nasze pierwsze dzieko,stracilismy je w 9 t.c. ,ale yeraz jestem szczesliwa mama 2 krasnali a od czerwca stajemy w blokach startowych i zaczynamy starania o trzeciego maluszka. chociaz jak przychodzi 1 maj to zawsze znajde cas,zeby wyplakac sie za moje sloneczko pierwsze,ktore caly czas jest w moim sercu-tego nie da sie zapomniec:-(dobra bo juz mam lzy w oczach...teraz trzeba patrzec w przod i byc dobrej mysli. sciskam Cie i zycze dobrych wynikow badan i szybkiego pozytywnego wyniku na tescie-tego zycze Tobie,sobie i wszystkim naszym staraczkom:tak::tak::tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry