reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Choszczno jest małe a sklep w samym centrum obok kościoła to powinnaś bez problemu znalesć , ja serdecznie zapraszam, nie no mi sie zdaje że pociągiem to 2,5 a może faktycznie 3 ale chyba 2,5 jechałam bo Choszczno jest przed Szczecinem ale nie podrodze chyba do Szczecinka - choc nie wiem na pewno bo ja mam zerową orjentacje wterenie :)

reklama
MARYLA- mysle,ze damy rade jak przyjdzi na to czas to zawitam do Ciebie,a co tam:tak:a tymczasem musze sie na godzine odmeldowac bo pogoda jest w miare wiec lece syna troche po sniegu przepedzic:-Dznow bedzie mame rzucal sniegiem a radocha przy ttm...:-D:-)wlece popoludniu:tak:

witam Was dziewczynki:-)
moja Milenka chora, więc za mną cieżka nocka:tak:dzisiaj byłam z nią u kontroli i kolejny tydzień posiedzimy w domku:tak:ja jestem na stazu i kolejny tydzień zwolnienia mi się nie uśmiecha:no:, ale cóż zrobic siła wyższa

zamierzam po stazu gdzieś się zatrudnić, by miec macierzyńskie. Trzeba pół roku przepracowac , tak? A mam pytanko, czy jak pójde na zwolnienie np. od 5 miesiąca ciązy, to pracodawca będzie musiał płacić za mnie Zus? chodzi mi o zwolnienie, a nie o macierzyńskie. Jak by któraś mogła pomóc to z góry dzięki.

a co do szczepień to tak myślę intensywnie nad tą zółtaczką, nigdy nie możemy wykluczyć np. cesarki. Ale najpierw zrobię badania na przeciwciała hbs, może mam ich wystarczająco i nie będę musiała się szczepić na tą żółtaczkę.
Lepiej dmuchac na zimne, bo jak byłam w ciąży z corką to się martwiłam by czegoś nie złapać:no: np. odry czy świnki
Dzisiaj na 14 ide do rodzinnego i jak zdąże to do punktu szczepień.

Ale tu u nas tempo:szok::-D

Julia jak dla mnie to też klasyczne objawy ciązy

mama, impreza się udała, tylko mały mi nie pospał w dzień i trochę marudny był. Za to wieczorkiem jak padł, to posprzątałam mieszkanie i jest git. Jutro jedziemy do mojej siostry na osiemnastkę, A w niedzielę u mnie obiad, dla tych co nie mogli wczoraj dotrzeć. Będzie się działo.

zapmarta: ciesze się że impreza się udała i trzymam kciuki za dzisiejszą impreze żeby się udała :)

mikusia84r: no własnie ja też ze względu na tą cesarke chciałam sie szczepić - nigdy nic nie wiadomo a potem pluć sobie w brode - nie warto ryzykować, a poza tym to juz na całe życie jest więc masz spokuj :):)

Dziekuje bardzo mama05 i zapmarta;). Nie chcialam dluzej czekac i udalo mi sie umowic dzisiaj na 17 do ginekologa prywatnie. Mam nadzieje ze dzisiaj rozwieja sie moje wszelkie watpliwosci i dowiem sie czy to czas zostac mamusia czy jednak to calkiem co innego. Pozdrawiam;)

nie no mysle że pół roku to nie ale tak miesiąc dwa mysle że warto a ta szczepionke to sie robi ponad pół roku bo jest tak pierwsze szczepienie potem drugie za miesiąć i 3 jest 6m-cy po drugim - to jest w dawkach wiec myśle że nie trzeba czekać aż tyle ale lepiej sie upewnić ale nic mi lekarz nie mówił

Dziekuje bardzo mama05 i zapmarta;). Nie chcialam dluzej czekac i udalo mi sie umowic dzisiaj na 17 do ginekologa prywatnie. Mam nadzieje ze dzisiaj rozwieja sie moje wszelkie watpliwosci i dowiem sie czy to czas zostac mamusia czy jednak to calkiem co innego. Pozdrawiam;)
trzymam kciuki za fasolke :) daj koniecznie znać jak wrócisz od lekarza :);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mam jeszcze jedno pytanie ( przepraszam ze tak panikuje) Zaczelam od tygodnia mierzyc temperature i zazwyczaj wieczorem mam 37 nawet do 37,2 z rana zazwyczaj mam tak 36,8 a w tej chwili zmierzylam i mam 36,7 co mam o tym myslec, musze dopisac ze temperaturke sprawdzam pod pacha.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry