reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
NAGAPALMA witaj:-) Biedna ty - może się czymś strułaś:baffled:

MARAN - nie przejmuj się:tak: Te gaduły mnie też nie zauważyły:rofl2::rofl2:

Chyba mnie szlag trafi - taki post mi wywaliło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A siedziałam i czytałam ponad godzinę:nerd:

BUNIA - ja klikam z Norwegii i wbrew opiniom wcale tu nie jest zimno:no: Chyba że pod kołem podbiegunowym;-)

MALAPRALINKA - kciuki za testowanie zaciśnięte:tak::tak:

SORBUŚ - fajnie że zadzwoniłaś i się już tak nie martwisz:-)

MAMA - biedny Domiś:-( Ucałuj go od E-cioci - Pati:tak:

BIBINKA - tulę Cię mocno i Alutkę też:tak::tak:

LORELAIN - masz super zdolnego synka :tak::tak: A na sikanie na nocnik przyjdzie czas;-)

BUNIA, BADYLINKA jak czytam wasze posty to śmieję się do monitora:-D:-D:-D

IIIIIIJJJJJAAAAAAA!!!!!
To ja nie chce się z Tobą nigdy w życiu spotkać!!!! ;(

mój wybija zombie, alieny, predatory....... wszystko co się rusza w ekranie kompa :P

NIKAAAAAAAAAAAAA

Bunia - no a ja oprócz tego , ze mam teraz tego rotawirusa, to normalnie mam juz od dwóch lat popier.....lony zespół jelita drazliwego ha ha ha ! Mi przepisała buscopan ( mój przyjaciel ) nimesil - na ból dyńki i jaks nowośc na jelitka - neospasmyl - wzięłam pół godz temu, jak narazie nie ma poprawy

IIIIIIJJJJJAAAAAAA!!!!!
To ja nie chce się z Tobą nigdy w życiu spotkać!!!! ;(

mój wybija zombie, alieny, predatory....... wszystko co się rusza w ekranie kompa :P

mój też wybija, ale mnie chyba nie zauważył (albo zajarzył po ślubie i teraz się mści i wyżywa)
a pozatym kto powiedział że na spotkanie bym wzięła tego beboka?

nagapalma- ja miałam debretil o nic nie dał, a mama mi zapodała imodium i przy tym zostaję

ale wam wesoło
mama ucałuś syncia biedaczek:(

ja tylko na chwilunię a zaraz zmykam bo idzie burza i już grzmi och może potem zajrzę

pieroooooona nie pomyślałach o tym że można się kaj ruszyć bez chopa....
mój ostatnio namiętnie gra w Left4Dead - spytej się Twojego czy zno :) chociaż z tego co czytom to on bardziej konsolowy jest...

kaj Ty w końcu mieszkosz? bo wiym ino że na wsi...

lopop - zapodej trocha tej burzy tukej....

Witam!

Jak mija dzionek dziewczyny?

Mnie ostatnio boli pod brzuchem a dzisiaj w pracy jajniki mnie bolały. Raz jeden raz drugi. Kilka dni temu miałam białe upławy, ale przeszły. Boję się, że robi mi się coś na jajniku. Kiedyś miałam torbiele. I apetyt też mi dopisuje.

reklama
helooooooooł asmi

badylku- w Gorzycach mieszkam. a mój na pewno gry takiej nie zna, bo on głównie na play station gra, a na lapku to mu tylko Gothic działał. pewnie gdybyśmy normalnego kompa mieli to też by go nie odstępował

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry