reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jak mnie wk***matka Michała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie idź sobie... faktycznie, mało kto dzisiaj ma wene na pisanie i wszyscy się nawzajem olewają.
30st w cieniu robi swoje =="

no- taka pipa wstrętna

no maranka- nie uciekaj. wyżej napisałam ci skrót z tego co pamiętałam, bo sama dzisiaj byłam z doskoku przez co oberwało mi się od badyliny i puściła mi się krew z nosa

a ty myślisz że jak ja tyle jem to jestem jak motylek zwinna? ja to bardziej w granicach godzilli niż wagi piórkowej. a pozatym zanim ja zajarzę że coś się dzieje..................

Hej !
Ja tylko na chwilkę , dopadła mnie jakas jelitóka i zdycham troche, biegunki ani wymiotów ni ma, ale jelitka i zołąd naginają mnie ciągle, do tego ból głowy, ekarka powiedziałą mi, że jestem juz dziś 4 osoba ztakimi dolegliwościami, więc chyba coś w powietrzu fruwa, ajutro cza isc do roboty - fuck !
Pozdrawiam

nagapalma- na takie dolegliwości polecam imodium. w sumie nie wiem ile kosztuje i chyba nie jest na receptę, ale na takie dolegliwości żołądkowe jest rewelacyjny. sprawdziłam na sobie (zespół jelita drażliwego) i naprawdę działa. :tak:

hahahahaha mechagodzilla kontra mothra
myślę że mogłybyśmy sobie łapki podać chociaż śmiem twierdzić że mnie i tak nie przebijesz... :P

hahahahaha mechagodzilla kontra mothra
myślę że mogłybyśmy sobie łapki podać chociaż śmiem twierdzić że mnie i tak nie przebijesz... :P

a założysz się ? no wiesz ja to mam wymiary godzilli i urok predatora. jak ja męża znalazłam to nie wiem- cud nad wisłą, bo wzrok ma dobry

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry