reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie Laseczki:-)
Widze ze po serialach to sie tutj ruch zrobil;-)

Bunia, kurcze Ty to pamiec masz ja to niestety sklerotyk i wszystko musze na bierzaco bo zapominam...

Kurcze nie wiem co z tym moim zapaleniem pecherza.. Nawet mnie cipulinda zaczela piec i swedziec, sama nie wiem co to:zawstydzona/y:
A przeciez myje sie, dbam...
Matko co sie ze mna dzieje??
Wszystkie dziwactwa mnie lapia jakos...
Wzielam teraz JA sobie obsypalam maka i o niebo lepiej...

reklama
siemka bunia i badylinka:):)
ale mnie syn dzisiaj wymęczył wyśnił mu sie tenis ziemny no i zagraliśmy ja padam a on jeszcze nie normalnie mały jest nie do zdarcia, a wcale nie jest źle z moją kondycją oj dzisiaj szybko do wyrka się wybiorę

lopciu- ja w taką pogodę to od mrugania słabnę i się pocę. a tenis ziemny? jak pomyślę, to już umieram

pralinka- czy to faktycznie pęcherz? bo mi się zda, że bardziej jakiś stan zapalny pipulki a żeby mąką sypać to pierwsze słyszę może faktycznie kup sobie tantum rosa

badylik- jak się ma samochód to nigdzie nie jest daleko a ty kaj dokładnie? to se cyrklem na mapie zmierzę i policzę

Bunia nie wiem co to...
To mam po ostatnich wyczynach Mezusia, jak chcial tak od razu mnie dopasc...
I nie wypiescil tylko od razu do rzeczy przeszedl i jakby poobcieral chyba...
Chwilke to trwalo co prawda, ale jednak..

A maka to mi jakos do glowy przyszlo bo wiem ze sie pupe zawsze sypalo jak podrazniona byla;-)

Albo podmyj się naparem z rumianka. Powinno pomóc.

Ja miała często takie problemy i wynikało to z nadżerki. Usunęli mi ją jakieś 2 lata temu i jest spokój.

pralinka- mąka to na odparzenia raczej. mam nadzieję, że chociaż ziemniaczanej użyłaś (żeby ci się ciasto kajś tam nie porobiło) musisz użyć czegoś co łagodzi ból, pieczenie i zapalenie. może jak podrażnił trochę, to teraz się zapalenie zrobiło albo jakaś infekcja (wystarczy, że siusiałaś nie u siebie). naprawdę spróbuj tantum rosa. O! albo rumianek.

o bidulko

badylina- to do ciebie bym miała raptem jakieś 40km. nima to daleko. na studiach miałam kolegę ze Stanowic- to pewnie rzut baranem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bunia mówię ci wykończył mnie na całego też zalana potem byłam
a on świeżynka nie ma to jak sześciolatki

asmi ma rację, a jak mąki to tylko ziemniaczanej używaj wysusza stan zapalny

reklama
MALAPRALINKA - Jak jestes osłabiona chorobą to mogła się przyplątać infekcja:sorry2:tantum rosa i globulki ALBOTHYL polecam na twoją "małą":tak::tak:

LOPOPOP - tenis w taki upał:rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry