Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
:-)
.no i z tatą się wyściskałaś:-)
.brakuje mi jakiegos wdzianka i lekkiego sweterka dla niej,ale nic nie było.poza tym ciągle wyrasta z długich spodni,ostatnio w ciągu miesiąca urosła 3 cm
.no i jescze buty,może jutro wyskoczymy na ryneczekBADYLINKA- czyli rozumiem ,ze I kreska:--(tule i zapraszam na marzec do rodzenia czyli dzialajcie po nastepnej @ ;-)i życze powodzenia w ukladaniu zycia w Irlandii
na pewno sie uda!!!
Badylinka-Mi takze ciezko bylo wyjechac do Sebastiana tymbardziej ze wszyscy moi znajomi i rodzina zostali w Polsce.Jednak z perspektywy czasu nie zaluje i jak narazie nie planuje wracac do kraju.Napewno bedzie ciezko na poczatku i bedziesz tesknic za rodzina.Jednak nie bedziesz sama a to juz duzy plus.Niestety czasami trzeba zaryzykowac.
Badylinko mam to samo. Też chciałam przerwać po pierwszym semestrze, ale presja rodziny i się męczę. Oceny słabe bo robi się coś na siłę. A daj spokój.