• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LORELAIN-ja mialam tak z suknią,ze przy skladaniu zyczen kumpela mnie zapytala czy Jej sprzedam bo jak nie to nie jedzie na wesele:-D:-D:-D:-Dtakze juz na slubie wiedzialam ze suknie sprzedam-ja mialam szyta na miare w renomowanym salonie w Poznaniu i do tego kolor zloty-i tez mialam rozmiar 34-Boooooooooooooooooooooooooooooooze kiedy to bylo:sorry::sorry:takze po weselu dalam do czyszczenia i poszla w świat-i tez byla piekna i super lezala na mnie ,ale jak juz wiecej mialam jej nie zalozyc to wolalam sprzedac.a potem przyjechala do mnie kumpela,ogladala fotki ze slubu -dalam Jej namiary na Dagmare i odkupila od Dagmary i juz nie sprzedala-takze w mojej sukni byly 3 sluby;-)
ja bym sprzedala na Twoim miejscu:tak:

IWONKA- witaj,starania trwają??ja wczoraj zaczelam;-)
AGNIESZKA- owocnych poszukiwan sukienki:happy:

Ja dzisiaj ją założe, żeby obfotografować szczegóły, bo chce dostać to na meila... to może wam też coś tutaj wrzuce:) ... ciekawe czy się wcisnę hahaha

Mama- w jakiej cenie sprzedawałaś używana jesli można wiedziec? ... bo nie wiem ile sobie zażyczyć :rofl2:

Lor wejdz na stronę z używanymi sukniami i zobacz ile tam mniej więcej kopsztują :-)
mamo witaj :* u mnie no niby są starania ale nie takie jak w tamtym miesiącu po prostu dałam na luz co ma być to będzie trzymam kciuki za Twoje owocne starania &&&&&&&&&&&&&&&

dziewczynki lecę do pracy miłego popołudnia

a i muszę WAM powiedzieć że ten pomysł winiary na jeżyki z marchewką i ryżem jest pyszny polecam :*

LORELAIN- ja kupowala ja ponad 7 lat temu i kosztowala mnie 2000+ welon i buty osobno a sprzedalam za 1200 a welon i buty dalam gratis;-) no i czekamy na fotki:-)

AGNIESZKA- dokladnie-pamiątke mam na zdjeciach i na kasecie i na plycie i gdzie tam jeszcze:-):-)
LORELAIN-teraz szykuje strój pokojowki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry