Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
PRALINKA- cos Mu delikatnie napomknelam to Mu sie papa ucieszyla i mysle ze tez jest ciekawy wrazen;-)O kurcze mama ale by jaja byly jakby tak sie stalo..
A Tom wie o przebierankach czy to niespodzianka??

;-)a raz tak bylo ze dzialamy rano w sobote a Zuza wstala i tak cicho otworzyla drzwi ,ze Jej nie slyszelismy -dobrze ,ze Tom byl w polowie pod koldra przykryty

a Ona stoi ,patrzy i mowi-tato czemu tak mocno przytulasz mame

przytulilam Tomka mocniej do siebie a Jej spokojnie(w calej tej sytuacji ciezko mi bylo) powiedzialam,zeby poszla na dol na bajke,ze zaraz zejdziemy...to bylo kolo 8 rano no coz-nastepnym razem zamkniemy drzwi na klucz;-)ale traumy nie ma i potem sie duzo w dzien przytulalismy,zeby troche odwrocic Jej uwage od rana i udalo sie bo nie wraca do tematu

trafił się mega słodki
:-)że niby żel na zwykłe swoje paznokcie? i jak to potem utwardzić?
bo tipsiory to się pod UV utwardza co nie?

SERGEEVNA-No właśnie ja też planuję strój pokojówki albo policjantki na najbliższą rocznicę...A kiedyś już przerabialiśmy "studentkę" i zaliczanie egzaminu u Pana Profesora
![]()
haha... Najtaniej chyba wyszło, bo zwykła biała koszula i spódnica, a ile zabawy i śmiechu...

studentko Ty nasza

MONISIA- narazie nie ma fasolek,ale wlasnie omawiamy jak tu urozmaicic starania przebierankami-masz pomysly to dawaj;-)

AGNIESZKA-To fajnie,ze smaczny sie trafil- SMACZNEGO!!Dziewczyny w mojej firmie dzieją się cuda nie widy,du** sobie odparzę od siedzenia w domu
Ewelinka piękne pazurki,gratuluję umiejętności
Sergeevna witajświetny filmik
Pralinko jesteś?bo chcę foto torebki wstawić abyś zobaczyła a potem usunę.
mama wzięłam z Ciebie przykład i kupiłam dziś 4.5kg arbuzatrafił się mega słodki
:-)