Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KATH- tak,dokladnie zwieksza szanse na ciaze mnoga-jednak mi to nie grozi bo ja mam sprawny tylko lewy jajnik-prawy juz dawno spi i nie mozna go wystumulowac do produkcji pecherykow a jesli masz 2 sprawne to szansa jest spora-ja biore Clo i tam jest napisane o ryzyku ciazy mnogiej...A powiedzcie mi proszę jeszcze, czy branie hormonów (tych na zajście) stwarza ryzyko/szansę* na ciążę mnogą?
Pytam się bo ja z założenia mam OGROMNĄ szansę na ciążę mnogą, a dodatkowy czynnik nie jest mi na rękę...
*niepotrzebne skreślić![]()
BADYLINKA- jakze ie ciesze ,ze Ci smakuje!!!! [FONT="]mama [/B]- ukroiłam sobie właśnie sernika - doski!!! Coś czuję że on był wczoraj za świeży jeszcze a dzisiaj jest jego dzień![]()
No to będę miała wesołoKATH- tak,dokladnie zwieksza szanse na ciaze mnoga-jednak mi to nie grozi bo ja mam sprawny tylko lewy jajnik-prawy juz dawno spi i nie mozna go wystumulowac do produkcji pecherykow a jesli masz 2 sprawne to szansa jest spora-ja biore Clo i tam jest napisane o ryzyku ciazy mnogiej...
BADYLINKA- jakze ie ciesze ,ze Ci smakuje!!!! [FONT="][/FONT]czyli niezniechecilas sie ???![]()
no wyglada juz jak dzidzius a brykal w brzuchu a ja w ogole mysl hmm jest 24 dlaczego on tak bryka chyba powinien spacsergeevna- NAPISZ PROSZE asiuasiu JAK SIE WSTAWIA FOTKI,JA NIE UMIEM....A CIEKAWA JESTEM JAK MALUSZEK WYGLADA JUZ)

kath-no to mozesz miec wesolo!!!!!!!!!!!!No to będę miała wesoło
Biorąc pod uwagę, że mój ojciec jest z trojaczków, moja mama i teściowa z bliźniaków - do tego dojdą hormony - na bliźniakach się chyba nie skończy
Zaczynam się zastanawiać, czy najpierw nie próbować "naturalnie" zachodzić w ciążę. Bo u mnie czasem dochodzi do uwulacji, tylko nigdy nie wiadomo kiedy...
BADYLINKA- no to sioczywiście że się nie zniechęciłam!!!
przepis był cacy, wszystko ok - zawiódł czynnik ludzki![]()
ASIUASIU- dobre [FONT="]no wyglada juz jak dzidzius a brykal w brzuchu a ja w ogole mysl hmm jest 24 dlaczego on tak bryka chyba powinien spac
![]()

kath-no to mozesz miec wesolo!!!!!!!!!!!!