Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agnieszka.k.k. nie pracujesz czasem w Coventry?... ;-) Bo aktualnie planuje zmienić pracę :-)

ASIUASIU- A jak tam Twoj paluszek slonko??? jak to sie mowi-do wesela sie zagoi
jak przygotowania-wszystko juz zalatwione i czekacie do terminu czy jeszcze sa jakies sprawy do zalatwienia??jak sie mieszka??sciskam
nastawienie jak najbardzie si-zycze takiej sprzedazy a nawet 3 lozeczek. a kama,coz...dobrze,ze w ogole masz kawkemama05: jak moje nastawienie do handlu?? no wiesz najlepiej to jakbym miała dzis rekordową sprzedaz no tak z dwa wózki sprzedała 2 łóżeczka troche pierduł i było by gitjak na razie zrobiłam sobie kwake - chyba z rok juz tej sypanej nie piłam bo ja zazwyczaj 3w1 albo rozpuszczalą no ale pomyliłam dzis torebki
i jest prawdziwa ale z mleczkiem zaraz zrobie sobie kanpeczke bo sniadania dziś nie jadłam
![]()
i smacznego;-)a jak ze slodkim i jedzenim wieczorami-trzymasz sie???????
no lipa ale co zrobić...agnieszkakk biedaku rzeczywiscie z ta praca to normalnie masakra :-( robia z ludzi idotów i tyle:-( ja tez w tej chwili wlasnie poszukuje pracy wysłałam sterty cv i bez odzewu :-( no ale mam nadzieje ze wreszcie ktos sie zlituje i odezwie:-( tym bardziej ze o maluszka chcielibysmy sie postrac w czerwiec lipiec a tu nie bede miala nawet macierzynskiegonormalnie tragedia:-(ale mam cicha nadzieje ze cos wreszcie znajde:-) tobie tez rzycze powodzenia
no widze dziewczynki ze wszystkie mamy plany podobne sprzatanie pranie gotowanie itd no i jeszcze sporo dziewczynek zajmują sie dziećmi mam nadzieje ze dolacze do was 2011 i tez bede sie zajmowac malym anioleczkiem:-) a puki co szukam pracki oby sie tylko cos znalazlo ... Jakbys cie cos slyszlay o pracy w okolicach skawina kakow to piszcie ;-) goraco pozdrawiam i piszcie ja tez bede zerkala jednym oczkiem co u was i troszke posprzatam w domciu :-)
Ok Marylka jak coś to zwali Ci się na głowę kilka wrednych Anglikówagnieszka faktycznie masz przesrane z tą pracą następnym razem jak odwala Ci taki numer to odeślij ich do mnie oj ja już sobie z nimi pogadam![]()

o rany 40 minut to ta kobiecina zmarźnie,dobrze że dziecku chociaż ciepło jest...ale że kobieta nie pomyślała noAGNIESZKA-no wlasnie,zimno jak smok a ta moja sasiadka stoi pod tym autem zaplakana i mowi do synka,zeby sie nie bal dodzwonila sie do meza na szczescie i bedzie,ale za 40 minut!!!!

Agnieszka.kk powariowali w tej pracy!!!
...aszszsz szkoda gadać
Mama05 co racja, to racja- też wolę swojego golfika otwieranego kluczykiem
Kiedyś bratowa zatrzasnęła sobie w aucie gdy sprzątała torebkę, a w niej klucze od domu,. a Brat był wtedy za granicą i trzeba było wybijać okno...

no to juz jest nas wiecej-do mnie wlasnie przyszla sasiadka po telefon bo niewiadomo jakto sie stalo,ale zapakowala rocznego synka do auta poszla po cos do domu i zatrzasnelo jej sie auto-dziecko w srodku,kluczyki w stacyjce auto chodzi a drzwi zatrzasnely sie to automat-masakra,teraz dzwoni do mezeniemozliwe ,jak to sie stalo,wole moja vektrunie co sie normalnie kluczykiem otwiera
TAKIE SYTUACJE TO MNIE ZAWSZE PRZERAZAJA... BOZE.... tak jak gdy winda sie zatrzasnie a ty z dzieckiem wsrodku, czy dziecko zostawione w aucie latem, a w nim 45 stopni...