• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
GRATULUJĘ FASOLEK !!!

Agnieszka.k.k., no u mnie trochę zmian zaszło... Mieliśmy wczoraj z G. poważną rozmowę, której efekty widać na... suwaczku :laugh2: Decyzja podjęta! :laugh2:
ooo właśnie widzę moje GRATULACJE:))
Błagam... nie mówicie o jedzeniu... ja pękam. ;) Czuję się właśnie jak arbuz. :D Już nigdy więcej się tak nie objem, słowo. :D
heh nie wierzę...ale już nic nie wspominam o jedzeniu:))

reklama
GRATULUJĘ FASOLEK !!!

Agnieszka.k.k., no u mnie trochę zmian zaszło... Mieliśmy wczoraj z G. poważną rozmowę, której efekty widać na... suwaczku :laugh2: Decyzja podjęta! :laugh2:

mama buziaki Słonko :*

sergeevna- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA super!!!! gratukuje-rewelka,pewnie sie baaaaardzo cieszysz!!!!ściskam i ciesze sie z Toba-suwaczek piekny!!!

WISIEŃKA- podlewaj i wracaj do nas:))

AGNIESZKA- a ja przed chwila zjadlam pol kg czeresni....

pisałam post i sobie skasowałam:wściekła/y:

witajcie wieczorową porą. My dziś cały dzień na ogrodzie u dziadków, dziadzio miał imieniny i znów się najadłam pyszności słodkości...

Mary-beth, współczuję bardzo i rozumiem bo ja też jestem bardzo blisko z dziadkami.

wczoraj wam pisałam, że mimo idących zębów nocki są ok. No to były... dziś od 4 do 6 był taki płacz, że pomagały tylko moje ręce, ani wózeczek, ani łóżeczko tylko ja. O 6 padliśmy oboje, Karol po paracetamolu a ja zmordowana. Maran-atha jak ja cie teraz rozumiem. U nas trwa to zawsze kilka dni i mamy spokój i mam nadzieję, że tym razem też tak będzie.

aga, sergeevna cieszę się z waszych zmian i mocno kibicuję.

Wiola witaj, szkoda, że nie możesz być na bieżąco. Iwusia ma już 9 m-cy, szok !!!

wisieńka, podlej moje, mnie się już nie chce, a jeszcze prasowanie przede mną.
8-18 luty powiadasz... może ci się uda w mojego Karolka 2 urodziny, czyli 11 lutego:-)

No my wczoraj mieliśmy najpierw kłótnię, a później poważną rozmowę... G. stwierdził, że mogłabym już teraz odstawić tabsy i możemy się starać.. :laugh2: Ale podjęliśmy decyzję, że dajemy sobie rok na skompletowanie wszystkich potrzebnych nam rzeczy (samochód, aparat dla G.) i odłożenie trochę kasy... To już wspólna decyzja :tak: No, chyba, że uda się to zrobić wcześniej, to i wcześniej zaczniemy się starać :tak:

Dziewczynki ja muszę do sklepu jechać z G. wracam za pół godzinki :tak:

Ostatnia edycja:
ZAPMARTA- cześć i wspolczuje nocki-ja dawalam efferalgan w czopkach albo Viburcol N tez w czopkach(to homeopatia) i bylo si:tak:sprobuj;-)fajnie ze i u Was dzien rodzinnie uplynąl:tak::tak:
SERGEEVNA- no to super ,ze takie macie plany i wszystko sie uklada jak trzeba:tak:a czy paczuszka juz do mnie idzie???;-)no i zycze zeby auto i aparat udalo sie wczesniej zalatwic niz za rok i ...do pracy rodacy:-D:-D:-D:-D

mnie alergia rozkłada :-( się mi dzisiaj moje jedyne chusteczki z balsamem skonczyly i jade na zwykłych... nos mi odpada. staram sie nie lykac na alergie tabletek. i oto efekty ehh. ciekawe co mi na to gin powie, czy cos poradzi.

MLODAM- ja sie nie znam na alergii,ale musisz jakos wytrzymac te 4 dni-juz blisko do wizyty!!!:tak:a ja mam we wtorek na 13 i zobaczymy co tam slychac-mam nazieje,ze jutro bedzie owulka i jak pojde to juz bedzie po:tak:

Sergeevna - gratuluję podjętej decyzji!
Zapmarta - mam nadzieję, że tym razem się wszyscy wyśpicie!
Krakowianka - super, ze świętowanie się udało!
Ściskam Was wszystkie i uciekam. Dzień był pełen negatywnych emocji, więc posiedzę z M. trochę, a potem spać.
Papa!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry