mama05
prrrryy szaaaalona :))
JAEWA- moje samopoczucie calkiem siWitaj MamaJak tam samopoczucie? Wiesz ja bym chetnie odpoczywala tylko ze moj chyba jutro wraca i trzeba jakos ten caly bajzel posprzatac a i za siebie sie wziasc bo wygladam po tym lezeniu w wyrze jak olaboga!
Dobrze ze mi sie odlezyny nie zrobily!
![]()

dziekuje!!a jesli chodzi o powrot narzeczonego to faktycznie lepiej ogarnąć siebie i mieszkanko co by wszystko bylo dobrze-bo wiem jak sie wyglada po kilku dniach lezakowania:-):-):-)nic ciekawego

BUNIA- witaj kchana i juz Ci dziekuje za paczuszke-czekan na poczatku tygodnia na przesylke
;-)juz nogami przebieram;-)a potem zrobie fotke i wstawie jak sie prezentuja!!AGNIESZKA- oj to wspolczuje
na żolądek to wiem ,ze mieta pomaga
trzymaj sie;-)AGATEK- witaj slonko

EWELINA- no to mama pewnie miala takie

-no tak ,ja jak wczoraj jechalam z Tomkiem po te meble to tez chcialam napisac ,ze bede za 180 minETEK ale zeby nie bylo to napisalam za 3 godz

Tom mowi-no tak jak wy od rana o minetkach to dziwne nie jest ,ze tak lecisz do tego laptopa i taka uchachana siedzisz...a ja Jemu-ale nie wnikaj!!

i tez licze ,ze u Ciebie limit chorób wyczerpany-ciekawe jak bedzie jak Domi pojdzie do przedszkola???pochdzi troche czy czesciej bedzie w domu??