Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ma tupet kobieta
i masz racje-jak nie przyjada to koperty nie przyjmuj-obejdzie sie -potem bedzie gadac ,ze koperte dala a nawet na obiedzie nie byla-szkoda bo skoro to jedyna siostra Twojego Krzyska to bedzie Mu przykro,ale w koncu chodzi o to ,zeby w tym szczegolnym dla nas dniu jakim jest nasz ślub byly z nami życzliwe nam osoby-tak wiec moze tak bedzie lepiej-czas pokaze.szkoda,ze nie mieszkamy bliżej to my wlecielibyśmy z moją ekipa do USC
:-)
w kożenie ,nie na liście

za pol godzinki najdalej Ich budzeMary-beth- tak, ślub już prawie za 3 tyg, stresik jest, ale taki maciupki:-)
Dziewczyny, byłam dziś u mojej pani ginekolog - stwierdziła powiększone endometrium. A przed chwilą odebrałam wyniki beta HCG - wyszło 21.
Czy mogę się już nieśmiało zacząć cieszyć????????![]()
Ojej!!! No chyba możesz! :-):-):-):-):-):-) Przykukałam w necie normy i to wygląda na 3-4 tydzień!Dziewczyny, byłam dziś u mojej pani ginekolog - stwierdziła powiększone endometrium. A przed chwilą odebrałam wyniki beta HCG - wyszło 21.
Czy mogę się już nieśmiało zacząć cieszyć????????![]()
Ja bym śmigła bo bardziej czuły - nie wytrzymałabym do rana, ale jak masz Kochana nerwy ze stali, to czekaj do rana. ;-) Ależ się cieszę przyszła mamuśku! :-):-)Test który mam w domu dopiero od 25 wykrywa, muszę do rana wytrzymać.Chyba, że wyskoczę do apteki po bardziej czuły, żeby to naocznie zobaczyć.
NAPRAWDĘ MOGĘ SIĘ ZACZĄĆ CIESZYĆ?????![]()