• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARCEPANEK- hejka:tak:moj Tomi dopil piwo i wlasnie grzecznie poszedl na gore spac:tak:a ja skrobie jeszcze z Wami bo wczoraj i dzis bylam tylko chwilke i steskniona jestem:tak:to owocnego tym tyrym życze!!!;-):-)

reklama
Dzięki mama, maran-atha już dawno nie było luzu a korzystam zanim na świecie pojawi się następne maleństwo.
Ehhh uwielbiam patrzeć jak mój mały śpi wiem to brutalne ,ale wtedy jest taaaaaki kochany :-D
Dobra zmykam do wanny i szykować się na tym tyrym :-D
Dobrej nocy mamusie

WIOLKA- cześć kochana fajnie,ze choc na chwilke wlecialas:))kup Malej kulki homeopatyczne na zabkowanie Chamommilla 30 albo czopki homeopatyczne Viburcol N sa skuteczne i nieuzalezniaja a pomagaja!!cierpliwości zycze!!!

MARAN- TOBIE ROWNIEZ DZIEKUJE ZA &&&&&&&&&&&&&&&&&

KOBIETY-NASZA PYSIA ZOSTALA DZIŚ ŻONKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSZYSTKIEGO DOBREGO PYŚKA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA -NIECH WAM SIE UKLADA I SZYKO SIE RODZINKA POWIEKSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [FONT=&quot]
d065.gif
[/FONT]

PYSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA, DUZO MILOSCI I ZEBYSCIE CALE ZYCIE BYLI TAK SZCZELIWI JAK DZIS:-)
Mama niestety czopki juz podalam i wydaje mi sie ze nic nie pomagaja a co do tych kolek to nie wiem czy tu beda bo jeszcze jestem u rodzicow , ale jutro pojde do apteki zapytac.

WIOLKA- no tak,zapomnialam,ze Ty u rodziców;-)mam nadzieje,ze znajdziesz cos skutecznego dla Iwonki:tak:
u nas prawie 23.30 wiec spadam troche pospac:tak:
karaluchy kobietki!!!!

PYŚKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA :) BĄDŹCIE ZAWSZE TAK SZCZĘŚLIWI JAK W DNIU ŚLUBU NO I ŻYCZE BYŚCIE SZYBKO STALI SIE RODZINKĄ ROZWOJOWĄ :) buziaki posyłam i ściskam mocno :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry