Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest tak smutno i przykro, że nie wiem nawet, co napisać... 
no ale nic, czekam...
mnie strasznie wzrusza zawsze cytat w eweli podpisie - łezka nie jeden raz mi sie w oku zakręciła jak to przeczytałam zwłaszcza w takich chwilach jak dzisiejsza :-(
Ej....
w USA ludzie zaczynają rodzić dzieci w wieku 40 lat. Tam najpierw jest kariera, dom, a potem gdzieś przychodzi kolej na dzieci....więc powiem jedno - wiek nie jest żadnym wyznacznikiem, jak parterzy są zdrowi i nie ma przeciwwskazań!!! Głowa do góry! Ewcia, młoda d*pa jesteś, całe życie przed Tobą!!!!!!

Ewelinko Ty to zawsze jakis promyczek slonca umiesz wykrzesac z zycia
Ciesze sie ze chociaz Ty tak myslisz :*
dajmy czas Najwyższemu, by tylko zmienił scenariusz życia ;-)Ewelinko-piękne słowa. Podpisuję się pod nimi obiema rękami. Ze każdej się uda-nie ważne gdzie teraz mieszka, ile ma lat i co robi. Góra wie co robi-i każda doczeka się swojej fasolinki. :-)Bo najwazniejsze to wierzyć, mimo wszystko....![]()
Zobaczysz, ja wierzę w każdą dziewuszkę tutaj, że spełni Nam się "cud macierzyństwa"dajmy czas Najwyższemu, by tylko zmienił scenariusz życia![]()
![]()