• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelina przepraszam że pytam ale czy po stracie ostatniego aniołka miesiączkujesz regularnie?i czy w ogóle @ się pojawiła?

Tak, przyszła w terminie, mimo iż ostatnia strata nie wymagała "czyszczenia", samo wszystko się ładnie oczyściło ... ostatni cykl jedynie @ zrobiła mi psikusa i przyszła w 19d., ale gin stwierdziła, że nic sie nie dzieje i mogę mieć taki "przestaw" na lato :zawstydzona/y:

reklama
dziekuje Wam bardzo.. faktycznie poczekam do wizyty u ginka.. mam na 13-ego.. oby byl szczesliwy ten dzien :) a nawet jak sie okaze, ze nie moge latac, to trudno..a moze i nawet lepiej, bo wcale nie chce mi sie leciec do PL.. juz teraz zaczynam byc bardzo zmeczona i spiaca, to co bedzie pozniej, za 2 tyg.
poza tym kruszynka jest najwazniejsza.. i tyle..

ide sie przejsc, moze cos sobie kupie.. hmm... na poprawe nastroju :)

ewelina to dobrze że strata nie wymagała czyszczenia.
Wierzę że się wam uda!!

No nic kochane Ja zbieram się przygotować do pracy.
Życzę wam miłego dnia!!

dziekuje Wam bardzo.. faktycznie poczekam do wizyty u ginka.. mam na 13-ego.. oby byl szczesliwy ten dzien :) a nawet jak sie okaze, ze nie moge latac, to trudno..a moze i nawet lepiej, bo wcale nie chce mi sie leciec do PL.. juz teraz zaczynam byc bardzo zmeczona i spiaca, to co bedzie pozniej, za 2 tyg.
poza tym kruszynka jest najwazniejsza.. i tyle..

ide sie przejsc, moze cos sobie kupie.. hmm... na poprawe nastroju :)

No i bardzo ładnie :tak:
Miłego spacerku i zakupów, oby humorek Ci sie poprawił i "głaśnij" brzuszek o d e-ciotki, może się zarażę ;-):-D:-D:-D Cumoleczki***

AGA, to jedyne dobre w tym wszystkim :tak: Dzięki***
Miłej i szybkiej pracy! Buziole***

dziendobry dziewczyny!

mam nadzieję że wszystko u was dobrze :-) ja jak zwykle w pracy siedzę i dziś wyjątkowo spać mi się chce ... nie wiem czy wytrzymam 8h... :-)

a powiedzcie mi jedno ... jak kobietka jest w ciąży i się źle czuje (np wymioty uniemożliwiaja jej normalne funkcjonowanie w pracy) to idzie się po zwolnienie lekarskie do ginka zy rodzinnego? :-D wiecie... pytam...bo w sumie to nie wiem jak to działa ...

Jeśli chcesz dostawać 100% wynagrodzenia to powinno być od ginekologa i z kodem ciążowym bo inaczej jest 80% i nie może przekraczać 6 miesięcy czy jakoś tak.

maggy - a na którą tego 13-stego idziesz bo ja na 17.30 :-D

Spadam obiad robić :-)

Buziaki Słonka :*

A ja mam dzisiaj "gwoździa" zabitego i nie wiem, co się dzieje, bo zadzwonili do mnie z pracy, że mam wolne bo firma odwołała WSZYSTKICH pracowników agencyjnych :sorry: Nie wiem, co się dzieje, bo do tej pory tak nie było ani razu, odkąd tam pracuję... :dry:

W piątek G. jedzie podpisać umowę wynajmu :tak: Jak ja się cieszę :tak: :laugh2:

A no i wkurzyłam się na niego wczoraj... Byłam na poczcie powysyłać Wam obiecane paczuszki ale mieli zamknięte :dry: zleciłam G. żeby podjechał do innej i powysyłał... Wczoraj się okazało, że schował listy do bagażnika w aucie i miał jechać je wysłać, ale ojciec mój o coś go tam poprosił i mu wyleciało z głowy i nie wysłał :dry: :sad: Więc wczoraj przed pracą pognałam sama i udało się - wysłałam już wszystko, ale to kolejne kilka dni opóźnienia, więc te dziewczyny, które czekają na listy ode mnie, to dostaniecie je pewnie dopiero po weekendzie... Przepraszam... :sad:

Buziaki Słonka :*

A ja mam dzisiaj "gwoździa" zabitego i nie wiem, co się dzieje, bo zadzwonili do mnie z pracy, że mam wolne bo firma odwołała WSZYSTKICH pracowników agencyjnych :sorry: Nie wiem, co się dzieje, bo do tej pory tak nie było ani razu, odkąd tam pracuję... :dry:

W piątek G. jedzie podpisać umowę wynajmu :tak: Jak ja się cieszę :tak: :laugh2:

A no i wkurzyłam się na niego wczoraj... Byłam na poczcie powysyłać Wam obiecane paczuszki ale mieli zamknięte :dry: zleciłam G. żeby podjechał do innej i powysyłał... Wczoraj się okazało, że schował listy do bagażnika w aucie i miał jechać je wysłać, ale ojciec mój o coś go tam poprosił i mu wyleciało z głowy i nie wysłał :dry: :sad: Więc wczoraj przed pracą pognałam sama i udało się - wysłałam już wszystko, ale to kolejne kilka dni opóźnienia, więc te dziewczyny, które czekają na listy ode mnie, to dostaniecie je pewnie dopiero po weekendzie... Przepraszam... :sad:

Hej***
Listami sie nie przejmuj, jak dojdą to będą :-D:-D:-D:-D;-)
A w pracy pewnie wszystko się wyjaśni, ciesz sie dniem wolnym!!! ;-)

No nic...miło było, ale sie skończyło, lecę dokończyć dżemik, a potem czeka mnie impregnacja tarasu, więc jest co robić!
Miłego dnia Kochane!

BUNIA, zrób sobie płukankę z szałwii....złagodzi ból i ewentualny obrzęk...

tak zrobię właśnie znalazłam szałwię

Bunia-do dentysty sie wybierz!!!

buniu wybierz się do dentysty:)

BUNIA- bidulko z tym dziaslem:sorry2:ja wlasnie dlatego usunelam sobie dolną 8 bo mi tez to dziąslo nachdzilo i bolalo a teraz mam spokoj:tak:

dzięki słonka, ale dentysta nie pomoże mi nic na wyżynającego się zeba
muszę przecierpieć. widać ostatnio zmądrzałam, skoro znowu mi ruszył ten ząb bo wszystkie 8 mam już od dawna, a ten to sobie na raty rośnie. ostatnio to go czułam jakieś 3 lata temu. widocznie od tego czasu nie nabyłam aż takiej mądrości, żeby wcześniej ruszył spoko- loko, będzie dobrze. popłukam szałwią i na pewno ulży- lecę ją zaparzyć.

sergi nie przejmuj się. nie spieszy się z niczym a ja jestem ciekawa, czy moja paczuszka dojdzie zanim się wyprowadzisz. w razie czego pocztę ci przekażą? pamiętaj, koperta jest zaklejona szarą taśmą- ja poczcie nie wierzę, bo nie raz mi się zdarzyło, że listonoszka grzebała w moich paczkach (co za....) więc zawsze zaklejam jakoś kopertę i daję znać w jaki sposób jest zabezpieczona- wtedy w razie czego wiesz, ze możesz zrobić sajgon pocztonoszowi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewelinka, miłego dnia :*
Sol jak się czujesz, przyszła mamusiu?...

Jeszcze raz Was przepraszam... Byłam pewna, że listy poszły w piątek :dry:

Bunia o paczuchę się nie martw, bo adres podałam domowy rodziców więc na pewno dotrze :tak:

reklama
jestem-fasolka szparagowa i ziemniaczki kupione,wątróbke mam od wczoraj bo tyyyle kupilam,ze :sorry2:
zaraz ugotuje fasolke i zrobie z bulka tarta
zjedlismy po ladzie-upal znow niemozliwy:tak:dzieci siedza w piaskownicy-tak poki co maja cień:tak:

SEGREEVNA- doczytalam-Ty nas nie przepraszaj slodziaku!!!my Ci dziekujemy,ze nam wysylasz prezenty:):):):))poczekam -spokojnie,najwazniejsze,ze udalo sie wyslac:):)))) sciskam Cie!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry