• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZIZI-Ty dzis tez w pracy??pisz co u Ciebie-co tak cichutko siedzisz kobietko;-):happy2:

Tak, ja w pracy. Pracuje 6 dni w tygodniu:-(
Podczytuje Was i mało piszę, bo zazwyczaj jak zacznę to zaraz jakaś robota się zaczyna albo klient przyjdzie i już u Was jest dwie strony do nadrobienia;-)
U nas starania pełną parą idą:-) Z niecierpliwością czekam do 26 lipca:tak:

Bunia-do dentysty sie wybierz!!!

Ostatnia edycja:
reklama
To "siem" zawstydziwszy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzięki Mamuś :***;-)
EWELINA- ja sie znam na wielu rzeczach i w czy moge to zawsze pomoge,ale na badaniach i wynikach sie nie znam bo nie robilam az tyle-a Ty wczoraj bardzo pomoglas Bibince i super ,ze jestes z nami!!
MAGGY, skarbie...cokolwiek byś robiła, rób tak, by było dobrze. Teraz wszystkie ambicje zawodowe idą na bok, bo "LUDŹ" w brzuszku jest ponad wszystko :tak:

MAMA05, haha, dobra organizacja to połowa sukcesu :tak: Ty to mnie zawsze wypatrzysz...;-) jak sie dziś czujesz??? Ja powiem Ci w sekrecie, że.....odrzuciło mnie dzis od kawy....:dry: ale na nic nie liczę...to upały....
EWELINA- hmmm-odrzucilo powiadasz- [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] jeszcze kilka dni i sie okaze;-)ja powiem Ci w serkecie,ze trzymam &&&&& za Ciebie!!!
a czuje sie normalnie-dzis zupelnie nic nie czuje poki co-za to mlecznego sluzu jest coooooraz wiecej i siusiam..

mama to Ja w sobotę wlecę z samego rańca aby przeczytać wieści od Ciebie :tak: już trzymam &&& i coś czuję że będę gratulować :-D:tak:
AGNIESZKA- a ja na wszelki wypadek przygotuje sobie chusteczki zeby wytrzec gile-gyby jednak sie nie udalo:sorry2:

EWELINA- ja sie znam na wielu rzeczach i w czy moge to zawsze pomoge,ale na badaniach i wynikach sie nie znam bo nie robilam az tyle-a Ty wczoraj bardzo pomoglas Bibince i super ,ze jestes z nami!!

EWELINA- hmmm-odrzucilo powiadasz- [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] jeszcze kilka dni i sie okaze;-)ja powiem Ci w serkecie,ze trzymam &&&&& za Ciebie!!!
a czuje sie normalnie-dzis zupelnie nic nie czuje poki co-za to mlecznego sluzu jest coooooraz wiecej i siusiam..

Dzięki :***

Za kciuki również, choć tak jak pisałam - nie liczę na cud, póki co...
Ale Twoje objawy kochana.....fiu...fiu....oby do soboty ;-) &&&

Witam serdecznie,

Jak czytam jakie z was gosposie, to szok. Przetwory ????? ja ledwo zupę ugotuję i już nocka wita.

mama, oj będzie się działo w sobotę !!!! mnie mdliło jeszcze dlugo przed spodziewaną miesiączką, więc tak przeczuwałam, a u ciebie też objawy widzę ciążowe.

futrzakowa, ja myślę, że zarówno ginek jak i rodzinny może wystawić zwolnienie.

marta witaj:)
a jak się teraz czujesz?
jeszcze coś dokucza czy już jest ok?

mama chusteczki na pewno nie będą potrzebne ;-)
ewelina czyżby działo się coś u Ciebie na fasolkę?

monia hejka:)
buniu wybierz się do dentysty:)

Podczytuje Was i mało piszę, bo zazwyczaj jak zacznę to zaraz jakaś robota się zaczyna albo klient przyjdzie i już u Was jest dwie strony do nadrobienia;-)

ZIZI- ja mam 27 urodzinki i 27 mam umowiona wizyte u ginek-jak test wyjdzie pozytywny a Ty 26 testujesz-mam nadzieje,ze to bedzie szczesliwy tydzien:tak::tak::tak:

EWELINA- jesli dzialania byly to wszystko jest mozliwe:tak::tak:ja &&&& trzymam i dziekuje za Twoje;-)
BUNIA- bidulko z tym dziaslem:sorry2:ja wlasnie dlatego usunelam sobie dolną 8 bo mi tez to dziąslo nachdzilo i bolalo a teraz mam spokoj:tak:

jade na ryneczek po warzywa na surówke i oczywiscie do piekarenki po drozdzowki:sorry2: jak ktoras cos chce to pisac:tak::-D:-D

ewelina czyżby działo się coś u Ciebie na fasolkę?

Aguś,
objawy, jakby na ciążę wskazują, ale tak rzadko mozna doświadczyć "cudu"...więc...nie liczę na niego...

MAMA05,
działania są zawsze...ale MY się szykujemy na IUI, bo leniwce same nie dałyby rady dotrzeć tam gdzie trzeba, więc...wiesz...raczej jednak upały :tak:

reklama
hmm... no tak.. tylko , ze ja jestem taki maly pracus ;) i cholernie odpowiedzialna za to co robie.. z drugiej strony nie ma nic wazniejszego od tej kruszynki, ktora mam pod sercem... no az mi lzy leca.. :(
bardzo dobrze Cie rozumiem :) ja też jestem pracuś i bardzo lubie to co robie i najchętniej to pracowała bym do samego końca no tak z dwa dni przed porodem bym poszła do domu najchetniej dopiero i puki mi dzidziuś będzie pozwalał to tak dugo będe pracować , a co do lotu to trzeba poczekac co gin odpowie by tu sobie możemy gdybac a on już bedzie wiedział co robić :)

no i super że staranka jak burza idą :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry