• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama - jak się czujesz dzisiaj?... :laugh2: Ucałuj Szkraby ode mnie :* :laugh2:
Bunia - miałam zapytać - jak tam rozmowa wczoraj poszła?...

reklama
Buziaki Słonka :*

A ja mam dzisiaj "gwoździa" zabitego i nie wiem, co się dzieje, bo zadzwonili do mnie z pracy, że mam wolne bo firma odwołała WSZYSTKICH pracowników agencyjnych :sorry: Nie wiem, co się dzieje, bo do tej pory tak nie było ani razu, odkąd tam pracuję... :dry:

W piątek G. jedzie podpisać umowę wynajmu :tak: Jak ja się cieszę :tak: :laugh2:

A no i wkurzyłam się na niego wczoraj... Byłam na poczcie powysyłać Wam obiecane paczuszki ale mieli zamknięte :dry: zleciłam G. żeby podjechał do innej i powysyłał... Wczoraj się okazało, że schował listy do bagażnika w aucie i miał jechać je wysłać, ale ojciec mój o coś go tam poprosił i mu wyleciało z głowy i nie wysłał :dry: :sad: Więc wczoraj przed pracą pognałam sama i udało się - wysłałam już wszystko, ale to kolejne kilka dni opóźnienia, więc te dziewczyny, które czekają na listy ode mnie, to dostaniecie je pewnie dopiero po weekendzie... Przepraszam... :sad:

no to dziwnie w tej pracy faktycznie może -oby nie roziwązali umowe z agencja ? a dzwoniłaś do agencji?? mówili coś ??? a z tamtych rozmów dzwonili już???
a listami sie nie przejmuj :) jak dojda to będziem sie cieszyć :)

mama Ty lody a ja kupiłam sobie sałatke :) zaspałam i musiałam kupić ale jutro wstaje wczesniej nie am to tamto i rano robie byskawiczną salatke do pracy - nie bede przepłacać no ale raz nie zawsze :)

ja fasolkę szparagową miałam parę dni temu na obiad- też z bułką tartą. mniamniuśne u mnie dziś żeberka z młodymi ziemniaczkami- zostało z wczoraj. ale ja na pewno nie zjem, bo paszcza nie pozwala na takie szamanie. pewnie zrobię sobię płatki ryżowe, co by nie musieć gryźć za dużo. ze śniadaniem miałam problem

sergi to fajnie, że na pewno dojdzie a z pracą to niewiadomo- niby się spodobałam, ale jeśli mnie wezmą to w ciągu 2 dni się dowiem. czyli dziś i jutro. ale mam mieszane uczucia- co prawda niby fajnie wyszłam, ale nie miałam pojęcia o HACCP. teraz juz mam- doedukowałam się. ale nie wiem czy dadzą mi szansę, bo nie wszyscy mi wierzą, że ja się wszystkiego bardzo szybko uczę i jeśli dobrze znam teorię to praktyka jest już pikusiem. no i nie wierzą, że mi wystarczy raz coś pokazać i ja już to robię bezbłednie- wiem, bo pracowałam kiedyś w biurze i jeden dzien tam byłam zobaczyć co dziewczyny tam robią i jak, a jak zaczęłam tą pracę to w pierwszy dzień byłam sama- i dałam sobie bez problemu radę, a to były sprawy z jakimi pierwszy raz w życiu się stykałam. no i w barze jak pracowałam, to też raz mi tylko pokazano jak sie obsługuje kasę i na drugi dzien byłam sama i nawet raport zrobiłam. ja tak nieskromnie powiem, że kumata bardzo jestem (choć może czasem nie widać )

ha- szławia zalana, teraz niech się zaparza i ostygnie to pójdę gębiczkę płukać
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={98CA3BC0-7135-11DF-8641-00226898A410}

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA- masz racje-raz nie zawsze,dwa razy nie wciąż:tak::-D:-Dsmacznego!!

BUNIA- oby szalwia pomogla;-)

SERGEEVNA- czuje sie tak jak ostatnio-zaczynam znow czuc jajniki,mlecznej wydzieliny coraz wiecej,siusiam w miare czesto-temp.37-juz tylko 2 dni!!!chcialabym miec taki test jak Ty robilas co od razu pokazuje ktory to tydzien ciąży:tak:ale tu takich nie mamy:no:;-)to nic-dam rade zwyklym:-Dbylebyly II

Agencja sama do mnie zadzwoniła. Mówili, że nie ma pracy dzisiaj, że wszystkich pracowników agencyjnych odwołali i że jakbym miała iść na jutro do tej ALBO DO INNEJ firmy, to zadzwonią i powiedzą. Zdziwiło mnie, dlaczego do innej?... :dry: Może się firma o coś wkurzyła na nas albo na Agencję i teraz my dostaniemy po pupie za to?... :dry: Mam kontakt ze swoimi koleżankami z pracy i mamy teraz "ostry dyżur" na telefonach. I tak pójdę na 14:00 tam do firmy (mam 15 min piechotką stąd), bo zostawiłam swoje buty "ochronne" w szafce (zawsze w tygodniu tak robimy), więc muszę je zabrać, bo nigdy nic nie wiadomo... :dry: I przy okazji zerknę, czy FAKTYCZNIE nie ma żadnych ludzi agencyjnych w pracy, czy może właśnie Agencja nas robi w bambuko i wysłała "nowych"... :dry:

Koleżankę z pracy wysłali do innej firmy (ponoć na dzisiaj tylko) i ona była rano wziąć swoje buty właśnie i mówiła, że na porannej zmianie normalnie agencyjni byli w pracy. Ciekawa jestem, co z tego wyniknie...

mama no to trzymam &&&&&&&&&& dalej mocno :tak: :laugh2: A teścik już pojutrze- dasz radę Żabko :* A co do tego "mojego" testu, to trzeba było powiedzieć - wysłałabym pocztą z kolczykami :laugh2:

Bunia a Tobie nakopię do pupy... Ja wiem, że życie to nie telenowela... Ale Ty MUSISZ być jakąś moją siostrą bliźniaczką albo coś bo pierwszy raz w życiu się spotykam z tym, że ktoś opisuje siebie, swoje talenty, zainteresowania i inne a ja mam wrażenie, że czytam o sobie! A do pupy nakopię, że się ukrywałaś tak długo!!!

Ostatnia edycja:
SERGEEVNA- damy rade-zrobie tym co mam:tak:trzeba spbie radzic;-)chociaz jak sie tak czasem zastanowie-to raz objawy sa raz ich nie ma ,za chwile znow podbrzusze boli potem spokoj-juz sama nie wiem....

mama oj fajnie by było jakby ci się udało. zasługujesz na to

a to są takie testy, co pokazują który tydzień? WOW!! słyszałam o takich co pokazują płeć. niedługo to zrobią takie, co pokażą datę urodzenia, wagę i wzrost, albo które pokażą datę pierwszego kroku czy słowa. co za technika!!

sergi zawstydzasz mńę

a ja już dawno coś czułam, że między nami "pykło" i coś nas łączy- aż przeczytałam hobby
no to myślę, że jak takie podobne wariatki jesteśmy, to ci się spodoba zawartość koperty

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bunia - ja też mam nadzieję, że Ci się spodoba zawartość koperty

Boże, to tak brzmi, jakbyśmy sobie jakieś łapówki wysyłały co najmniej haha
A testy są takie - mamy tutaj takie w UK elektroniczne, pokazują Ci czy jest ciąża i który tydzień :tak: Bajka, co?...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry