Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Buziaki Słonka :*
A ja mam dzisiaj "gwoździa" zabitego i nie wiem, co się dzieje, bo zadzwonili do mnie z pracy, że mam wolne bo firma odwołała WSZYSTKICH pracowników agencyjnychNie wiem, co się dzieje, bo do tej pory tak nie było ani razu, odkąd tam pracuję...
![]()
W piątek G. jedzie podpisać umowę wynajmuJak ja się cieszę
![]()
![]()
A no i wkurzyłam się na niego wczoraj... Byłam na poczcie powysyłać Wam obiecane paczuszki ale mieli zamkniętezleciłam G. żeby podjechał do innej i powysyłał... Wczoraj się okazało, że schował listy do bagażnika w aucie i miał jechać je wysłać, ale ojciec mój o coś go tam poprosił i mu wyleciało z głowy i nie wysłał
![]()
Więc wczoraj przed pracą pognałam sama i udało się - wysłałam już wszystko, ale to kolejne kilka dni opóźnienia, więc te dziewczyny, które czekają na listy ode mnie, to dostaniecie je pewnie dopiero po weekendzie... Przepraszam...
![]()

smacznego!!
ale tu takich nie mamy
;-)to nic-dam rade zwyklym
bylebyly II
Może się firma o coś wkurzyła na nas albo na Agencję i teraz my dostaniemy po pupie za to?...
Mam kontakt ze swoimi koleżankami z pracy i mamy teraz "ostry dyżur" na telefonach. I tak pójdę na 14:00 tam do firmy (mam 15 min piechotką stąd), bo zostawiłam swoje buty "ochronne" w szafce (zawsze w tygodniu tak robimy), więc muszę je zabrać, bo nigdy nic nie wiadomo...
I przy okazji zerknę, czy FAKTYCZNIE nie ma żadnych ludzi agencyjnych w pracy, czy może właśnie Agencja nas robi w bambuko i wysłała "nowych"...
A teścik już pojutrze- dasz radę Żabko :* A co do tego "mojego" testu, to trzeba było powiedzieć - wysłałabym pocztą z kolczykami