• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY-BETH- witaj-my obiad jemy i zaraz tez kawke sobie wypije...ja mam dzis dola-chyba jednak mi sie nie udalo....mam ten sluz mleczny,ale nic wiecej.....nie bede smecic...

reklama
sergi o ja pierdziu- jaka cena!!! a jakbyś kupowała u ciebie to ile by było po przeliczeniu? drogie to to u was?

mama a smęć sobie- a co!! przecież Toma nie będziesz męczyć. my się świetnie do tego nadajemy jak się nie udało teraz to się uda za miesiąc. komu jak nie tobie miałoby się udać? ty to jesteś nasz "pewniak"

hejka mary-beth

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAMA05, kochana, a cóż to za dołki!!! Natychmiast zakopujemy, bo wpadnę do Ciebie z mega Koparką i wstydu narobię - zobaczysz! Skarbku, nie smuć się, wiem, że Ci ciężko i że sie niecierpliwisz, ale.....
Po pierwsze Primo - pomyśl, jeśli teraz sie nie uda to kolejne PRZYJEMNOŚCI starankowe przed Tobą,
Po Drugie Primo - dopóki nie ma @, jest nadzieja...,
Po Trzecie Primo - masz swoje 2 CUDY, najcudowniejsze na świecie, a Trzeci przyjdzie wtedy, kiedy uzna, że przyjść ma!!!

A teraz widzę mega banana na buźce Twojej i super bieluchne-lśniące zębole!!! :-D Ściskam***, będzie dobrze kochana...:tak:

[video=youtube;nMlzoWGVqjw]http://www.youtube.com/watch?v=nMlzoWGVqjw[/video]

Ostatnia edycja:
Kurcze znowu nie mam czasu popisać:((
Co was poczytam to coś do roboty mam i nie zdążę odpisać:((

Sergi idź zobacz bo może agencja was robi w konia... Ja mam przykre doświadczenia z agencją, mój mąż swego czasu długo pracował na agencji i ja przez chwilkę też więc trochę wiem jacy potrafią być wredni...
Mam nadzieję że sie odezwą z nowej pracy którejśc i dostaniesz się gdzieś na kontrakt.
A powiedz co to za firma w której pracujesz?

Mama - bardzo Ci życzę żeby sie udało:)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Testy pokazujące który tydzień mówicie... hmmm i co jeszcze może wielokrotnego użytku....

Bunia - no wychodzi na tą samą cenę... A nawet nieco drożej Więc jak będę testowała, to najpierw zwykłym się "upewnię", a później dopiero tym, żeby wiedzieć, który tydzień

Sol zazdroszczę "grzejniczka"... Ja już też bym chciała...
Mama proszę się nie dołować :tak:
slodkie_bobo

Monia - pracuję w sortowni listów, firma "Inkfish" a agencja lokalna w sumie.

Marylka mowa o testach dzidziowych w UK :tak: Tutaj można takie w TESCO kupić, elektroniczne, co pokazują czy jesteś w ciąży a jeśli tak, to który tydzień!!! :laugh2:

W Polsce można go zamówić przez internet oto link CLEARBLUE DIGITAL, test ciążowy, 1 szt. - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
fajne ale cena tez nieza a widziayscie ten test : Julia Test ciążowy kubkowy - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje jeszcze sie z takim nie spotkałam :) no ale ja mam dwa w razie czego to juz nie będe szaleć choć nie powiem podkusiło mie troche :)

MARY-BETH- witaj-my obiad jemy i zaraz tez kawke sobie wypije...ja mam dzis dola-chyba jednak mi sie nie udalo....mam ten sluz mleczny,ale nic wiecej.....nie bede smecic...
mama nie dołuj sie kobiecino Ewelina ma racje jak sie nie udalo to nic starać się jest miło no i najwyżej razem będziem rodzic :) a jak sie udało to moze tesz razem będziem rodzić :) bo ja sie miesąc za wcześnie urodziłam to moje dziecie może tesz :)

a kobitki a powiedzcie mi czy te moje krótkie cykle mogą być przez torbiele ?

Mamuś, spokojnie! Blizej do soboty, więc się denerwujesz!... To będzie trudne, ale postaraj się do soboty nie myśleć o teście i objawach! Jeszcze więcej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla ciebie, Kochana! I masa dobrych myśli! ;-);-);-):tak::tak::tak:

BUNIA,EWELINKA,MONIA- dziekuje,ale tak mnie jakos zlapalo...nie wiem czemu-jak sobie pomysle znowu o tym jezdzeniu na usg-teraz z 2 dzieci bo wtedy Zuza byla w przedszkolu a teraz przez lipiec jest w domu,i znowu to nastawianie sie i znowu Clo i znowu mi dooopa urosnie-ok kilku m-cy jestem na hormonach i juz swoje przytylam -jak sobie pomysle,ze znowu mam je brac [FONT=&quot]
c021.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c022.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c001.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
a050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a050.gif
[/FONT]

reklama
No to się uśmiałam do łez...:-D:-D:-D:-D:-D

[video=google;-2664576554457076729]http://video.google.com/videoplay?docid=-2664576554457076729#[/video]

MARYLKA, ja miałam torbiel i miałam normalne cykle. Zależy jaka to torbiel, bo są rózne rodzaje. Torbiele, wiem, że powodują bolesne współżycia, skrzepy i ostre bóle @, ale czy skraca cykl...nic nie wiem o tym...

MAMA05, trzymaj się dzielnie, to co że doopa tyje??!!! Nie doopa sie liczy, a to co sie ma w głowie!!! A Ty jak widzę jesteś mądrą kobietką, a nad wyglądem mozna popracować w każdej chwili. Tym sie nie przejmuj....Nastaw się pozytywnie i nie myśl o kolejnych jeżdżeniach na usg itp. Co ma być to będzie....Los jeden wie, co na Nas czeka!:tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry