Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ściskam***, będzie dobrze kochana...
Kurcze znowu nie mam czasu popisać(
Testy pokazujące który tydzień mówicie... hmmm i co jeszcze może wielokrotnego użytku....

czegóż to nie wymyślą...
fajne ale cena tez nieza a widziayscie ten test : Julia Test ciążowy kubkowy - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje jeszcze sie z takim nie spotkałamMarylka mowa o testach dzidziowych w UKTutaj można takie w TESCO kupić, elektroniczne, co pokazują czy jesteś w ciąży a jeśli tak, to który tydzień!!!
![]()
W Polsce można go zamówić przez internet oto link CLEARBLUE DIGITAL, test ciążowy, 1 szt. - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
mama nie dołuj sie kobiecino Ewelina ma racje jak sie nie udalo to nic starać się jest miło no i najwyżej razem będziem rodzicMARY-BETH- witaj-my obiad jemy i zaraz tez kawke sobie wypije...ja mam dzis dola-chyba jednak mi sie nie udalo....mam ten sluz mleczny,ale nic wiecej.....nie bede smecic...
Mamuś, spokojnie! Blizej do soboty, więc się denerwujesz!... To będzie trudne, ale postaraj się do soboty nie myśleć o teście i objawach! Jeszcze więcej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla ciebie, Kochana! I masa dobrych myśli! ;-);-);-)MARY-BETH- witaj-my obiad jemy i zaraz tez kawke sobie wypije...ja mam dzis dola-chyba jednak mi sie nie udalo....mam ten sluz mleczny,ale nic wiecej.....nie bede smecic...