• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marylka mowa o testach dzidziowych w UK :tak: Tutaj można takie w TESCO kupić, elektroniczne, co pokazują czy jesteś w ciąży a jeśli tak, to który tydzień!!! :laugh2:

W Polsce można go zamówić przez internet oto link CLEARBLUE DIGITAL, test ciążowy, 1 szt. - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
Sergeevna, tu też te elektroniczne testy dominują i zwykłego ze świecą szukać prawie... :-D Ale jakoś mnie nie przekonują - zawsze taki elektroniczny systemik może nawalić, a jak masz 2 krechy, to masz, jak nie to nie... ;-) Tradycjonalistka ze mnie. :-D

reklama
Bunia - no wychodzi na tą samą cenę... A nawet nieco drożej Więc jak będę testowała, to najpierw zwykłym się "upewnię", a później dopiero tym, żeby wiedzieć, który tydzień

eeeee- za drogie jak dla mnie.

zresztą ja w tym miesiącu i tak nie testuję. chyba że @ się spóźni jakieś 2 tygodnie ale ona zawsze punktualnie przychodzi- tego to się akurat umiała nauczyć, ale żeby nie przyjść wcale to nie

ja się teraz trochę tracę, bo kończę serwetkę na szydełku- obiecałam psiapsiółce, że jej zrobię na nowy stolik

Sergeevna, tu też te elektroniczne testy dominują i zwykłego ze świecą szukać prawie... :-D Ale jakoś mnie nie przekonują - zawsze taki elektroniczny systemik może nawalić, a jak masz 2 krechy, to masz, jak nie to nie... ;-) Tradycjonalistka ze mnie. :-D

Popieram!! A tygodnie ciąży można samej sobie wyliczyć! Bo kto ma wiedzieć jak nie my w którym jesteśmy tg ciąży?:tak:

MAMA05, kochana, a cóż to za dołki!!! Natychmiast zakopujemy, bo wpadnę do Ciebie z mega Koparką i wstydu narobię - zobaczysz! Skarbku, nie smuć się, wiem, że Ci ciężko i że sie niecierpliwisz, ale.....
Po pierwsze Primo - pomyśl, jeśli teraz sie nie uda to kolejne PRZYJEMNOŚCI starankowe przed Tobą,
Po Drugie Primo - dopóki nie ma @, jest nadzieja...,
Po Trzecie Primo - masz swoje 2 CUDY, najcudowniejsze na świecie, a Trzeci przyjdzie wtedy, kiedy uzna, że przyjść ma!!!

to było do mamy a ja sie poplakalam... kurcze normalnie placze non stop przez ostatnie dni.. musze sie za siebie wziac :)

Sol- ja mam wizyte na 17.10 chociaz pewnie jak zwykle sie spozni ginka i wejde do gabinetu po 18- tej :)

wrocilam ze spaceru.. krotkiego, bo taki ukrop ze nie ma czym oddychac.. mam tyle roboty, ze hej i czuje na sobie oddech szefa ... bo terminy nagla.. ech

ewelina!!!!! te malowanie na piasku rewelka!!!!!!! cudowne- magia normalnie!!!

a filmik z tymi zdarzeniami- oki. mi tylko czasem trudno się śmiać jak widzę te upadki, bo wiem jako to boli i zaraz ciary mam- sama już leciałam z I piętra, z drabiny, z drzewa, z dachu altanki itp. za to lubię filmiki ze zwierzętami- jak wyczyniają jakieś śmieszne pozy albo coś

marylka no ten test kubkowy to ciekawy. i nie taki drogi

MAGGY, ach ta chustawka nastrojów!:-D:-D:-D;-)
hehe no wlasnie.. hormony szaleja na to wyglada.. wczoraj najpierw sie smialam i zartowalam w domu, a pozniej nagle mnie cos chwycilo i zaczelam plakac... czuje sie jakbym dalej brala tabletki anty ale z podwojna dawka :)

No i bardzo ładnie :tak:
Miłego spacerku i zakupów, oby humorek Ci sie poprawił i "głaśnij" brzuszek o d e-ciotki, może się zarażę ;-):-D:-D:-D Cumoleczki****
wlasnie brzuszek to sobie co chwile glaszcze.. nigdy tego wczesniej nie robilam, a teraz non stop.. nawet o tym nie mysle.. :) kolezanka sie mnie spytala, czy mnie brzuch boli dzisiaj.. no tak... oczywiscie, ze boli :)
nic nie kupilam oprocz kolejnych witamin, nie mieli niestety w aptece kremu mustella... no nic.. poszukam dalej... a jak nie to rozdzice beda musieli mi wyslac na malte... trudno

ewelina!!!!! te malowanie na piasku rewelka!!!!!!! cudowne- magia normalnie!!!

a filmik z tymi zdarzeniami- oki. mi tylko czasem trudno się śmiać jak widzę te upadki, bo wiem jako to boli i zaraz ciary mam- sama już leciałam z I piętra, z drabiny, z drzewa, z dachu altanki itp. za to lubię filmiki ze zwierzętami- jak wyczyniają jakieś śmieszne pozy albo coś

Ten filmik z upadkami to akurat z czystej głupoty ludzkiej, bo takie losowe to mnie nie smieszą, ale jak widze gościa, który podcina gałąź na której siedzi to po prostu żal...i smiech na sali :-D:-D:-D

MAGGY, tylko pamiętaj brzuszek można pogłaskać, ale nie masować!!!!!!!!!!!!! Masowanie powoduje skurcze!!!

reklama
mama- a gdzie sie podzialo Twoje pozytywne myslenie???? poszlo na spacer? :) nie dumaj za dlugo, bo i tak nic nie wydumasz :) ja czuje, ze fasolka jest.. masz za duzo objawow.. za duzo :)

MAGGY, tylko pamiętaj brzuszek można pogłaskać, ale nie masować!!!!!!!!!!!!! Masowanie powoduje skurcze!!!
i znowu dziekuje Ci kochana :) jaka ja niedouczona, to szok :) no to teraz juz bede madrzejsza :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry