ewelina28
Dum Spiro Spero...
no ja dopiero w sobote ide do ginka to sie dowiem ale tak sobie kombinowałam o co chodzi z miomi cyklami i wykombinowałam sobie że to moze przez torbiele a że kila z Was je miało to długo nie musiałam kombinować zeby zapytać no ale oby nie w sobote mam nadzieje że sie dowiem czegoś konkretnego od gina
a cykle miaam takie 25dni, 26 dni 25 dni a teraz 23 dni i wcześniej miałam @ 3 dni a teraz mam już dziś 6 dzień - ale to końcówka i tak dziwnie jakoś to wygląda bo wcześniej tak regularnie raczej a tu i z gruszki ni z pieruszki krutszy cykl i dłużej z @
Ja mam cykle 26, więc nie martw się, wsio oki. Powiem Ci tak, że jeżeli cykle są + - 4 dni to nie ma czym się martwić, takie lekkie zaburzenia mogą byc powodowane np.stresem, przemęczeniem czy upałem. Jeżeli powyżej 4 dni to wtedy już trzeba działać i regulować, bo przy krótkich cyklach cięzko o owulkę. Ale u Ciebie jak widzę wsio oki ( czyli jeżeli masz 26 to 22-26-30 to norma) - mam nadzieję, że łapiesz o co kaman...;-)
Ostatnia edycja:
:-)
zdolna jesteś
bo jak zacznę to kilka dni ciągiem a potem się nudzi i odkładam do następnego razu