• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no ja dopiero w sobote ide do ginka to sie dowiem ale tak sobie kombinowałam o co chodzi z miomi cyklami i wykombinowałam sobie że to moze przez torbiele a że kila z Was je miało to długo nie musiałam kombinować zeby zapytać no ale oby nie w sobote mam nadzieje że sie dowiem czegoś konkretnego od gina
a cykle miaam takie 25dni, 26 dni 25 dni a teraz 23 dni i wcześniej miałam @ 3 dni a teraz mam już dziś 6 dzień - ale to końcówka i tak dziwnie jakoś to wygląda bo wcześniej tak regularnie raczej a tu i z gruszki ni z pieruszki krutszy cykl i dłużej z @

Ja mam cykle 26, więc nie martw się, wsio oki. Powiem Ci tak, że jeżeli cykle są + - 4 dni to nie ma czym się martwić, takie lekkie zaburzenia mogą byc powodowane np.stresem, przemęczeniem czy upałem. Jeżeli powyżej 4 dni to wtedy już trzeba działać i regulować, bo przy krótkich cyklach cięzko o owulkę. Ale u Ciebie jak widzę wsio oki ( czyli jeżeli masz 26 to 22-26-30 to norma) - mam nadzieję, że łapiesz o co kaman...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
sergi niech G uważa- bo jak kapusiem był ktoś "ważny" to musi się wybronić. a jak zwykły luj to mu do dupska nakopać i tyle.

ja pracowałam w takiej firmie, że tyłki strasznie obrabiały dziewczyny. najgorsze było to, że wielce miłe i sympatyczne, a takie rzeczy szefostwu nagadały, że strach się bać. no i mnie zwolniono. potem mi dzwonili, że to był błąd, że byłam najlepsza i że chcieliby żebym wróciła, a ja im powiedziałam, że te ich marne grosze nie są warte takich nerwów. bo jak się okazało nazmyślały i nagadały wielkiemu bosowi- ten mnie zwolnił, a potem poszli do niego wszyscy kierownicy i się go pytali co on ku*** porobił? że jak to- mnie zwolnił, za co? dowiedziałam się potem, że wszystko co robiłam (plany, tłumaczenia, zestawienia itp.) to sobie inni przypisywali. ale dowiedziałam się o tym jak odeszłam stamtąd. z takimi ludźmi nie chciałam już pracować. zawinił system- bo się bosowi ważnemu nie chciało sprawdzać monitoringu, nagrań i nawet mnie się o zdanie zapytać. ale w sumie sie cieszę że tam nie pracuję- mobing, fałsz i kłamstwo.

no nic- uciekam narazie. małżyk będzie za chwilkę- dam mu obiad i odprawię z drugim Grzesiem do naprawy autka. a ja będę kończyć serwetkę i będę znowu tylko dla was

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mary dziękuje.
bunia moja teściowa uwielbia wyszywać takie kanwy.Wbrew pozorom drogie hobby.
Nam wyszyła taką 100cm na 70cm piękna sprawa.
A Maciusiowi Prosiaczka i resztę ferajny.

sergi ja szydełko i haft krzyżykowy tysz

wkleję wam fotkę mojego jedynego obrazu, który się mi ostał- resztę oczywiście wymuszono na mnie tekstami typu "babci na 70 nie dasz?", "na wesele mi nie dasz?" i takie inne pochodne. ale ten jeden został dla mnie, bo to mój ulubiony wzór (mam nawet plakat w wersji Simpsona), więc nikomu niet

marylka ja pisałam wyżej, że testować na pewno nie będę chyba, że mi się @ spóźni conajmniej 2 tygodnie. a w tym cyklu to już zwłaszcza (bo wiem że się nie udało- czuję to), a mam w domu 6 teściorów. 1 płytkowy i 5 paskowych, które były gratis do owu- testów

haaaaa- popłukałam szałwią gębiczkę JAKA ULGAAAAAAAAAAAAAAAA cudoooooooooooo
a do skończenia serwetki zostały mi jeszcze 3 motywy, więc dzisiaj wam zaprezentuję całość.

a teraz zdjęcie mojego obrazu haftowanego ;-)
buniu no wiem wiem że niechcesz testować na razie :) czaje baze :) ale nie wiedziałam że masz ich asz tyle w domu na zapas :) ale dobrze niech będą bo jak wyjdzie pozytywny to i tak peno będziesz na każdym sprawdzała :)
aleeeeeee ty jesteś zdolniachaaaaaaaa piękne cuda tworzysz !!!!!!!!!!!!!!!
witam dziewczyny:-) dwa dni mnie nie było i nie nadrobię
We wtorek mój chrześniak miał urodziny a wczoraj mieliśmy małe malowanie:-)
teraz trochę poczytałam i IDE sprzątać
wieczorem wpadnę:-)

marylka zrób odstęp między ostatnim suwaczkiem a linkiem do sklepu bo się nie otwiera po kliknięciu

doczytałam że futrzakowa i maggy zobaczyły dwie kreseczki więc gratuluję serdecznie:-):tak::tak::tak:
oki poprawie dzieki za info :) ale zawsze nie było odstępu no inic sprubuje to zmienić :)

Ja mam cykle 26, więc nie martw się, wsio oki. Powiem Ci tak, że jeżeli cykle są + - 4 dni to nie ma czym się martwić, takie lekkie zaburzenia mogą byc powodowane np.stresem, przemęczeniem czy upałem. Jeżeli powyżej 4 dni to wtedy już trzeba działać i regulować, bo przy krótkich cyklach cięzko o owulkę. Ale u Ciebie jak widzę wsio oki ( czyli jeżeli masz 26 to 22-26-30 to norma) - mam nadzieję, że łapiesz o co kaman...;-)

tak tak czarna masa ze mnie ale udało sie zajażyłam :):)::) kurcze czyli co niepotrzebnie do gina sie umówiłam ???? echhhhh troche siara no ale co juz za puźno a poza tym może coś da na dziecie - no ale wątpie ale prubować moge :) no i wiecie co mam nadzieje że szybko @ mi sie skończy w sumie mam dzś plamienia już ale jeszcze nie takie malutkie i mam stresa czy mi sie @ całkiem skończy do wizyty :(

MARYLKA, wizyta u gina nigdy nie idzie na marne!!!!! Dobrze, że się umówiłaś, choćby po to, by rozwiał Twoje wątpliwości i odpowiedział na pytania. Od tego jest! Idź...zbada Cię, przeprowadzi wywiad i może coś zaradzi...powodzonka!! :*

Dzięki Ewelinka :):) napewno masz racje w końcu co mi szkodzi :) no nie :):):)

Bunia no dobrze że jusz tam nie pracujesz, więcej byś sie nerwów najadła niż wypłaty dostała pewno ehhhhhhhhh co za życie :(:(

Karolina a u Grześka tez na pewno sie ułoży i będzie si i nic mu nie zrobią a powinni kapusia wywalić najlepiej

a u mnie dolina w sklepie wyrabiam z ledwością 50% normy :(:(:(:(

Maggy ja mam na 9:20 :)

acha link poprawiony :)

Bunia zdolniacha jesteś!! Obraz śliczny!
Ja trochę wyszywam ale tak w porywach:)) jeden obraz robię juz od 5 lat:-D bo jak zacznę to kilka dni ciągiem a potem się nudzi i odkładam do następnego razu:))

reklama
Dziewuszki moje!
Lecę sprzątać (a raczej kontynuować sprzątanko). Teraz deszczowo i zimno u mnie, więc nawet się nie chcę nosa wystawiać... :baffled:

A jakiś czas temu dowiedziałam się, ze moja kolezanka, która mieszka w Oslo, jest w ciąży! :-) Poszła do lekarza z bólami brzucha, zgagą itd, a tu surprise - ciąża! :tak::tak: Termin ma na grudzień 2010. :-) Ale jej faaajnie!

Mama zniknęła, pewnie zmęczona i śpi...
Cześć Monia, Maggy, Marcepanek, Mary105 - z Wami się jeszcze nie witałam! :-);-)
Jak tam nasze ciężaróweczki się mają?
Sprzątam teraz, ale będę zaglądać! :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry