• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama Ty sie nie dołuj... czasem objawy sa czasem nie ma... ja też tak miałam, że raz byłam pewna, że jestem w ciązy a za chwile już myślałam, że jednak nic z tego a im bliżej było testu tym częściej mnie sie zdawało, że jednak nic z tego by za chwile sobie pomyśleć, że jednak jakoś ciążowo sie czuje... nie ma sie co stresoawać i tak nic sie już nie zmieni w tym cyklu więc bądź dobrej myśli kochana bo ja jakoś tak czuje, że tam ktoś pomieszkuje :)

bunia a Ty to taka kobita pracująca jesteś... i wszystko umiesz zrobić... no szalona babeczka i samochód naprawi i sweterek wydzierka.... cudo, żeby nie mój chłop to chyba bym sie z Tobą łożeniła :* ;)

matko jaki mnie dziś głod dopadł to szok :szok: normalnie siedziałam sobie z Alą i mnie mdłości złapały tak niespodziewanie, że poszłam na dół i zjadłam całą miche fasolki po bretońsku co to w ubiegłym tygodniu zrobiłam cały wielki gar i zamroziłam na drugi obiad bo było nie do przejedzenia na raz... no i dziś obiadu innego nie robiłam tylko własnie tę fasole wyjęłam i jest... mąż jeszcze śpi po nocce Ala też wiec wpadłam poczytać i popisać... No i dziś siostra mojego męza powróciła do Polski wiec już jest luuzz... bałam sie czy wytrzymam do jej wyjazdu i jej czegoś nie powiem, ale dałam rade, choć łatwo mi nie było a dziś już odetchnęłam...

no to super że szwagierka juz do domku poleciała :):):):) a faloka mmmmmmmmmmmmmm pychotka uwielbiam ale co tam ja wszystko uwielbiam i wszystko bym pożarła i wiecie asz mi głupio bo mój K jak sa upały to on prawie nie je mało co ja chodze wiecznie głodna i ciągle wpierdzielam nie wiem o co kaman ehhhhhhh
Dziewczynki uciekam do domku:)
Miłęj reszty dnia:):-)

to papapapapa buziaków 102 :)
MARAN- dziekuje Ci,ale dziwne to wszystko bo do wczoraj mialam mega objawy-jajniki bardzo dawaly o sobie znac i ten dol brzucha tak ciągnal a dzis nagle nic nie czuje:no: zaczynam sie zastanawiac czy ten mleczny sluz to czasem nie od Clo:dry:

nie wiem moze jeszcze za wczesnie na test w sobote skoro termin na @ mam na poniedzialek:confused:
qrcze co za dól...ciagle mysle o tej luteinie ,ze moze juz mam ja brac-moze czulam objawy bo cos sie dzialo a teraz jest juz po...no takie mam mysli,ze....:wściekła/y::wściekła/y:glowa mnie boli od tego wszystkiego-a mialam sie nie nakrecac-ta ,jasne:dry::dry:
mamuśka a stanie sie coś złego jak zaczniesz brać już teraz luteinke ? ?? bo może warto dla świetego spokoju ?? i odgoń wszystkie złe myśli jakąś dobrą czekoladą :) chciała powiedzieć serniczkiem ale jeszcze bym musiała Ci przynieść a to troche daleko :):):) będzie dobrze zobaczysz trzymaj sie z nami przyszłymi mamami a będzie gites :)

reklama
A ja się witam. :) Ale tylko na moment wpadam, więc nie zdążę nadrobić...

Chciałam Wam tylko powiedzieć, że byłam dziś u gina. Dostałam luteinę - mam zażywać od 16 do 25 dnia cyklu. I mieć nadzieję, że będzie wszystko dobrze i że w tym cyklu się uda. :)

Ciepło Was pozdrawiam. :*

no i o to chodzilo :D super!!!!!

mama- Ty nam tu nie wariuj :) bedzie ok, zobaczysz.. mnie objawy wrocily dzien przed planowana @ wiec jeszcze poczekaj... te kilka dni wytrzymasz :)

i ode mnie tez porcja fluidkow dla Wszystkich :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

juz jestem w domu, wiec sie poloze choc na chwile... do pozniej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARAN,MARYLKA- dzieki:sorry2:qrcze,no sama nie wiem czemu masz az taki dolek-rano bylo wszystko git a popoludniu "siadlam " z humorem:baffled:

MARYLKA- bede sie trzymala z Wami bo gdzie mi bedzie lepiej i kto mnie tak zrozumie:confused::confused:nikt na świecie -tylko WY!!

MOŻE JUTRO BEDZIE LEPIEJ?!?!?!?!?!?

maggy- DZIEKUJE... odpoczywaj...

Ostatnia edycja:
sergeevna - już niedługo będziesz narzekała na własny grzejniczek ciężarkowy :-D
maryla - ja miałam takie 24-26 dni cykle i owu była ale nie umiałam utrzymać ciąży i często nie dochodziło do pęknięcia pęcherzyka co powodowało cysty i torbiele. Ale ja miałam takie @ że przez 5 dni leżałam z temperaturą nafaszerowana prochami przeciwbólowymi na receptę i byłam praktycznie nieprzytomna. Skutek niepękania pęcherzyków i tworzenia się cyst :-) Więc jeśli masz tylko krótsze to się nie przejmuj :tak: A gin niech rozwieje twoje stresy :-D Zawsze możesz poprosić o clo i starać się nie utrafić bliźniaków :-D
meggy - toś mnie samą na wtorek zostawiła? Ehh ale lepiej dla Ciebie :-D
mama - proszę tu nie wariować :-) Wsio ok będzie :tak:

A ja nie wytrzymałam przeniosłam Karolę do naszego wyrka i przysnęłam obok niej :-D Żeby jeszcze tak za włosy nie ciągnęła jak usypia to było by extra :-D Ale nie umiem jej tego oduczyć :-p Boniu jak się bosko spało :-D Teraz się dobudzić nie mogę :-p

i znowu mi się zrobiły takie ropne "cosie" na cycolkach żebym miała coś "nie teges"? bo one raz są a raz ich nie ma. i nie wiem od czego to zależy, bo staniki mam wszystkie takie same i z tego samego materiału

MOŻE JUTRO BEDZIE LEPIEJ?!?!?!?!?!?

maggy- DZIEKUJE... odpoczywaj...
nie moze tylko na pewno :) poza tym przypominam, ze masz typowe ciazowe objawy :D i wszystkie po kolei juz tu wykrakalysmy, ze fasolka jest.. czekac tylko na potwierdzenie testu i tyle :) nie masz wyjscia :D
nie moge usnac nie wiem czemu.. ale bol juz przeszedl.. chyba mam juz za obcisle spodnie :( jak tak dalej pojdzie to bede sie musiala wkrotce udac na zakupy- wszystko bede musiala miec na gumce.. :D

meggy - toś mnie samą na wtorek zostawiła? Ehh ale lepiej dla Ciebie :-D
heheh :) no tak trzeba bylo.. obiecuje, ze to ostatni raz :D

wróciłam!!! Ale na chwilę tylko w sumie, bo zaraz obiad i pogaduchy z mamcią moją ;)
Byłam w pracy po buty i faktycznie - zero agencyjnych w firmie :sorry: Ciszę mają i nikt im nie był potrzebny :dry: Ale za to jutro idę - uwaga - do nowej firmy! Przez tą samą agencję i też niedaleko od domu, więc tragedii nie ma. I razem z jedną z koleżanek z sortowania, więc nie będzie mi "łyso" :laugh2: Na 11:00 do 18:00, to i weekend się wcześniej zacznie :tak:

Grześ jutro na 16:00 podpisuje umowę :tak: :laugh2: I jeszcze wyhaczyłam ogłoszenie, babka ma do oddania biurko narożne za darmo, to i Grzesiek jutro jedzie odebrać, bo zaklepałam :laugh2: Każdy mebel się przyda :laugh2:

Ooo, takie coś:
wyrk1yp4cqysu21r9n7vh5hrithzq6-pre.jpg

maggy :-D
serg - no widzisz a takiego stresa miałaś :-D To cieszę się że nie będziesz sama :-)

Spadam sweter założyć i coś wszamać bo mi zimno i głodna się zrobiłam :-p Kuźwa 30" w słoneczku południowy pokój a mi zimno :dry: Ciężarne mają porąbane przekminki :-p

oj Buniu kurcze ja nie pomoge bo sie na tym nie znam :(:(:(:( właśnie zauważyłam że odpowiadam tak na co drugą Waszą bolączke czy tesz problem :(
Buniu a może to od tych temperatur ???? i hormonów razem wzietych ??? no nie wiem a niechcem za dużo kombinowac :)

reklama
Ale za to jutro idę - uwaga - do nowej firmy! Przez tą samą agencję i też niedaleko od domu, więc tragedii nie ma. I razem z jedną z koleżanek z sortowania, więc nie będzie mi "łyso" :laugh2: Na 11:00 do 18:00, to i weekend się wcześniej zacznie :tak:

Grześ jutro na 16:00 podpisuje umowę :tak: :laugh2: I jeszcze wyhaczyłam ogłoszenie, babka ma do oddania biurko narożne za darmo, to i Grzesiek jutro jedzie odebrać, bo zaklepałam :laugh2: Każdy mebel się przyda :laugh2:
biurko eleganckie!!!! mialas farta!! wow!
no i super, ze masz prace.. :) i normalnie godziny :) oby tak na dluzej mozna bylo :)

Sol- zimno Ci przy 30 stopniach ??? hmm.. to ciekawe :) u nas tez 30 ale ze mnie sie leje.. taki upal..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry