• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Cześć Monia, Maggy, Marcepanek, Mary105 - z Wami się jeszcze nie witałam! :-);-)
Jak tam nasze ciężaróweczki się mają?
hello ;) ja nawet niezle, choc wlasnie sie zbieram do domu, bo bole nie pozwalaja mi pracowac.. i w ogole jakos tak slabo mi ...
hmm.. dobrze, ze przelozylam wizyte na sobote. cos czuje, ze ginka bedzie mi potrzebna szybciej niz myslalam :)

ok, do pozniej
buzka

reklama
mama Ty sie nie dołuj... czasem objawy sa czasem nie ma... ja też tak miałam, że raz byłam pewna, że jestem w ciązy a za chwile już myślałam, że jednak nic z tego a im bliżej było testu tym częściej mnie sie zdawało, że jednak nic z tego by za chwile sobie pomyśleć, że jednak jakoś ciążowo sie czuje... nie ma sie co stresoawać i tak nic sie już nie zmieni w tym cyklu więc bądź dobrej myśli kochana bo ja jakoś tak czuje, że tam ktoś pomieszkuje :)

bunia a Ty to taka kobita pracująca jesteś... i wszystko umiesz zrobić... no szalona babeczka i samochód naprawi i sweterek wydzierka.... cudo, żeby nie mój chłop to chyba bym sie z Tobą łożeniła :* ;)

matko jaki mnie dziś głod dopadł to szok :szok: normalnie siedziałam sobie z Alą i mnie mdłości złapały tak niespodziewanie, że poszłam na dół i zjadłam całą miche fasolki po bretońsku co to w ubiegłym tygodniu zrobiłam cały wielki gar i zamroziłam na drugi obiad bo było nie do przejedzenia na raz... no i dziś obiadu innego nie robiłam tylko własnie tę fasole wyjęłam i jest... mąż jeszcze śpi po nocce Ala też wiec wpadłam poczytać i popisać... No i dziś siostra mojego męza powróciła do Polski wiec już jest luuzz... bałam sie czy wytrzymam do jej wyjazdu i jej czegoś nie powiem, ale dałam rade, choć łatwo mi nie było a dziś już odetchnęłam...

A ja się witam. :) Ale tylko na moment wpadam, więc nie zdążę nadrobić...

Chciałam Wam tylko powiedzieć, że byłam dziś u gina. Dostałam luteinę - mam zażywać od 16 do 25 dnia cyklu. I mieć nadzieję, że będzie wszystko dobrze i że w tym cyklu się uda. :)

Ciepło Was pozdrawiam. :*

MARAN- dziekuje Ci,ale dziwne to wszystko bo do wczoraj mialam mega objawy-jajniki bardzo dawaly o sobie znac i ten dol brzucha tak ciągnal a dzis nagle nic nie czuje:no: zaczynam sie zastanawiac czy ten mleczny sluz to czasem nie od Clo:dry:

nie wiem moze jeszcze za wczesnie na test w sobote skoro termin na @ mam na poniedzialek:confused:
qrcze co za dól...ciagle mysle o tej luteinie ,ze moze juz mam ja brac-moze czulam objawy bo cos sie dzialo a teraz jest juz po...no takie mam mysli,ze....:wściekła/y::wściekła/y:glowa mnie boli od tego wszystkiego-a mialam sie nie nakrecac-ta ,jasne:dry::dry:

no to małża wyprawiłam- pojechał sobie z drugim Grzesiem do nich autko naprawiać. a ja sobie pozmywałam, opłukałam buźkę i znowu chwilowa ulga serwetkę powoli kończę to jeszcze dziś zobaczycie

a tak wogóle to pochwaliłam się BUBAMI (czyli kociakami naszymi). od ostatnich zdjęć niewiele się zmieniły, więc nie pokazuję znowu. ale jak już otworzą oczka i będą śmigać to na pewno się pochwalę

głodna jestem. muszę sobie zrobić jakąś papkę do zjedzenia- co się będę męczyć z gryzieniem, jak cała szczęka boli a nie tylko prawa strona.

mama nie stresuj się. jeśli gin kazał brać lutkę po pozytywie, to wie co robi. zna cię dobrze, ty jego- jeśli mu ufasz, to możesz być spokojna. do soboty już niedługo, więc dasz radę
kibicujemy ci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BUNIA- dziekuje Ci za pocieszenie....slodziaku nasz kochany...taka jestem zrezygnowana...chce mi sie spac,ale jak nie spalam w nocy 3 godziny to przez to+mega upal:szok:masakra co tu dzis u mnie z pogodą:dry:

mamuśka nie ma sie co stresować w sobote bedziesz testować to 13 dzien po owu jak sama pisałaś więc wynik powinien wyjść miarodajny zwłaszcza, że masz czuły teścior Buziole posyłam i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
aha no i oczywiście fluidki dla wszystkich
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Maggy a Ty przełożyłaś na następną sobotę?? Bo ja myślałam że na tą...
Co się dzieje?
na ta sobote ;) 10 lipca.. bo mialam na 13 lipca we wtorek.. nic takiego sie nie dzieje.. standardowe bole, ale chcialam sie dopytac ginki o ten lot do PL.. ale chyba nic z tego nie bedzie.. bole sa z dnia na dzien coraz wieksze.. do tego mam mdlosci.. wiec pewnie wkrotce zaczne zwracac to co zjem.. i jak dla mnie taka podroz to o 4 litery rozbic..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry