• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień Dobry :-)

Ja prawie obrobiona....z samego rana byłam w Gdańsku - załatwiac sprawy - wsio do przodu!!!
Wróciłam i już czekały na mnie owoce do zrobienia, zrobiłam 20 słoików agrestu i 30 porzeczki czerwonej, z części agrestu robię dżemik - już się "smaży". Jestem urobiona, ale cudnie patrzeć na półki w spiżarce, jak co chwilka słoiczki nowe dochodzą!

zyczę cudnego dzionka i pozwolę sobie z Wami przysiąść na minET kilka :-D:-D:-D:-D

reklama
Maggy powiem wprost nie leć!!! Jeśli coś się stanie będziesz miała wyrzuty...nie ma się pewności czy akurat Tobie się uda i nic się nie stanie.
Nie warto ryzykować. Są ważniejsze sprawy.

MAGGY...doczytałam....moja rada, absolutnie lot nie jest wskazany. Dzidzia jest najważniejsza, a w pracy powinni zrozumieć...

Wisieńka, przytulam
[*]....

witam ponownie

dziewczyny, mam maly dylemat.. juz wyslalam email do ginka w tej sprawie... ale wole sie Was tez dopytac...
czy ja moge latac??? za 2 tyg mialam leciec do PL i to bylaby polowa pierwszego trymestru ( mniej wiecej) i teraz czytam, ze w I-szym nie jest wskazane latanie ale glownie jesli sa jakies komplikacje..
sama nie wiem co robic.. poczekam na email od ginka i sie moze cos wiecej dowiem, ale mnie strach troche oblecial.. bo co ja powiem w pracy? hmm.. wolalabym nie mowic jeszcze o ciazy... bo wszystko sie moze zdarzyc.. a tu nagle cos takiego...
moze Wy sie cos wiecej orientujecie w tej sprawie.. :)
MAGGY- ja wiem ze jesli nie ma komplikacji to mozna latac chyba do 7 m-ca -potem linie lotnicze chca zaswiadczenie,ze z ciążą jest si-zeby nie bylo porodu na pokladzie;-)wiele par wraca z wakacji z fasolka i jest dobrze,ale poczekaj co CI odp.ginek:tak:

MARAN,ZIZI,BUNIA- witajcie;-):-)
AGNIESZKA- testuje w sobote:tak:

ide troche popielic w ogrodzie poki nie ma takiego slonka [FONT=&quot]
h074.gif
[/FONT]

MARYLKA- no to dobrze;-)a sroda to faktycznie szybko-zycze,zeby sie ladnie sprzedawal,zreszta HKitty sama sie sprzedaje:tak::-Dwiem bo mam corke i COKOLWIEK ma HKitty to Zuza mowi-jakie piekne i patrzy tymi brazowymi oczkami:sorry2:i wez nie kup!! to teraz bedzie miala zapas a ja nie musialam biegać po sklepach;-):-)
tu masz racje :):) no mam nadzieje że ludzie będą kupować :) i super że jesteś zadowolona :) ja też bardzo bardzo bardzo :)

witam ponownie

dziewczyny, mam maly dylemat.. juz wyslalam email do ginka w tej sprawie... ale wole sie Was tez dopytac...
czy ja moge latac??? za 2 tyg mialam leciec do PL i to bylaby polowa pierwszego trymestru ( mniej wiecej) i teraz czytam, ze w I-szym nie jest wskazane latanie ale glownie jesli sa jakies komplikacje..
sama nie wiem co robic.. poczekam na email od ginka i sie moze cos wiecej dowiem, ale mnie strach troche oblecial.. bo co ja powiem w pracy? hmm.. wolalabym nie mowic jeszcze o ciazy... bo wszystko sie moze zdarzyc.. a tu nagle cos takiego...
moze Wy sie cos wiecej orientujecie w tej sprawie.. :)
oj ja niestety nie pomoge bo nie mam takiej wiedzy :(

monia no Bunia Ci dokładnie wszystko opisała :)

hmm.. dzieki dziewczyny... wlasnie czekam na info od ginka.. i chyba w ogole to sie umowie na przyszly tydzien do niej...
problem jest w tym, ze mam tu umowe o prace i nie bede sie mogla tak ot wywinac z tej delegacji.. jestem na razie jedyna osoba, ktora tam moze leciec.
nie chce im mowic o ciazy, ale jak tak dalej bedzie to nie bede miala innego wyjscia..

Maggy to jeżeli masz umowę o pracę to śmiało możesz powiedzieć o ciąży już teraz.Chroni Cię prawo i nie mogą Cię zwolnić.
mama już w sobotę?o kurcze szybko ale ten czas zleciał.3 mam kciukasy mocnoooo!!!

mama - z Karolą miałam usg w 15 tygodniu jak gin mi płeć powiedział a teraz to chyba dopiero w 20 się dowiem na połówkowym bo nie bardzo mi się chce co miesiąc kasę na niego wydawać jeśli wszystko si jest. Więc teraz we wtorek idę na to mierzenie przezierności czy jak to tam się zowie a następna wizytę sobie połówkową dopiero ustawię bo mi się nie chce :-p A co będzie to będzie :tak:

Spadam pod prysznic bo mi w nocy Karola takiego koguta na włosach zrobiła że za diabła nie mogę go ułożyć :-p

reklama
Maggy to jeżeli masz umowę o pracę to śmiało możesz powiedzieć o ciąży już teraz.Chroni Cię prawo i nie mogą Cię zwolnić.
hmm... no tak.. tylko , ze ja jestem taki maly pracus ;) i cholernie odpowiedzialna za to co robie.. z drugiej strony nie ma nic wazniejszego od tej kruszynki, ktora mam pod sercem... no az mi lzy leca.. :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry