• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARCEPANEK- dobre!!!!!i prawdziwe:tak::tak::tak:
a Ty masz juz dziecko czy to bedzie Twoje pierwsze??

Też się własnie zastanawiam :tak:

Witam się serdecznie

samopoczuce mam dzis do bani to pewnie za długo nie posiedze z Wami ale moze choc troszkę - bo robota mi idzie jak po grudzie :-( jejku jak mi sie juz urlop marzy

Wisienko - nic juz nie będę pisać tylko bardzo mocno cie przytulam :-(

mama - to kiedy testujesz w sobotę czy w poniedziałek ??? Co do objawów ja miałam ich tak duzo ze byłam bardzo zdziiona jak pierwszy test mi wyszedł negatywny ale jednak sie okazało ze mie przczucia nie myliły tylko ta czu;ośc testów jest troche chyba na wyrost a poza tym ja chyba troszkę później zaciążyłam niz mi sie wydawało :-p

reklama
MARCEPANEK- zapytalam bo suwaczka nie masz a cos mi sie kiedys rzucilo w oczy jak pisalas o dziecku i nie wiedzialam czy masz Niunie czy bylas w ciązy i stracilaś-mam nadzieje,ze sie nie gniewasz za pytanie:sorry2::sorry2:

AGATEK- ja teraz bralam leki na owulacje,ale jak sie przytulalismy to nie myslalam o robieniu i po wszystkim zawsze lezymy chwile i rozmawiamy a potem nie bralam nog do gory czy cos w tym stylu;-):-)tylko schodzilismy na dol na film albo piwko:tak:Tomi tez mowi-ten wariat ktory ma dotrzec do celu to dotrze;-)

SORBUŚ- witaj!! ja testuje w sobote bo juz dluzej nie ujade a @ ma termin na poniedzialek rano:baffled:jesli test wyjdzie pozytywny tood razu biore luteine powcipnie:tak:no ja wiem kiedy mialam owulke wiec jesli jestem to bedzie 13 dni po owulce to powinien test pokazac tymbardziej ,ze mam bobo-test o czulości 10:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Sorbus nie tylko Tobie się marzy urop.... ehhh

Jaewa ja Ci wyślę karteczkę z moim miasteczkiem:))
Buńka Tobie też:) Musze się tylko zmobilizować:((

Sluchajcie mam pytanie i wlaściwie prośbę o radę...
Znaleźliśmy dom do wynajęcia... Kosztuje tyle samo ile płacimy teraz za mieszaknie (800zł) plus opłaty za prąd, wodę, gaz, śmiecie i ogrzewanie. teraz w opłatach czynszowych się już mieści ogrzewanie, śmiecie i internet.
Dom ma 3 pokoje, piwnice i dużą działkę... Trzeba go tylko umeblować - więc wszystkie meble oprócz sypialnianych musielibyśmy kupić (nasze oddaliśmy przed wyjazdem teściom:((
Dziś jedziemy oglądać. Na co powinnam zwrócic uwagę??
I może wiecie ile kosztuje ogrzewanie domu gazem i wywóz śmieci???
Bo kurcze to jednak dom. Dla psiaka i dziecka idealnie...

jsorbek witaj heh mam mam fajnego małego mężczyznę wyżej opisane :-)
mama ja się nie gniewam :-D Lubię się chwalić moim młodym ,a poza tym ostatnio pytałam na temat przerzucenia na majtki młodego :-)

Marcepanek-nie ważny wiek-tylko czy kochane :-) pozazdrościć dwójeczki ;-)

Mama-my tez nie szalejemy-zawsze jak leżę po to G się smieje-a teraz nogi w górę jak w "Lejdis" ;-) co ma wylecieć to wyleci-ale może zostanie tam choć jeden sprawny żołnierzyk :-D

Kochane moje, ja znikam bo S wrocil:-D
Jutro znowu sobie z Wami popisze:tak:
Marcepanek dziekuje rozsmieszylas mnie tym tekstem :*
Monia wyslesz jak sie zmobilizujesz :)

Milego dnia Dziewczynki i do jutra bo S mi powie ze on pracuje a ja caly dzien przy laptopie siedze :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny!! ale dawno mnie nie bylo, ale troszke poczytalam sobie co dzialo sie w dane dni...Wisienka bardzo mi przykro, nie wiem co napisac...chyba nie ma takich slow....
Trzymam kcuki za wszystkie staranki nio i te, ktore testuja w najblizszych dniach...
mama-moja trzecia fasolina daje znaki, ze jest oki bo wymiotuje po prostu prawie 24/h.schudlam, jestem wykonczona..jeden dzien plamilam , ale zrobili bete(4400) potem dwa dni pozniej (11000) usg dopochwowe, pecherzyk sliczny to byl 4,5 tyg ciazy i jest oki, Od soboty po prostu moja powiernica jest muszla klozetowa,najdziwniejsze, ze nawet w srodku nocy.. To jednak prawda, ze kazda ciaza jest inna...14 lipca mam kolejne USG, a potem w sierpniu, buziaczki kochane...

reklama
Sorbus nie tylko Tobie się marzy urop.... ehhh

Jaewa ja Ci wyślę karteczkę z moim miasteczkiem:))
Buńka Tobie też:) Musze się tylko zmobilizować:((

Sluchajcie mam pytanie i wlaściwie prośbę o radę...
Znaleźliśmy dom do wynajęcia... Kosztuje tyle samo ile płacimy teraz za mieszaknie (800zł) plus opłaty za prąd, wodę, gaz, śmiecie i ogrzewanie. teraz w opłatach czynszowych się już mieści ogrzewanie, śmiecie i internet.
Dom ma 3 pokoje, piwnice i dużą działkę... Trzeba go tylko umeblować - więc wszystkie meble oprócz sypialnianych musielibyśmy kupić (nasze oddaliśmy przed wyjazdem teściom:((
Dziś jedziemy oglądać. Na co powinnam zwrócic uwagę??
I może wiecie ile kosztuje ogrzewanie domu gazem i wywóz śmieci???
Bo kurcze to jednak dom. Dla psiaka i dziecka idealnie...
MONIA- wiadomo ,ze za dom bedzie wiecej niz w bloku ,aletylko jesien i zima-nas pol roku grzania gazem (tem.w domu to 23 stopnie)+ gotowanie na gazie +ciepla woda na gazie to u nas 1500zl-6 miesiecy ,mam tu sasiadow co placili po 2000 za 2 m-ce,zwroc uwage na ocieplenie domu,niech pokaza Wam rachunki z kilku m-cy,za smici placimy 240 zl co 3 m-ce,ale mamy ten duzy 240l kubel i wywóz co 2 tyg.mozesz brac co tydzien ,ale pewnie nie bedzie takiej potrzeby:no:;-),zobacz czy jest podbitka w domu przy dachu bo jak nie ma to tez duzo ciepla ucieka i wazne jak jest ustawiony dom jesli chodzi o slonko-ja mam ogrod i taras w slonku:tak:musisz miec kosiarke-bo paz w tyg koszenie to mus:tak:;-)jak cos mi sie przypomni to napisze!!

komp mi sie zawiesil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry