• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAGGY- no to sie dzieje u Ciebie:tak:
SOL- CZEŚĆ:tak:

MONIA- witaj ,juz niedlugo bedziemy mialy piekne kartki z daaalekiej krainy :tak:;-)

DOROTKA1- witaj sloneczko-dziekuje,za &&&&&&&&&&&&&&& juz coraz blizej do soboty i nosi mnie jak nie wiem,ale czekam dzielnie i ciesze sie,ze zadna mnie nie kusi wczesnieszym testowaniem tylko czekacie ze mna do sboty:tak:a Ty juz prawie na finiszu-pamietaj ,ze &&&&&&&&&&&& dzialają w dwie strony-ja trzymam za Cibie i corcie-zeby poród byl w miare szybki i jak najmniej bolesny-abys juz niedlugo mogla przywitac swoja malutką istotke i spojrzec w te malenkie oczka pelne milosci i zaufania!!!życze Ci pieknego porodu-jak mama mamie:tak: no i sie poryczalam!!!

reklama
Oja Mama Mama te twoje zachowania to mi strasznie ciążowo wyglądają...
Ale masz rację czekaj dzielnie do soboty:tak:
A my wszystkie czekamy razem z Tobą w wielkim napięciu:-D

Dziękuję smaczne było :-D

dorotko - a jakoś tak dzisiaj nie ciężarowo :-D Od rana skurcze gdzieś uciekły z czego się akurat cieszę ale wścieka mnie ze mi siara zaczyna lecieć :-p Jak nie mam biustonosza to miewam mokre koszulki :-p A nie lubię dziada nosić bo uciska mi akurat na wysokości gdzie miałam uszkodzony kręgosłup i mnie boli :dry: A ty już prawie na finiszu :-D

mama - dobry :-)

jaewa - łap, łap przydadzą się każde fluidki :-D

A moje rozrabiaki właśnie wyszły na spacer i mam nadzieję że chociaż przez godzinkę będzie tu cicho :-p M znowu ma dzisiaj popołudniówkę ale chociaż ranek spędzi z małą :tak: A w weekend mamy zamiar pozwiedzać nasze piękne okolice Kielc :-)

ja tez wiesz

rozwalilas mnie tymi malutkimi pieknymi oczami
i znowu rycze jak bobr

Mama trzymam mocno zacisniete piastki ja i kruszek w brzuchu i cora tez za Twoj sobotni pozytywny test:):):)

hej porannie:tak:.Ala wstała godzinke temu,więc juz po śniadanku jestesmy:tak:

ale wczoraj smutny wieczór tu miałyśmy:-(.maran,aga,mama dziękuję...

mama zapach ziemi:szok::-D?nieźle:-D

dorotka,monia,sol,maggy,jeawa,pralinka,nagapalma,agatek witajcie:tak:

hej porannie:tak:.Ala wstała godzinke temu,więc juz po śniadanku jestesmy:tak:

ale wczoraj smutny wieczór tu miałyśmy:-(.maran,aga,mama dziękuję...

mama zapach ziemi:szok::-D?nieźle:-D

dorotka,monia,sol,maggy,jeawa,pralinka,nagapalma,agatek witajcie:tak:

Hej Dziewczyny, czesc Bibinka:-)

Mama jakies 5 dni roboczych idzie :) A co do wieczoru to udany, tylko ze @ dostalam i mnie wszystko boli;-)

Witajcie mamusie bibinka ,mama ,dorotka ,sol ,monia ,maggy
mama zapach ziemi tego jeszcze nie słyszałam ,ale to chyba dobrze bo pod ciąże to zachodzi :tak:
AAAA i jeszcze jedno mama tak mi narobiłaś wczoraj smaka na kiszoną kapustę ,że wieczorem Tom leciał do sklepu i zaspokoiłam swoją potrzebę mniaaaaam :-D

Oja Mama Mama te twoje zachowania to mi strasznie ciążowo wyglądają...
Ale masz rację czekaj dzielnie do soboty:tak:
A my wszystkie czekamy razem z Tobą w wielkim napięciu:-D
MONIA- dzieki,no napiecie jak prawie jak napiecie przedmiesiączkowe:-D:-D:-D:-D
ja tez wiesz

rozwalilas mnie tymi malutkimi pieknymi oczami
i znowu rycze jak bobr

Mama trzymam mocno zacisniete piastki ja i kruszek w brzuchu i cora tez za Twoj sobotni pozytywny test:):):)
DOROTKA- DZIEKUJE, dobrze,ze Tomi bedzie w domu bo jak test wyjdzie II to wstawi fotke:tak:

BIBINKA- qrcze-nie mam pojecia skad ten zapach-no mamy w sypialni 4 kwiaty,ale nigdy nie czulam ta intensywnego zapachu ziemi i to jeszcze przy otwartym oknie...powiedzialam to Tomkowi przed chwila przez tel.to powiedzial- OBJAWY:baffled:

reklama
Hej Dziewczyny, czesc Bibinka:-)

Mama jakies 5 dni roboczych idzie :) A co do wieczoru to udany, tylko ze @ dostalam i mnie wszystko boli;-)
jaewa- NO TO POD KONIEC TYG.POWINNA KARTKA DOTRZEC:tak: ja tez Ci cos wyśle ,tylko na początku tygodnia;-)i dobrze ,ze @ zawitala-czyli dzis pierwszy dzien cyklu i ostatnia @ przez najblizszy rok:tak::-D:-D:-D
Witajcie mamusie bibinka ,mama ,dorotka ,sol ,monia ,maggy
mama zapach ziemi tego jeszcze nie słyszałam ,ale to chyba dobrze bo pod ciąże to zachodzi :tak:
AAAA i jeszcze jedno mama tak mi narobiłaś wczoraj smaka na kiszoną kapustę ,że wieczorem Tom leciał do sklepu i zaspokoiłam swoją potrzebę mniaaaaam :-D
MARCEPANEK- no to pierwsza zachcianka ciążowa za Toba-i Twoj mąż tez TOM???;-)

agatek- JA TO MAM JUZ TYLE BJAWÓW ,ZE sie mega zdziwie,jak nie bede w ciąży:sorry2:no ale zobaczymy-norazie mam tak jak wcz.czyli podbrzusze i jajniki ucichy...

BIBINKA- no to sobie pospalyscie :tak:jakies plany na dzis??

my w sobote chcemy jechac po wszystkie rzeczy potrzebne na taras i zaczynamy prace a ja sie biore od soboty za malowanie tej lazienki na gorze ktora na 1,5 roku moze dluzej:tak::tak: bedzie pokojem;-)takze pracowicie znowu bedzie:tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry