mama05
prrrryy szaaaalona :))
MAGGY- no to sie dzieje u Ciebie
SOL- CZEŚĆ
MONIA- witaj ,juz niedlugo bedziemy mialy piekne kartki z daaalekiej krainy
;-)
DOROTKA1- witaj sloneczko-dziekuje,za &&&&&&&&&&&&&&& juz coraz blizej do soboty i nosi mnie jak nie wiem,ale czekam dzielnie i ciesze sie,ze zadna mnie nie kusi wczesnieszym testowaniem tylko czekacie ze mna do sboty
a Ty juz prawie na finiszu-pamietaj ,ze &&&&&&&&&&&& dzialają w dwie strony-ja trzymam za Cibie i corcie-zeby poród byl w miare szybki i jak najmniej bolesny-abys juz niedlugo mogla przywitac swoja malutką istotke i spojrzec w te malenkie oczka pelne milosci i zaufania!!!życze Ci pieknego porodu-jak mama mamie
no i sie poryczalam!!!

SOL- CZEŚĆ

MONIA- witaj ,juz niedlugo bedziemy mialy piekne kartki z daaalekiej krainy
;-)DOROTKA1- witaj sloneczko-dziekuje,za &&&&&&&&&&&&&&& juz coraz blizej do soboty i nosi mnie jak nie wiem,ale czekam dzielnie i ciesze sie,ze zadna mnie nie kusi wczesnieszym testowaniem tylko czekacie ze mna do sboty
a Ty juz prawie na finiszu-pamietaj ,ze &&&&&&&&&&&& dzialają w dwie strony-ja trzymam za Cibie i corcie-zeby poród byl w miare szybki i jak najmniej bolesny-abys juz niedlugo mogla przywitac swoja malutką istotke i spojrzec w te malenkie oczka pelne milosci i zaufania!!!życze Ci pieknego porodu-jak mama mamie
no i sie poryczalam!!!
Jak nie mam biustonosza to miewam mokre koszulki
A ty już prawie na finiszu 

no ale zobaczymy-norazie mam tak jak wcz.czyli podbrzusze i jajniki ucichy...