maran-atha
Fanka BB :)
wisienka bibinka ewcia... tule Was sercem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witam wieczorkiem...
U mnie dziś minął 9-ty miesiąc odkąd Maciusia nie ma:--(
Nie mogę sobie znaleźć miejsca, nawet jak pomagało mi pójście na grobek, to dziś może troszkę pomogło, ale nie tak jak zawsze:--(
Co to jest za życie, ludzie, którzy lepiej by było, aby nie żyli (pedofile itp.)- żyją, a Dzieci, które przed nimi było całe życie odchodzą...
Tak bardzo mi brakuje mojego Synusia...((
Wisienka- brakuje slow, zeby cokolwiek napisac.. bo wszystko wydaje sie niewystarczajace... wiem dokladnie co czujesz bo kilka lat temu przechodzilam przez to samo. Tule mocno i pamietaj, ze za jakis czas bedzie lepiej.. :*Nie miałam siły nic napisać , nie mam siły rozmawiać, mysleć.... Nie chcę zasmucać watku i wprowadzać strach w starających się czy już zaciążonych kobietkach. W moim sercu jest tak wielka rozpacz, ze nie byłabym dobrym towarzystwem do rozmów.
Witam sięz samego rańca
Zbieram się po mału, jadę po prawko - jupi ! :-) a potem prosto do pracy ... Mój mężuś ma jutro urodziny, a ja mu nic nie kupiłąm jeszcze, taka ze mnie podła baba ...
Ps. czy ja mam wrażenie, czy tu już prawie wszystkie zaciążyły ?
Teraz mam @ ale zaraz po bedziemy sie starac pelna para