• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WISiENKO - od tego tu jesteśmy!!!!!!!!!!!!! Tulam z całego serducha.....
A to taki mój mały bzik.... ViVa Espaniol!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Laseczki:)
Dzisiaj mialam zakrecony dzien, po pracy sie zdrzemnelam pol godzinki, posprztalam, zrobilam dwa obiady i paste rybna, posprzatalam i mialam zamiar wieczorkiem usiasc z Wami, ale okazalo sie ze jade w trase z tata... Fakt daleko nie bylo, ale 4 godziny nie moje:-(
No i o 5 znowu rano wstaje do pracy... Za cholere Was nie nadrobie:-(

...nadrobiłam...
Wszystkie już penie śpicie...Ja też nie długo kładę się spać.

Tulam wszystkie dziewczyny które straciły swoje fasoleczki [*]
Jestem tak wrażliwą osobą że jak czytam wasze posty to łzy same płyną po polikach.
Bądźcie dzielne i nie tracie nadziei!!!

Witam czwartkowo :-)

Dziewczyny nie nadrobilam wszystkiego co napisalyscie wczoraj chociaz bardzo chcialam :)

Futrzakowa MOJE GRATULACJE Z POWODU II :)

Agnieszko szkoda ze przekladacie staranka ale wiem ze podjeliscie sluszna decyzje i nie odchodz! Bez Ciebie i kazdej innej babeczki tutaj piszacej watek juz nie bedzie taki sam!
To samo tyczy sie Buni :)

Wisienka tule Cie mocno i mam nadzieje ze z czasem chociaz czesc bolu minie i znowu bedziecie sie starac :* Dbaj o siebie Kochana :*

Ewcia nie wiem co napisac..Bardzo mi przykro :*

Agatek jestes dzisiaj ? :)

Wpadne potem zobaczyc co tam u Was slychac :tak:

Mama, Monia bylam na poczcie :happy2:

2eckpj4.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorkiem...

U mnie dziś minął 9-ty miesiąc odkąd Maciusia nie ma:-(:-(
Nie mogę sobie znaleźć miejsca, nawet jak pomagało mi pójście na grobek, to dziś może troszkę pomogło, ale nie tak jak zawsze:-(:-(

Co to jest za życie, ludzie, którzy lepiej by było, aby nie żyli (pedofile itp.)- żyją, a Dzieci, które przed nimi było całe życie odchodzą...

Tak bardzo mi brakuje mojego Synusia... :(((

Ewcia.. zgadzam sie z Toba w 100%... i tule Cie mocno...;(

Nie miałam siły nic napisać , nie mam siły rozmawiać, mysleć.... Nie chcę zasmucać watku i wprowadzać strach w starających się czy już zaciążonych kobietkach. W moim sercu jest tak wielka rozpacz, ze nie byłabym dobrym towarzystwem do rozmów.
Wisienka- brakuje slow, zeby cokolwiek napisac.. bo wszystko wydaje sie niewystarczajace... wiem dokladnie co czujesz bo kilka lat temu przechodzilam przez to samo. Tule mocno i pamietaj, ze za jakis czas bedzie lepiej.. :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sięz samego rańca
Zbieram się po mału, jadę po prawko - jupi ! :-) a potem prosto do pracy ... Mój mężuś ma jutro urodziny, a ja mu nic nie kupiłąm jeszcze, taka ze mnie podła baba ...
Ps. czy ja mam wrażenie, czy tu już prawie wszystkie zaciążyły ?

reklama
Witam sięz samego rańca
Zbieram się po mału, jadę po prawko - jupi ! :-) a potem prosto do pracy ... Mój mężuś ma jutro urodziny, a ja mu nic nie kupiłąm jeszcze, taka ze mnie podła baba ...
Ps. czy ja mam wrażenie, czy tu już prawie wszystkie zaciążyły ?

Hej:-)
Nie Kochana ja jeszcze nie:-D Teraz mam @ ale zaraz po bedziemy sie starac pelna para:-D
Gratuluje prawka no i wymysl cos superowego dla niego :) Wiem ze facetom jest z reguly trudno cos kupic ale mysle ze wpadniesz na jakis fajny pomysl :blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry