• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wieczornie:tak:
mama śpiochu,juz fasola męczy mamusię:tak::-).ja też niedawno miałam taki posmak,myslałam,że na @,ale przeszło,a @ nie ma:baffled:.dobranoc:-)
mary-beth mężuś cud miód:tak:.&&&&&&&&&&&&&&&& z prackę i miłego pobytu w Polsce:tak:.dobrej nocki:tak:
sol,krakowianka dzięki za kciuki:tak:
zapmarta to wypoczywaj nad morzem,Ustka jest b.fajna,ja mam super wspomnienia z moim M:tak::-).jest gdzie pochodzić,nie będziecie się nudzic:tak::-)
mlodam będzie dobrze:tak:
wiola fajnie,że juz gniazdko ukończone.mam nadzieje,że będziesz częściej zaglądać:tak:
maran hello:tak:
meggy dobranoc:tak:

reklama
Witam wieczorkiem...

U mnie dziś minął 9-ty miesiąc odkąd Maciusia nie ma:-(:-(
Nie mogę sobie znaleźć miejsca, nawet jak pomagało mi pójście na grobek, to dziś może troszkę pomogło, ale nie tak jak zawsze:-(:-(

Co to jest za życie, ludzie, którzy lepiej by było, aby nie żyli (pedofile itp.)- żyją, a Dzieci, które przed nimi było całe życie odchodzą...

Tak bardzo mi brakuje mojego Synusia... :(((

Ostatnia edycja:
ewcia ,widać taki dzis gorszy dzień mamy jakoś:-(.zamiast być mi lżej,to z miesiąca na miesiąc jest mi gorzej,ehh...

ewcia ,widać taki dzis gorszy dzień mamy jakoś:-(.zamiast być mi lżej,to z miesiąca na miesiąc jest mi gorzej,ehh...

Słonko, mówią, że trzeba z tym bólem nauczyć się żyć, ale wcale nie jest to łatwe... u Ciebie po 12 tyg u mnie po 9-ciu miesiącach jest nadal tak samo...

Kiedyś powiedział mi pewien Pan, który także stracił Dziecko kilka lat temu, że musi przelać się wiele wody, aby było lżej choć nie wiadomo jak lżej, to nigdy nie będzie...
Coś w tym jest... :((

Nie miałam siły nic napisać , nie mam siły rozmawiać, mysleć.... Nie chcę zasmucać watku i wprowadzać strach w starających się czy już zaciążonych kobietkach. W moim sercu jest tak wielka rozpacz, ze nie byłabym dobrym towarzystwem do rozmów.
Chciałam wam podziekować za wszystkie ciepłe słowa, myśli , kciuki i modlitwy. Za to, ze byłyście ze mną cały czas. Jesteście kochane.
Szczególnie dziękuję Ewci, Bibince i mamie.Ewcia ty jesteś niezastąpiona.
Pozdrawiam was i zyczę samych cudownych chwil.Powodzenia w staraniach i ciąż bez żadnych problemów i tulenia w ramionach zdrowych dzieciaczków.

ewcia to nigdy nie będzie łatwe:-(. żyjemy z dnia na dzien,myślimy,ale jakoś to jest,ale przychodza takie dni,że...:-(:-(:-(

uciekam się położyć i dobrej nocki życzę:tak:

wisienka kochana wiem:-(:-(:-(.nie masz za co dziękować...wiesz,jak też czasem muszę odpocząć od forum,nawet tydzień i więcej się nieraz nie pokazuję.mam nadzieję,że nie opuścisz Nas na stałe,jak tylko będziesz na siłach to pisz cokolwiek.zresztą My i tak będziemy w kontakcie!!!ściskam Cię z całych sił!!!!!!!!!ja też mam dziś gorszy dzień...

Ostatnia edycja:
Ewcia - jestem myślami. Tyle mogę.

Wisieńka - tak się cieszę, że wróciłaś!! Dużo o Tobie myślałam. W tym trudnym i dla Ciebie i dla mnie też czasie. Dobrze, że jesteś. Życzę Ci nadziei w sercu! I niech ból się uciszy... będę pamiętać w modlitwie, bo bardzo w jej moc wierzę.

Ja już mówię dobranoc, bo rano muszę wstać na wizytę u ginekologa...

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotko- nie ma za co... tuuuulę mocno i cały czas jestem myślami z Tobą :*
tak jak wczoraj napisałam, znicz za Dzwoneczka zapalony...

Bibinka-
dokładnie...

Krakowianka-
:*

Krakowianka, Bibinka- dobranoc

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć