• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary-beth - skąd mogłaś wiedzieć - ale cena rzeczywiście zabójcza :-D A wózek fajny :tak: A wiesz ze zmiana klimatu czasami pozytywnie wpływa na zajście w ciążę? :-D Życzę z całego serducha :-D
ewcia - po 7 latach boli mniej co nie znaczy że wcale :-(
jaewa - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla Ciebie

Idę zjeść śniadanie bo ktoś się domaga :-p

reklama
mary-beth - skąd mogłaś wiedzieć - ale cena rzeczywiście zabójcza :-D A wózek fajny :tak: A wiesz ze zmiana klimatu czasami pozytywnie wpływa na zajście w ciążę? :-D Życzę z całego serducha :-D
ewcia - po 7 latach boli mniej co nie znaczy że wcale :-(
jaewa - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla Ciebie

Idę zjeść śniadanie bo ktoś się domaga :-p

Dziekuje Sol wlasnie fluidki do mnie dotarly ;-) Juz nalapalam :-D przydadza sie juz za pare dni :-)
Nakarm siebie i fasolke, smacznego :-D

[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]

ide nadrobic:tak: [FONT=&quot]
[/FONT]

Witam dziewczyny ;-)
Sol-smacznego życzę ;-)
U nas chyba owulka w pełni-albo się czai jeszcze-i dziś będzie. Na razie bialawy śluz ;)

Cześć Dziewczynki:)
Standardowo wieczorem nie miałam czasu bo mężus i pies:)) I wogóle to postanowiłam zrobić normalny obiad więc też trochę mi zajeło:)

Ewcia, Babinka tulę mocno! Trochę wiem co przeżywacie bo u mnie niedawno minął rok ale wogóle nawet nie porównuje moich przeżyć z Waszymi! Ja miałam cp więc to trochę inaczej. Też boli ale napewno ni etak jak strata dzidziusia w 25tc, czy 9tc.
Niemniej jednak tulam bardzo mocno! Z czasem napewno będzie troszkę lepiej...

Jaewa to czekam:))

Nagapalma gratuluje prawka:)) I nie, nie wszystkie zaciążone:) Ja nie:(

Cześć Mama:)
Sol smacznego:)

Cześć Dziewczynki:)
Standardowo wieczorem nie miałam czasu bo mężus i pies:)) I wogóle to postanowiłam zrobić normalny obiad więc też trochę mi zajeło:)

Ewcia, Babinka tulę mocno! Trochę wiem co przeżywacie bo u mnie niedawno minął rok ale wogóle nawet nie porównuje moich przeżyć z Waszymi! Ja miałam cp więc to trochę inaczej. Też boli ale napewno ni etak jak strata dzidziusia w 25tc, czy 9tc.
Niemniej jednak tulam bardzo mocno! Z czasem napewno będzie troszkę lepiej...

Jaewa to czekam:))

Nagapalma gratuluje prawka:)) I nie, nie wszystkie zaciążone:) Ja nie:(

Cześć Mama:)
Sol smacznego:)

Monia do 5 dni roboczych powinna dojsc:tak:

Nie miałam siły nic napisać , nie mam siły rozmawiać, mysleć.... Nie chcę zasmucać watku i wprowadzać strach w starających się czy już zaciążonych kobietkach. W moim sercu jest tak wielka rozpacz, ze nie byłabym dobrym towarzystwem do rozmów.
Chciałam wam podziekować za wszystkie ciepłe słowa, myśli , kciuki i modlitwy. Za to, ze byłyście ze mną cały czas. Jesteście kochane.
Szczególnie dziękuję Ewci, Bibince i mamie.Ewcia ty jesteś niezastąpiona.
Pozdrawiam was i zyczę samych cudownych chwil.Powodzenia w staraniach i ciąż bez żadnych problemów i tulenia w ramionach zdrowych dzieciaczków.

Wisienko przytulasek z calego serducha
wiem ze nie ma slow ,ktore moglyby Cie pocieszyc
odkąd to przeczytalam rycze jak bobr,bo to chyba u mnie hormony doszly
trzymaj sie kochanie i nie dawaj
jeszcze raz tule mocno

WISiENKO - od tego tu jesteśmy!!!!!!!!!!!!! Tulam z całego serducha.....
A to taki mój mały bzik.... ViVa Espaniol!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj i ja sie bardzo ciesze
final bedzie super

dzien dobry straczki

Sol jak sie czujesz ciezaroweczko

Mama,Pralinka trzymam caly czas kciuki bo Wy to juz na dniach

zaciazonym gratki--Marcepanek i Futrzakowa

dla samych staraczek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam wieczorkiem...

U mnie dziś minął 9-ty miesiąc odkąd Maciusia nie ma:-(:-(
Nie mogę sobie znaleźć miejsca, nawet jak pomagało mi pójście na grobek, to dziś może troszkę pomogło, ale nie tak jak zawsze:-(:-(

Co to jest za życie, ludzie, którzy lepiej by było, aby nie żyli (pedofile itp.)- żyją, a Dzieci, które przed nimi było całe życie odchodzą...

Tak bardzo mi brakuje mojego Synusia... :(((
EWCIA- moja kochana-przytulam Cie i placz jesli to przyniesie Ci choc troche ulge-każdy z nas indywidualnie przechodzi żalobe....od mojej straty minelo ponad 6 lat...ale lacząc sie z Wami w bólu czuje jakby to bylo m-ąc temu...wspieram jak moge..
hej ewcia!tulę Cię mocno,mnie dziś mija 12 tyg od zabiegu:-(i też miejsca sobie znaleźć nie mogę...
BIBINKA- Ciebie tez mocno przytulam i myslami jestem z Toba!!masz racje-jakoś sie żyje,ale czasem są takie dni jak mialas wczoraj i poprostu trzeba przezyc to na nowo-takie juz jest nasze serce mamy,ze tęskni za swoim Okruszkiem:-(:-(
Nie miałam siły nic napisać , nie mam siły rozmawiać, mysleć.... Nie chcę zasmucać watku i wprowadzać strach w starających się czy już zaciążonych kobietkach. W moim sercu jest tak wielka rozpacz, ze nie byłabym dobrym towarzystwem do rozmów.
Chciałam wam podziekować za wszystkie ciepłe słowa, myśli , kciuki i modlitwy. Za to, ze byłyście ze mną cały czas. Jesteście kochane.
Szczególnie dziękuję Ewci, Bibince i mamie.Ewcia ty jesteś niezastąpiona.
Pozdrawiam was i zyczę samych cudownych chwil.Powodzenia w staraniach i ciąż bez żadnych problemów i tulenia w ramionach zdrowych dzieciaczków.
WISIEŃKO- kochana nasza-Tobie teraz jest szczegolnie ciężko-jestem z Toba i ja-myśle ,ze za wcześnie na pocieszanie-narazie placz ile tylko potrzebujesz-wiem z doświadczenia,ze to pomaga...na chwile,ale pomaga...jestes nasza WSPANIALĄ KOLEŻANKĄ-CIEPLĄ OSOBĄ ,WSZYSTKIM ŻYCZLIWĄ i jak tylko bedziesz w stanie zaglądaj do nas....
Witam czwartkowo :-D

Mama, Monia bylam na poczcie :happy2:
JAEWA częć kochana i dziekuje-bede wyczekiwac listonosza!!!!!!! jak tam nacieszylaś sie troszke S.????;-);-)

NAGAPALMA- gratki z okazji prawka!!!!!zdolniacho:tak::tak:
PRALINKA- do zobaczenia wieczorem-a tak sie zastanawialam co u Ciebie-czemu Cie nie ma;-)

MARCEPANEK,MAGGY- jak samopoczucie?????ja dzis obudzilam sie po 2 w nocy i nie moglam spac bo(tylko sie nie smiejcie) caly czas czulam zapach ziemi z kwiatów w sypialni i po 5 bylo jak patrzylam na zegarek-zasnelam nad ranem-a okno mielismy otwarte:sorry2::baffled:

AGATEK- witam i ciebie:tak:

reklama
MARCEPANEK,MAGGY- jak samopoczucie?????ja dzis obudzilam sie po 2 w nocy i nie moglam spac bo(tylko sie nie smiejcie) caly czas czulam zapach ziemi z kwiatów w sypialni i po 5 bylo jak patrzylam na zegarek-zasnelam nad ranem-a okno mielismy otwarte:sorry2::baffled:
czesc :D
hahahaha :D no to pieknie :D mnie dzisiaj obudzil tak ok 4 rano bol piersi...ale taki, ze myslalam, ze wyjde z siebie.. no i doszedl do tego wszystkiego smrod spalin jak jechalam do pracy.. fuj.. aha! i przy sniadaniu smierdzial mi ser zolty :) na razie to tyle.. ale.. jest ciekawie.. :)

ja juz w pracy i musze uciekac, bo mam baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duzo do zrobienia.. moze wpadne pozniej :) buziaki dla Was i milego dnia ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry