• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry kobitki :) zaraz do Was powrócę tylko ogarne jeszcze troszke sklep :) acha od wczoraj mam w sprzedaży opaski gumki i spinki do włosów są też z hello kity :):):):):) właśnie układam :)

reklama
mama może ciążowa he he ,ale ja uwielbiam kwaśne. Z tym że jak wczoraj przeczytałam to dostałam takiego ślinotoku jak TY na wątróbkę :-D Mój też Tom do tego wyjątkowy ;-) oświadczył mi się 14lutego 2008r jak byłam chora w pidżamie heh ,ale i tak go Kocham :-D
mama ja nie kracze ,ale TY jesteś w ciąży!!! Ja w ciąży z małym czułam zapachy kto co gotuje i myślałam ,że umrę bo całą ciąże wymiotowałam okropnie. Do tego czułam wszędzie smażoną cebulę choć wcale nikt nie robił ot tak :-D
Witajcie Agatek,Marylka :-)

Mama kochana Ty sie mna nie przejmuj co do wysylania :) Wyslesz jak znajdziesz czas :)
No i dziekuje Ci za dobre fluidki ale mysle ze zaraz przy pierwszym podejsciu sie nie uda :-D
Ja juz nogami przebieram i nie moge doczekac sie Twojego testu! Wiem jaki bedzie wynik ale chce fotke zobaczyc :-):-D

Dzień dobry kobitki :) zaraz do Was powrócę tylko ogarne jeszcze troszke sklep :) acha od wczoraj mam w sprzedaży opaski gumki i spinki do włosów są też z hello kity :):):):):) właśnie układam :)
MARYLKA- to bardzo Ci prosze-wyslij mi mmska co tam masz z Hello Kitti:tak::tak::tak::tak:
NO i witam Cie kochana;-):-)

MARCEPANEK-JA tez takie zapachy rozne czulam ,ale to jak juz bylam po tescie i wiedzialam ze jestem w ciąży a teraz to raczej za wczesnie na takie objawy-chyba ,ze to blizniaki i mam wczesniej:-D:-D:-D:-D:-Dnie ,nie ,zartuje-to nie jest smieszne:dry:

BIBINKA- jesteś???

SOL- a Ty kiedy masz usg na plec??cos pisalas kiedys ,ze w miare wczesnie jesli chodzi o tyg.ciąży...kolo 15???dobrze pamietam??

JAEWA- jak to mam sie nie przejmowac...to co chce Ci wyslac poprostu musze wywolac [FONT=&quot]
n100.gif

i prosze byc dobrej mysli co do starań!! :)
[/FONT]

Ostatnia edycja:
MARYLKA- to bardzo Ci prosze-wyslij mi mmska co tam masz z Hello Kitti:tak::tak::tak::tak:
NO i witam Cie kochana;-):-)

MARCEPANEK-JA tez takie zapachy rozne czulam ,ale to jak juz bylam po tescie i wiedzialam ze jestem w ciąży a teraz to raczej za wczesnie na takie objawy-chyba ,ze to blizniaki i mam wczesniej:-D:-D:-D:-D:-Dnie ,nie ,zartuje-to nie jest smieszne:dry:

BIBINKA- jesteś???

SOL- a Ty kiedy masz usg na plec??cos pisalas kiedys ,ze w miare wczesnie jesli chodzi o tyg.ciąży...kolo 15???dobrze pamietam??

JAEWA- jak to mam sie nie przejmowac...to co chce Ci wyslac poprostu musze wywolac [FONT=&quot]
n100.gif

i prosze byc dobrej mysli co do starań!! :)
[/FONT]

Wow Mama Kochana no to juz nie moge sie doczekac!;-)
Co do staranek jestem jak najbardziej pozytywnej mysli...ciekawe co powiem za 4 miesiace na przyklad :-D

JAEWA- bedzie dobrze-nie zakladaj ze sie uda-bo rozczarowanie boli-wiadomo,ale poprostu badz dobrej mysli ,ze sie uda i ciesz sie ze zblizen a nie nastawiaj na "robienie";-)pewnie-malo jest par ktorym sie udaje za pierwszym razem-ale sa -nasza Zapmarta np:tak:no ja o sobie pisac nie bede bo nie jestem dobrym przykladem,ale w roku staran sie zmiescilam:tak:;-)

u Ciebie pewnie zaraz obiad??ja sie biore za odkurzanie,dzieci na hustawce!

mama ja przyjmę bliźniaki chętnie:-D
jaewa wróże przyszłość ...4miesiące później Ewka :
moje plecy o jak bolą...czemu te schody ciągną się w nieskończoność ...nikt nie mówił ,że wyrośnie mi z przodu skorupa żółwia ...a gdzie są moje stopy? :-D

Ja to coraz bardziej wierzę w moją ciąże...przypomniało mi się co miałam poprzednio ...krew z nosa mi się lała i znów się zaczęło...grrr...oby tylko nie było omdleń jak poprzednio. Tom chodził na nocki do pracy ...ja szłam się myć ,a budziłam się koło kaloryfera z guzem...:wściekła/y:

Bardzo dobrze Mama piszesz-grunt to się nie nastawiać. Ja staram się nie myslec co jak nie-bo bym do głowy dostała. Ostatnio każdy dzien z usmiechem na pyszczku zaczynam. Jakoś tak pięknie jest-pomimo braku kasy, czasem gorszych dni itp. ale bobaski tak optymistycznie nastrajają ;-)

reklama
mama mam synusia urodzonego 26.11.2008r dokładnie miesiąc przed terminem z masą perypetii tych złych jak i dobrych. Na imię ma Maciuś i zdjęcia mam w galerii. Teraz co prawda urósł znów ,ale buźka ta sama. Zawsze powtarzam ,że mojego synusia po 20latach bym poznała nawet gdybyśmy tyle się nie widzieli.
Niestety bardzo denerwuje mnie jak ktoś mówi ,że ooooo młodzi pewnie wpadka. A nic bardziej mylnego Maciuś miał być co prawda Nikola ,ale może teraz się uda :-) Mam zaledwie 21lat ,a jak zaszłam w ciąże i urodziłam miałam 19. Jednak była to najbardziej przemyślana decyzja w NASZYM życiu. Wiem ,że ja i Tom będziemy już ze sobą do końca życia choć wkurza mnie czasem to nie wyobrażam sobie by go nie było.
Nasi znajomi pytają często czy nie żałujemy że zrezygnowaliśmy z wygodnego życia. Ale dziecko to nie strata czegoś tylko zyskujemy przy tym tak wiele. Pierwsze mama tata Kocham to dużo fajniejsze niż latanie po clubach i opijanie się...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry