Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój też Tom do tego wyjątkowy ;-) oświadczył mi się 14lutego 2008r jak byłam chora w pidżamie heh ,ale i tak go Kocham 

MARYLKA- to bardzo Ci prosze-wyslij mi mmska co tam masz z Hello KittiDzień dobry kobitkizaraz do Was powrócę tylko ogarne jeszcze troszke sklep
acha od wczoraj mam w sprzedaży opaski gumki i spinki do włosów są też z hello kity
właśnie układam
![]()

nie ,nie ,zartuje-to nie jest smieszne
MARYLKA- to bardzo Ci prosze-wyslij mi mmska co tam masz z Hello Kitti
NO i witam Cie kochana;-):-)
MARCEPANEK-JA tez takie zapachy rozne czulam ,ale to jak juz bylam po tescie i wiedzialam ze jestem w ciąży a teraz to raczej za wczesnie na takie objawy-chyba ,ze to blizniaki i mam wczesniejnie ,nie ,zartuje-to nie jest smieszne
BIBINKA- jesteś???
SOL- a Ty kiedy masz usg na plec??cos pisalas kiedys ,ze w miare wczesnie jesli chodzi o tyg.ciąży...kolo 15???dobrze pamietam??
JAEWA- jak to mam sie nie przejmowac...to co chce Ci wyslac poprostu musze wywolac [FONT="]![]()
i prosze byc dobrej mysli co do starań!!
[/FONT]

no ja o sobie pisac nie bede bo nie jestem dobrym przykladem,ale w roku staran sie zmiescilam
;-)