• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka mery!!! co tam słychować?
wszystkich witam, lenia mam i wybaczcie ze wymieniac wszystkich nie bede, dziekuje za wyrozumiałosc:zawstydzona/y:
marta wspolczuje z tym wozkiem, hamstwo ludzi nie zna granic.

mama 15 lipca mam wizyte - w nastepny czwartek. a czestuje bobem z mila checia. na dzialce teraz nie mam bo przecie zalalo, ale wczoraj sobie kupiłam a co! ;-)

Heeej Mlodam! :-):-):-)
U mnie dobrze, dziś miałam rozmowę ws. pracy, odpowiedź w nast. tygodniu. To jest też część etatu, ale już pół mam, więc byłby cały... :tak: Zobaczymy, rozmowa, jak zazwyczaj, poszła mi dobrze. :-)
Poza tym lecę w sobotę do Polski z moim M. na 5 dni - on jeszcze nigdy nie był w Polsce, więc... po prostu zabukował nam bilety na loty i hotel, i mi o tym powiedział. :-D:-D:-D
A poza tym mam teraz @ i trochę się wkurzyłam, bo przytulańsko było, ze hoho w tym cyklu, a tu lipa... Ale staranka znów zaczynamy już w czasie pobytu w Polsce! :-D:-D

Ściskam Cię, ciężaróweczko! :-) I &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę u ginka!

reklama
MLODAM- dziekuje z bób:tak:i czekamy do 15 lipca:tak:a kiedy bedziesz miala suwaczek???ktory masz teraz tydz.ciąży??

MAGGY- no zachcialo mi sie z serem ,ale troche mi slodyczy brakowalo to posmarowalam dzemem ,ale ja tak czasem jem:tak:;-)

MARY-BETH- no ,to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete,zeby zadzwonili z pracy z dobrą wiadomością!!! i bedziesz kobietka pracująca na caly etat:))

Ostatnia edycja:
ja się później będę martwiła, bo spacerówkę kupiliśmy średnią, ale nie drogą i nie super markową. Złodziej się nie połasi. Ciągle coś z kołami nie tak. Jak przetrzyma zimę to ok, ale wątpię. Karol już ją dokończy czuję...

Ten co mamy dostać jest głęboko-spacerowy, raczej nie markowy, ale akurat do zostawienia na klatce. Mieszkam w bloku bez windy, nie dam rady taszczyć dzieci, wózka, zakupów.

MAGGY- no zachcialo mi sie z serem ,ale troche mi slodyczy brakowalo to posmarowalam dzemem ,ale ja tak czasem jam:tak:;-)
mnie strasznie ciagnie do ostrego .... zawsze lubilam papryczki, ale teraz to na max'a :) natomiast kanapke z serem i dzemem jeszcze nie jadlam :D hahaahah moze kiedys sie pokusze :)

Marta ja cos dzis malokapująca... :zawstydzona/y: jadłas wczroaj bob, ale co nie działa? bo ja chyba nic takiego nie napisałam :sorry2: mozesz naklepac co mial autor na mysli? :blink: a w Ustce byłam 10 lat temu :szok: szok jak to zleciało. tuz po zakonczeniu nauki w liceum z kumpela, fajnie było :tak:
mama dzięki za zrozumienie.
a ja o zakupach dla dzidzi wole na razie nie myslec ;-)

a ja o zakupach dla dzidzi wole na razie nie myslec ;-)
ja tez.. nawet sie zastanawialam nad suwaczkiem.. boje sie zapeszyc, ale.. z drugiej strony tak sobie mysle... ze bedzie co ma byc.. przeciez nie mamy na to wplywu.. sama juz nie wiem...

MLODAM, ja tak piszę, że nie raz sama nie rozumiem, haha

chodziło mi, że ślinotoku nie mam, bo się opchałam wczoraj. Niestety brzuch mnie bolał i skończyło się kubkiem gorącej mięty...

mama, a tempkę mierzysz ???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry