• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MAGGY- hejka- ladnie pospalas:tak::-Da do moich objawów dolaczyl dzis metaliczny smak w ustach:sorry2:wypilam kawe a czuje metal:dry:zjadlam czekolade a czuje ...metal:dry: zjadlam naktarynke a czuje..zgadnij??:-D:-D

MAGGY- hejka- ladnie pospalas:tak::-Da do moich objawów dolaczyl dzis metaliczny smak w ustach:sorry2:wypilam kawe a czuje metal:dry:zjadlam czekolade a czuje ...metal:dry: zjadlam naktarynke a czuje..zgadnij??:-D:-D
hahaha :D no to pieknie :D ja akurat takiego metalicznego smaku nie mam... ale czuje jakbym miala skrety kiszek.. szczegolnie tak jak mowisz- jak sie poloze na plecach- nie ma szans zebym tak wytrzymala...
dzisiaj jak smazylam pieczarki z cebulka to az mnie odrzucilo.. no ale to tylko tyle .. ogolnie to jem normalnie wszystko :)

ZAPMARTA,SOL,KRAKOWIANKA- WITAJCIE:tak::-D

nie chce sie nakrecać,ale coraz bardziej wierze,ze moglo sie udac-a jutro dopiero czwartek:sorry2::baffled:

mery - widzę że trójkołowce zaczynają rządzić wszędzie :-p 3 model mnie przestraszył :-p Ale 4 niczego sobie :-D I niestety znajomość języków starodawnych:celtyckiego i nordyckiego niewiele mi dały :-D Ale fajnie się czytało :-D Dało by radę znaleźć cenę tego ostatniego bezcennego? Bo muszę powiedzieć że jest fajny tylko jak próbowałam go znaleźć gdzie indziej to na stronach angielskich mi wyskakiwała straszna cena :-)

Spadam mężowi kolację wyszykować bo już mi marudził przez kom że umiera z głodu :-D

Zaraz spróbuję poszukać. :-)

Mama - ja też jestem! Jak tam u Ciebie, słonko? :-)
O, doczytałam: metal! :-D No, kochana, dawaj z rana w sobotę z tym testem, bo ja tu jajco zniosę na bank! :-D

MARY-BETH- witam i Ciebie kochana-a u mnie do przodu-kumpel u ktorej bylam tez testuje w sobote:tak:tak wiec bedzie gorąco:-D
poza tym objawy wychodza mi z dnia na dzien;-):-)wiec moze,moze....

Tom byl z dziecmi na meeega spacerze,zrobil jeszcze jesdno pranie,wysprzatal na blysk kuchnie i wykąpal dzieci -jak wrocilam dostaly buziaki i do spania-teraz juz spia,Tomi poszedl na siatke a ja wcinam kanapki z zoltym serem i dzemem:tak:

mama: ty sie nakrecasz a ja razem z toba hehe :) kibicuje!
czuje, ze bedzie FASOLKA! np i ten metal... :) jak dla mnie to tak ;) ja czulam plesn przez caly dzien, wszedzie, nawet rece mi nia pachnialy, w duchu juz z F. wiedizelismy, na drugi dzien robilam test i byly II :) wiec zycze, by bylo podobnie, tylko metalowo :)

reklama
mama - 12 już niedługo :tak: współczuje metalicznego posmaku - ja na szczęście teraz takiego nie miałam i nie mam :-D

mery-beth - będę wdzięczna :-D

Spadam męża poprzytulać bo się stęskniłam :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry