• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc marylka. U nas wszystko ok, gniazdko juz skonczone jeszcze zostalo podlaczyc internet i kupic szafe do sypialni( teraz stoi stara mebloscianka) i bedzie koniec. Kochane jak ja za wami tesknie jak sie z wami nie pisze na biezaco to ciezko sie wciagnac i nadrobic zaleglosci , zeby wiedziec co u ktorej slychac.
Sol marylka ma racje poszukaj czegos na allegro, czasem mozna dostac uzywany wozek w bardzo dobrym stanie za smieszne pieniadze

reklama
wiola, maryla - tyle że sam głęboki też trochę waży niestety :dry: Już przeszukiwałam allegro i pod tym kątem ale wszystkie powyżej 15 kg :-( A to dla mnie za dużo - rehabilitantka by mnie zjadła jakby się dowiedziała :-(

Hejka!
Już jestem po rozmowie ws. pracy. No, i oczywiście poszło super, ale efekt dopiero w przyszłym tygodniu. :-) Więc zobaczymy...
Dziewczyny, ja wchodzę do domu, a tu róże czerwone na stole w wazonie! :szok::szok::szok: :-):-):-):-) M. wrócił do domu przede mną, kupił mi róże (razem z pięknym wazonem) i teraz szykuje mi obiad i nie pozwala wejść do kuchni!!! :-):-):-):-):-) :happy::happy::happy: Ten facet to ZŁOTO! :-)
Witam Was wszystkie! Wiola, Marylka, Maran, Zizi, Sol, Bunia, Bibinka, Mama, Lilith - siemanderko! :-):-)

Sol - mam nadzieję, że znajdziesz jakiś lżejszy wózeczek, bo 15 kg to jakiś koszmar! Ja bym Ci z chęcią wysłała stąd, bo tu jest masa lekkich wózków. Oczywiście ceny tutejsze (:szok:), ale przynajmniej chcesz lekki wózek - masz lekki wózek. :tak:

Ostatnia edycja:
Takie cuda wynalazłam ale cena mi się nie podoba :dry:
WÓZEK 3w1 TUNNI + FOTELIK ++ GRATISY !!! SAWEX (1060671178) - Aukcje internetowe Allegro

A o takim typie spacerówki myślałam:
KOMFORTOWA SPACERÓWKA GONDOLKA ALUMINIOWA RAMA (1098811831) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZKI WIELOFUNKCYJNE CORRADO KARINA + FOLIA !!!!! (1108752109) - Aukcje internetowe Allegro

Wiola - szczerze to mi się strasznie takie coś nie podoba :-p
mery-beth - jak coś to będziesz się rozglądać wcześniej za wózkiem a jak cena nie będzie w przeliczeniu zbyt drastyczna to chętnie pokryję koszta przesyłki :-D 15 kilo dla mnie to koszmar :-p Już mi ta spacerówka co mam i waży 7 kg zaczyna ciążyć a co będzie za kilka miesięcy :-( A mąż złoto :-D ale jakby mój coś takiego zrobił to by po łbie dostał bo mam alergię na pyłki a on jest noga w kuchni i pewnikiem można by się było tym co on przygotuje zatruć :-p Nie no może aż takiej tragedii nie ma ale wolę sama gotować :-D

Sol wiadomo kwestia gustu.ja mam akurat taki wozek jak ci pzeslalam linka i nie moge na niego narzekac, jest lekki, zwinny i jak jedziesz z kims obcym samochode m nie ma problemu z fotelikem bo masz go przy sobie.
A z tych ktore przeslalas podoba mi sie ten najdrozszy ale nie dalabym tyle

reklama
Wiesz tylko że ja jestem zwolenniczką tego żeby dziecko nie siedziało w foteliku za długo a ja lubię długie spacery a nie godzinka max. Zresztą spacer po Karolę do przedszkola trwa dwie godziny w obie strony więc żal by mi było dziecka na takich spacerach :-( Po za tym na moim osiedlu zostawić nawet na chwilę coś na klatce równa się utracie tego a musiałabym zostawiać spacerówkę na dole i wchodzić z samym fotelikiem bo to dosyć spora konstrukcja :sorry: A przez ten czas już by mi spacerówkę zakosili :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry