• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelinka no żaden nie mówił...dziękuję Ci

A powinien...ech...kochana pomyśl o zmianie gina, bo takie rzeczy to on powinien Ci powiedzieć, biorąc wsio na logikę...

Będzie dobrze kochana, jak po 3 miesiącach sie @ nie zjawi to proś leki na wywołanie, bo to tak być nie może....i wtedy ewentualnie powtórz PRL.

Trzymam kciuczki, by wsio u Ciebie wróciło do normy! :*

Lecę na obiadek...basen i grilla!
Miłego dzionka wszystkim życze i stosunkowo udanej nocy!

NAGAPALMA- ja slyszalam ,ze Salfazin:sorry2:ale czy jest skuteczny to nie powiem bo Tomi nie bral,ale dziewczyny na forum o tym pisaly-na innym watku gdzoies czytalam:tak:

Dokładnie jak piszesz:

Salfazin,
Vigor żeń-szeń + guarana
Androvit dla mężczyzn
Maca
Witamina A + E
Korzeń arktyczny
Kwas foliowy
L-karnityna itp.itd.

Wsio dla dobra żołnierzyków!!!!!!!!!!!!

UPS...post pod postem - SORKI!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ewelinka edytowałam post wyżej,patrzyłaś????no włąśnie wczoraj skończyłąm lutkę...
a gina juz zmieniłam;/ i też mi nie powiedział.tamten żadnych badań mi nie zlecił;(

ewelinka edytowałam post wyżej,patrzyłaś????no włąśnie wczoraj skończyłąm lutkę...
a gina juz zmieniłam;/ i też mi nie powiedział.tamten żadnych badań mi nie zlecił;(

Nie zauważyłam :\
To zmiana gina nie wiele się zdała!!!! Ech.....szukaj znów innego, ja zanim trafiłam na NORMALNEGO gina chodziłam do 4.....
I lutka nie pomogła? hmmm....może coś innego by trzeba przyjąć...

Kochana a Ty teściku nie robiłas? Bo może Ty w ciąży jesteś? Sie mogło przytrafić...

No nic..lecę.....

Ostatnia edycja:
ZIZI- ja mialam watróbke z kurczaka,ziemniaki i kapuste kiszona z jablkiem:tak:

NAGAPALMA- ja slyszalam ,ze Salfazin:sorry2:ale czy jest skuteczny to nie powiem bo Tomi nie bral,ale dziewczyny na forum o tym pisaly-na innym watku gdzoies czytalam:tak:

a ze schabu sie usmailalam-ma 100lat mowisz:-D:-D:-D

MARYLKA-jak tam utarg????lepiej niz wczoraj??
mmmmmmmmm ale mi smaka narobiłaś tym obiadem :)
no są troszke ludzie lepiej jak wczoraj ale wczoraj to była masakra najgorszy dzień, dziś jest kiepsko ale nie załamująco wyrobiłam dopiero 50% normy :(:(:( a mam do zapłaty faktury w piątek nie wiem jak to zrobie , ludzie na urlopy wyjeżdżają i o mnie zapominają chyba :(:(:(:(:(:(

BIBINKA- dobrze,ze mamy tu u siebie Ewelinke to nam pomaga-zna sie kobietka na tym i super ,ze jest tu z nami!! mam nadzieje,ze jak pojdziesz do ginek.to cos sie wyjasni:tak:

MARYLKA- no to dobrze,ze jest troche lepiej niz wczoraj:tak:;-)a watróbki jeszcze mi zostalo to moge podeslac:-D

NAGAPALMA- kup Mu witaminku tak bez okazji-skoro nie chce iść do lekarza:sorry2:

ale mnie boli glowa:dry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry