• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelinka:

na czczo 368,2 U/ml (jest jakiś dziwny znaczek przed U,którego nie mogę znaleźć na klawiaturze)
po obciążeniu 4388 U/ml

Wydaje mi się, że po obciążeniu wyszła Ci zbyt wysoka PRL, co prawda lekarzem nie jestem, ale z tego co sie orientuję...
W którym dniu cyklu robiłaś???
Wiesz...tak na prawdę liczy się PRL ta pierwsza, zdaje się, że wyszła u Ciebie ok...bo wynik z obciążenia może być niewiarygodny, bo duży wpływa ma stres itp.itd. bardzo dużo czynników.
Najlepiej będzie jak lekarz zobaczy, tym bardziej, że napisałaś, że jakiś znaczek przed U jest (?)...
Wysoka PRL po obciążeniu to hiperprolaktynemia.Jej objawy to:
wtórny brak miesiączki
zaburzenia miesiączkowania
zaburzenia płodności
poronienia nawykowe
mlekotok (30-90 proc.)
osteopenia, osteoporoza

NAGAPALMA, Twój małżonek niech myka na badanie nasionek, skoro u Ciebie wsio ok!!!!
A robiłaś posiew na bakterie? Np. Uro-Gin???

Ostatnia edycja:
reklama
ZIZI- Witaj co u Ciebie??
BIBINKA- jakie to wkurzajace-dostajesz wyniki i radz sobie sama!!!!! jak nie znajdziesz to pozostaje Ci czekac do poniedzialku do wizyty u ginek...

Siedzę w pracy:-( jak mi się pracować nie chce:szok: muszę sobie akumulatory naładować na urlopie:-)
Słuchajcie co robicie dziś na obiad?? Nie mam pomysłu:wściekła/y:

mama i bibinka - ginek nie chce mi dawac zadnych wspomagaczy bo mam wszystko gitnie i regularnie, kazał jeno męża przebadac, ale cep jeden narazie sie nie chce dać, ginek stwierdzi, ze to moja główka zle pracuje i ze juz miał takie przypadki
:( wrrrr ! yyyy , a mamuśka - jakieś witaminki móisz, a jakie - zapodam mu, nawet sie nie skapnie
apropo wy bierzeta jakies kwasy i witaminki, bo ja juz przestałąm brac, bo ile można ....

ps. jak długo schab moze byc zamrozony, bo wyjęłam jakis z lodówki, ze 100 lat chyba ma, a mam zamiar go zjeść ...

zizi ja mam młode ziemniaczki, żeberka z woreczka z piekarnika i do tego sałatka z ogórka i pomidorka doprawiona ziołami ze słonecznikiem. więc tak zdrowo

idę obejrzeć czy już się ziemniaki ugotowały- mam takiego głoda, że te żeberka to chyba wchłonę, zanim G widelec chwyci

ja już uciekam- no wiecie: obiad a potem ruszamy autko naprawiać. więc życzę miłego popołudnia

ewelinka dzięki:tak:.też mi się wydaje,że po obciążeniu za wysokie,bo wyczytałam,że powinno wzrosnąć 5-krotnie(najwyżej).ja tą godzinkę między badaniami przesiedziałąm gadając z koleżanką,także nie miałam się czym stresować.a dzień cyklu pytasz????jakiś 84:szok:.od zabiegu nie dostałam @:-(.brałam lutke do wczoraj przez 5 dni 2xpo 1,ale @ ani widu,ani słychu...już się boję;((((((((((((((((((((((((((((((.pewnie mam tą hiper....

nagapalma wg napisu na mojej zmrażarce schab może leżeć 7-9 m-cy.
bunia miłego dnia;)

Ostatnia edycja:
ewelinka dzięki:tak:.też mi się wydaje,że po obciążeniu za wysokie,bo wyczytałam,że powinno wzrosnąć 5-krotnie(najwyżej).ja tą godzinkę między badaniami przesiedziałąm gadając z koleżanką,także nie miałam się czym stresować.a dzień cyklu pytasz????jakiś 84:szok:.od zabiegu nie dostałam @:-(.brałam lutke do wczoraj przez 5 dni 2xpo 1,ale @ ani widu,ani słychu...już się boję;((((((((((((((((((((((((((((((

nagapalma wg napisu na mojej zmrażarce schab może leżeć 7-9 m-cy.

O kurcze.....słuchaj....po zabiegu okres może się pojawić nawet po 3 miesiącach! Więc póki co to spokojnie...PRL powinno sie wykonywać po krwawieniu @, ale przed owulacją. Wydaje mi się, że zbyt wczesnie zrobiłaś. Powinno się czekać do @ zwłaszcza po poronieniu. Żaden lekarz Ci tak nie mówił???? (bo mnie krew zaleje..normalnie)

Nic sie nie bój, najwyraźniej Twój organizm potrzebuje więcej czasu, by wsio wróciło do normy...

NAGAPALMA, skoro nie śmierdzi to nic Ci nie będzie... ;-)
BUNIA, miłego dzionka :*

Ostatnia edycja:
ewelinka no żaden nie mówił...dziękuję Ci.ale wiesz,ja miałam takie mini mini plamienie 2 tyg temu,trwało 2 dni,ale 5 kropek na krzyż.potem poszłam do ginek,powiedziała,że to nie @,a na usg w macicy pełno śluzówki

Ostatnia edycja:
reklama
Siedzę w pracy:-( jak mi się pracować nie chce:szok: muszę sobie akumulatory naładować na urlopie:-)
Słuchajcie co robicie dziś na obiad?? Nie mam pomysłu:wściekła/y:
ZIZI- ja mialam watróbke z kurczaka,ziemniaki i kapuste kiszona z jablkiem:tak:
mama i bibinka - ginek nie chce mi dawac zadnych wspomagaczy bo mam wszystko gitnie i regularnie, kazał jeno męża przebadac, ale cep jeden narazie sie nie chce dać, ginek stwierdzi, ze to moja główka zle pracuje i ze juz miał takie przypadki
:( wrrrr ! yyyy , a mamuśka - jakieś witaminki móisz, a jakie - zapodam mu, nawet sie nie skapnie
apropo wy bierzeta jakies kwasy i witaminki, bo ja juz przestałąm brac, bo ile można ....

ps. jak długo schab moze byc zamrozony, bo wyjęłam jakis z lodówki, ze 100 lat chyba ma, a mam zamiar go zjeść ...
NAGAPALMA- ja slyszalam ,ze Salfazin:sorry2:ale czy jest skuteczny to nie powiem bo Tomi nie bral,ale dziewczyny na forum o tym pisaly-na innym watku gdzoies czytalam:tak:

a ze schabu sie usmailalam-ma 100lat mowisz:-D:-D:-D

MARYLKA-jak tam utarg????lepiej niz wczoraj??

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry