Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

MARYLKA- ja juz nie pamietam kiedy jadlam wątróbke i jak dzis zobaczylam w miesnym i do tego pomyslalam o kapuscie to dostalam taaaakiegi slinotoku,ze ledwo kobiecie powiedzialam co poproszemama no wszamała bym sobie wątróbkę z kiszoną kapustą oj wszamała już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam ale tak mi smaka narobiłaś że hej

MARYLKA- ja juz nie pamietam kiedy jadlam wątróbke i jak dzis zobaczylam w miesnym i do tego pomyslalam o kapuscie to dostalam taaaakiegi slinotoku,ze ledwo kobiecie powiedzialam co poprosze
BIBINKA- no masz racje-szkoda ,ze nasza Ewelina tyle przeszla,zeby to wszystko wiedziec:-(
KOCHANE- ja zmykam do kumpeli na soczek na ogrodzie a TOMI BIERZE DZIECI NA MEGA SPACER- ja potrzebuje troche spokoju))) potem na 20.oo Tomi idzie na siatkowke
)
Hehe - i znowu się spotykamyWitam wszystkie staraczki![]()
Staranka zaczynamy od nowego cyklu, oby były udane![]()
Po latach 
A że wagowo mnie zabijają to inna bajka
Muszę czegoś normalnego poszukać :-)

o nie to jedyne czego stracic nie możemyNie traćmy nadziei;-)
hej kobitko a co u Ciebie ???????????? tak długo Cie nie było , jak tam mieszkanko ???? ja w sobote ide do gina bo coś mam za krótkie cykle i zobaczymy co powieCzesc kobitki:-) co u was kochane?