• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama pewnie,że dobrze,tylko szkoda,że musiała tyle przejść,żeby taką wiedze nabyć...
a mnie się juz wszystkiego odechciało...
zmykam

mama no wszamała bym sobie wątróbkę z kiszoną kapustą oj wszamała już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam ale tak mi smaka narobiłaś że hej

Zizi no ale w sierpniu już sie zacznie bo będą kompy do szkoły kupowć :) nie no w lato tez sie dzieci rodzą może nie bedzie tak źle ale generalnie spadły obroty oj spadły :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama no wszamała bym sobie wątróbkę z kiszoną kapustą oj wszamała już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam ale tak mi smaka narobiłaś że hej
MARYLKA- ja juz nie pamietam kiedy jadlam wątróbke i jak dzis zobaczylam w miesnym i do tego pomyslalam o kapuscie to dostalam taaaakiegi slinotoku,ze ledwo kobiecie powiedzialam co poprosze:tak::-D

BIBINKA- no masz racje-szkoda ,ze nasza Ewelina tyle przeszla,zeby to wszystko wiedziec:-(

KOCHANE- ja zmykam do kumpeli na soczek na ogrodzie a TOMI BIERZE DZIECI NA MEGA SPACER- ja potrzebuje troche spokoju:)))) potem na 20.oo Tomi idzie na siatkowke:))

Ostatnia edycja:
MARYLKA- ja juz nie pamietam kiedy jadlam wątróbke i jak dzis zobaczylam w miesnym i do tego pomyslalam o kapuscie to dostalam taaaakiegi slinotoku,ze ledwo kobiecie powiedzialam co poprosze:tak::-D

BIBINKA- no masz racje-szkoda ,ze nasza Ewelina tyle przeszla,zeby to wszystko wiedziec:-(

KOCHANE- ja zmykam do kumpeli na soczek na ogrodzie a TOMI BIERZE DZIECI NA MEGA SPACER- ja potrzebuje troche spokoju:)))) potem na 20.oo Tomi idzie na siatkowke:))

mama no już sobie wyobrażam Ciebie w tym mięsnym ze ślinotokiem :):):):):):):):)

zizi my też będziem niedługo mężów wysyłały na spacery z dziećmi :)

Witam wszystkie staraczki :)
Staranka zaczynamy od nowego cyklu, oby były udane :D
Hehe - i znowu się spotykamy :-D Po latach :-p

marylka - a ja właśnie sobie zaczynam porządki w rzeczach dla malucha robić i tak naprawdę jedyne co mi brakuje to wózka a dokładniej czegoś lekkiego z wkładką dla niemowlaka do wózka głębokiego bo niestety cenowo mnie te wózki zaczynają przytłaczać jak pomyślę że kupuję go tylko na 5-6 miesięcy :dry: A że wagowo mnie zabijają to inna bajka :-p Muszę czegoś normalnego poszukać :-)

bunia - i jak z tą pracą bo nie doczytałam - udało Ci się złożyć to podanie o pracę?

bibinka - trzymam kciuki żeby do niedzieli @ przylazła - choć to głupio brzmi :-p

Spadam coś po majstrować w kuchni bo mnie nosić zaczyna na coś :-p

reklama
Nie traćmy nadziei;-)
o nie to jedyne czego stracic nie możemy :)

Czesc kobitki:-) co u was kochane?
hej kobitko a co u Ciebie ???????????? tak długo Cie nie było , jak tam mieszkanko ???? ja w sobote ide do gina bo coś mam za krótkie cykle i zobaczymy co powie

Sol a nie myślałaś zeby kupić sam głęboki nowy lub używany od kogoś na te pare miesięcy ?? na alegor dziś widzialam jakiś za 400 - nowy ????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry