• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No ja mam na temat tych wozkow inne zdanie , przekonuje mnie to ze dziecko bedadz w brzuchu mamy jest w takiej samej pozycji jak w tym foteliku... Ale ile matek tyle opini i kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Mam nadzieje ze znajdziesz jakis lekki wozek i ze jednoczesnie nie bedzie on kosztowal majatku

reklama
Dobry wieczór! :)

Cały dzień nie miałam czasu, żeby do Was zaglądnąć.

Monia_55 - trzymam kciuki za Twój prawy jajnik. Myśl pozytywnie! :)

Bunia87
- przykro mi, że clo póki co nie pomaga... Może faktycznie lepiej póki co - troszeczkę odpuść... Ale miej świadomość, że zwykle właśnie wtedy, kiedy się odpuszcza - udaje się zajść w ciążę. Będę o Tobie ciepło pamiętać - żeby się udało i to żeby się udało szybciej, niż myślisz! :) No i zostań tu z nami Kochana koniecznie.

Agnieszko - wiem, że takie decyzje nie są łatwe. My też długo czekaliśmy do rozpoczęcia starań.

Bibinka - rzadko tu się komuś @ życzy, ale ja Ci życzę i trzymam kciuki. :)

Mama05, Mary-bath
- gratuluję tak kochanych Mężów. :) Ale mojego też muszę pochwalić - naprawdę jest moim Aniołem, zwłaszcza w tych dniach...

Jutro rano mam wizytę u ginki. Dostanę nowe recepty na bromergon, no i pewnie luteinę... I zobaczymy, co jeszcze mi powie i co zapisze. Chciałabym, żeby w tym cyklu się udało. Od piątku zaczynamy działać co 2 dni.

Dziękuję Wam za wsparcie. Dziś już się czuję lepiej. Chociaż "jak na złość" co chwilę na ulicy widzę kobiety w ciąży, eh...

Sol - kuknij sobie na te parę przykładów i zobacz czy jest coś, co ewentualnie jest w Twoim typie:

Basson Baby Polo | Basson
Koelstra Latinique
Micralite Duo Kombi
Peg-Pérego P3 Modular System Base

Pod słówkiem "vekt" kryje się waga. Jak chcesz, to mogę Ci potłumaczyć szczegóły.

A tu znalazłam inną stronę, z cenami od razu:
Barnas Hus - BABYTRAVEL ICON SPORT ~ Barnevogner - cena tego w zł to ok. 1300
Barnas Hus - BABYTRAVEL AMSTERDAM BAG ~ Barnevogner ~ Vognbag til Babytravel Amsterdam - cena w zł ok. 700

Tu wózki sa trochę inne: jedne na spacery, inne do biegania (!), inne do podróżowania... No i ceny bywają kosmiczne, ale wiem, ze są lekkie jak się dobrze poszuka. Te, które dla przykładu zamieściłam, sa w przedziale 5-10 kg. :-):-)

Sorki, ze mi to tyle zajęło, ale M. podał obiad do stołu! :-):-):-)

Krakowianko - ściskam kciuki, wierzę, ze Wam się uda zafasolkować! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
maggy-tez pospalas-mnie okropnie ciagnie dol brzucha-do teg stopnia ,ze nie moge lezec na wznak-tylko na bokach:sorry2:

mama- ja tez od kilku dni nie moge lezec na wznak :D haahhahah czuje, ze w sobote sie bedziemy cieszyly razem z Toba kochana :D

Hejka!
Już jestem po rozmowie ws. pracy. No, i oczywiście poszło super, ale efekt dopiero w przyszłym tygodniu. :-) Więc zobaczymy...
Dziewczyny, ja wchodzę do domu, a tu róże czerwone na stole w wazonie! :szok::szok::szok: :-):-):-):-) M. wrócił do domu przede mną, kupił mi róże (razem z pięknym wazonem) i teraz szykuje mi obiad i nie pozwala wejść do kuchni!!! :-):-):-):-):-) :happy::happy::happy: Ten facet to ZŁOTO! :-)
Witam Was wszystkie! Wiola, Marylka, Maran, Zizi, Sol, Bunia, Bibinka, Mama, Lilith - siemanderko! :-):-)

wow! moj chyba musi dostac jakies przyuczenie "do zawodu " :D hahahahah nie no kwiaty i obiad... zloty chlopak :D

aha! i trzymam kciuki za ta rozmowe :D moj brat tez mial dzisiaj rozmowe.. juz decydujaca.. i wkrotce sie dowiemy, czy dostal prace czy nie.. mam nadzieje, ze tak :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggy77 - zapomniałam pogratulować krechy w poprzednim poście, przepraszam... Bardzo się cieszę, że wyszła. :D
nie dziekuje :) i czekam na Twoja super informacje wkrotce :)

a gdzie taki krem można zakupić ?:)
na allegro :)
MUSTELA Specjalny krem do pielęgnacji biustu (1103908556) - Aukcje internetowe Allegro
MUSTELA Podwójnie działający przeciw rozstępom (1103919265) - Aukcje internetowe Allegro

rozmowa taka sobie- facet zadowolony moim wykształceniem i wogóle chyba zrobiłam dobre wrażenie. pytał o takie sprawy, że nia miałam pojęcia o czym on do mnie mówi, ale mu powiedziałam "może i jest to dla mnie kosmos w tej chwili, ale wystarczy mi jedno popołudnie na internecie i będe fachowcem" a on do mnie "no tak, ale praktyki Pani z tym nie miała" a jaa mu na to " no nie, ale jak poznam teorię to praktyka się sama zrobi". no i chyba mu się spodobało.
Bunia- i super, ze tak powiedzialas :) mnie sie od razu spodobalo.. tzn. ze sie nie boisz niczego i ze ze wszystkim sobie poradzisz :)
taki pracownik to dobry pracownik!!! trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mery - widzę że trójkołowce zaczynają rządzić wszędzie :-p 3 model mnie przestraszył :-p Ale 4 niczego sobie :-D I niestety znajomość języków starodawnych:celtyckiego i nordyckiego niewiele mi dały :-D Ale fajnie się czytało :-D Dało by radę znaleźć cenę tego ostatniego bezcennego? Bo muszę powiedzieć że jest fajny tylko jak próbowałam go znaleźć gdzie indziej to na stronach angielskich mi wyskakiwała straszna cena :-)

Spadam mężowi kolację wyszykować bo już mi marudził przez kom że umiera z głodu :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry